Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Message of the Day

Edar

Öne çıkan mesajlar

Slmlar bizim Zenedarda guild message of the day baymaya başladı var mı şöyle güzel bir tane tavsiye edebileceginiz ? ya da daha önce açılmışsa böyle bir topic linki verirmisiniz ?[signature][hline]w000t! omfg roflmao n00bz0r h4x? wtf 1337 $k1!!z kthx lolz btw fu!
Sosyal ağlarda paylaş

o mesaj guild e bilgi vermek için kullanılır mesela yarın şu saatte guild çe raid yacaz veya şu gün şu saatte toplantı var gibi bunun nasıl tavsiyesi olur ki?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1111, 27 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
o mesaj guild e bilgi vermek için kullanılır mesela yarın şu saatte guild çe raid yacaz veya şu gün şu saatte toplantı var gibi bunun nasıl tavsiyesi olur ki?

sadece raid bilgileri icin degil şöyle güzel bir laf guild ile ilgili, böyle ilgi çekici bir şey olabilir mesela hani insanlar girip de "Welcome to (Guild ismi)" görünce n00b guildi gibi oluyor hani onun yerine daha böyle artistik bir şeyler bilen varsa diye şet etmiştim...[signature][hline]w000t! omfg roflmao n00bz0r h4x? wtf 1337 $k1!!z kthx lolz btw fu!
Sosyal ağlarda paylaş

yazacak bşi bulamıyorsanız bari guildmasterın msnini fln yazın, guildle ilgili temaslarınız için şu adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz gibi..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MonTezaus, 27 Şubat 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
yazacak bşi bulamıyorsanız bari guildmasterın msnini fln yazın, guildle ilgili temaslarınız için şu adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz gibi..

o da olur ama ben böyle daha egzotik bir şeyler arıyorum

anlaşılan bir fikri olan yok iyi bari kalsın öyle masum masuk welcome diye baska bulana kadar...[signature][hline]w000t! omfg roflmao n00bz0r h4x? wtf 1337 $k1!!z kthx lolz btw fu!
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmıyorum ya[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...