Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Otomobilinizin markasinin ne anlama geldigini biliyor musunuz? Amerikalilar, oturup düsünmüs ve bir otomobil markalari sözlügü yaratmislar. Iste markalarin açilimlari ve anlamlari AMG (Auslaender Mit Geld) Zengin yabancilar AUDI (Accelerates Under Demonic Influence) Seytanin etkisiyle hizlaniyor BMW (Bought My Wife) Karimi satin aldim BUICK (Big Ugly Indestructible Car Killer) Büyük cirkin yikilmaz otomobil katili CHEVROLET (Cheap Hardly Efficient Virtually Runs On Luck Every Time) Ucuz verimsiz her seferinde sans neredeyse yaver gidiyor DODGE (Darn Old Dirty Gas Eater) Her yere benzin akitir yag doker FIAT (Fix It All the Time) Daima tamir et! FORD (Fault Of Research & Development) Arastirma ve gelistirme hatasi) GM (General Maintenance) Genel bakim GMC (Got a Mechanic Corning) Mekanik bir olay mi var? HONDA (Had One Never Did Again) Bir tane aldim bir daha asla HYUNDAI (Hope You Understand Nothing's Driveable And unexpensive) Hiçbir seyin sürülebilir ve ucuz olmadigini anladigini umarim MAZDA (Most Always Zipping Dangerously Along) Çogunlukla hizli ve tehlikeli gider OLDSMOBILE (Old Ladies Driving Slowly Make Others Behind Infuriatingly Late Everyday) Yavas suren yasli bayanlar her gün arkadan gelenleri çildirtircasina gec birakir SAAB (Swedish Automobiles Always Breakdown) Isvec otomobilleri daima bozulur TOYOTA (Too Often Yankees Overprice This Auto) Yankeeler bu otomobilin degerini sik sik abartirlar VOLVO (Very Odd Looking Vehicular Object) Çok garip görünümlü otomobilimsi obje[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ulan ben de ciddi birşey bekliyordum... SLX felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardesh bizde Alfa Romeo var o ne anlama gelio peki? zuhah[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Valla bizim iki araba var ikisinide atlamışsın çok bozuldum yane, öle böle değil :-P. Nissan ve Renault[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 PONTIAC Poor old nigger thinks it's a Cadillac[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bmw'nin asil acilimi ne bilen var mi ? ben ilk iki harfini bavaria motor gibi dusundum ama saglam sallamista olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar