elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hilius abi isin gucun mu yok ehah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 geç bir cevap vermiş olacam ama olsun, senden daha yaratıcı şeyler beklerdirm. photoshopu az buçuk bilen birisinin karalaması gibi birşey olmuş. arka plan'daki bulanık harfler çok rahatsızlık verici, 22 Mart Dünya yazısı da çok itici durmuş. DSi logosu da çok çirkin, onu ön plana almak yerine gizlemeye çalış bir kenara köşeye ittir derim. Tema su sonuçta, DSi'nin gözümüze sokulmasına gerek yok. Horace'in gösterdiği resim gibi birşey yapabilirsin. Çok güzel durmuş o. Misal örnek, bir cam al, üstüne su serp, yamur yağarken arabanın camındaki damlacık izleri gibi olsun, bunun resmini çek onu kullan, çok hoş duracaktır bence. hatta yağmur yağarkenki gökküşağı resmi bulabilirsen onu da kullanabilirsin? ayrıca font çok cızırtılı durmuş, daha su gibi akıcı ve duygulu bir font kullanabilirdin. Umarım yeterince anlamsız eleştiri yapabilmişimdir :-P I follow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 daha önce söylenilen gibi "su" yu biraz daha açığa çıkartmalısın. Açıkçası textin arkasındaki repeatler hoşuma gitmedi benim :) Daha sulu ve mavi yoğunluklu çalışma daha iyi olur kanaatindeyim. horace güzel özetlemiş çalışmasıyla...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eheh ben anlamsız derken, "neden" belirtilmeyen eleştirilerden söz ediyordum. herkese teşekkürler bu arada çalışma 50x70 cm lik olduğundan yüksek çözünürlükte resim bulmak biraz zor oldu. Bir de horace o afişi sadece "örnek" olarak koydu, en azından bana şu sıralar bu tarzda çalışmayı öneriyor. Yoksa kaş-göz-yapmak oluyor diye. Yoksa o "tam" değil elbet. (hayat için su)[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prudentia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hiç sevmiorum böyle yorum yapmayı ama bana bu afiş suyu çağrıştırmadı pek :-( Yine de iyi uğraşmışsın tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bunun üzerinde oynamaktansa, bunla karşılaştırabileceğimiz bi iki çalışma daha yaparsan çok daha iyi olur bence ki bu afiş çok da ilerletilemez gibi geliyor bana, ama gene de yorum yapayım öncelikle yaprak üzerindeki efekt gerçekten rahatsız etti beni, kurumak, cansızlaşmak gibi gelmedi bana pek, o efekti daha etkili hale getirip, aradaki sınırı yatay ve düz bir şekilde yaparsan daha iyi olur gibi geliyor bana. fonttan su çıkarımı ise pek olmamış bence, daha çok mürekkep gibi olmuş gerçekten de. arkadaki transparan yazılarsa rahatsızlık verici, ki ne oldukları da belli değil, okunulur, anlaşılır şeyler değil. denildiği gibi, suyu kullanman, suyu göstermen iyi olurdu bence, hatta birden çok afiş olursa susuzluğu, kuraklığı, çölü felan da kullanabilirsin diğerinde. tek bir afiş hazırlanacak ise suyun yanında kuraklığı da gösterebilirsin, görsel olarak daha etkili olabilir ama afişte hoş durmayabilir, uygun şekilde kullanmak lazım, yani tek bir afişi ikiye bölmüş gibi durmaması lazım. dsi logosunu ortaya koymasaydın keşke, ki onlar daha çok formal olarak konulur, dipnot gibi, afiş içi öğe olarak değil de bilgilendirme amaçlı, horaceın yaptığı gibi alt köşelere koyabilir, transparanlık verebilirsin belki.[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bende tam tersi bir yorum yapayım. Bence su yerine böyle insanın bakıp üzülebileceği bir şey yap kupkuru çatlaklar oluşmuş bir su ve onla ilgili bir mesaj sonra işte su gününün önemini belli edecek bir şey. Afiş konusunda çok bildim yok derslerde biraz biraz bahsettiler de henuz tam olarak anlatılmadı olayı ama güzel gibi[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 lixadın düşüncesinden yola çıkarak berbat dersem berbat sıfatına hakaret olacak bir çalışma koydum ortaya. [signature][hline]Amor omnia vincit.Cogito, ergo sum.Dabit deus his quoque finem.Damnant quod non intelligunt.Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yaprak orda cidden suyun önemini vurgulamışta gerisi biraz basit gibi geldi bana yada o yaprak fikrinin yanında ezik kalmışlar.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zmana ayırıp yorum yazanara teşekkürler. yarına proje teslimin var, arada bu konuyu gördüm bir mola vereyim dedim. *öneri yapan arkadaşların unutmaması gereken kullanılacak resimlerin lisansız olması ve 50x70 cm lik boyuta uygun olması gerekliliği. (2500pixels x 3500 pixels) [signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 üstteki resmi ters cevir veyta alta onu koysana golge geniş acı resim öle yukarda garip duruyo[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet alta daha otururdu, lakin ikinci kesit çizimine başladım : ). Gelecdk haftaya anca; bu gece uyumasam yetişmiyor : ).[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 öncelikle susuz sulu ifadeleri basit kaçmış sanki, olmasalar daha iyi bence. onun yerine belki transparan bi türkiye haritası, ya da onun gibi, ya da harita üzerine farklı şeyler işleyerek türkiyeyi de işin içine katabilirsin, daha hoş olur bence. bir de afiş olarak olmamış sanırım, 21 mart, dünya su günü, dsi ibarelerinin yer alması lazım ki sanırım örnek olarak gösterdin bunu da. bir de görsel olarak, tek bir afişi ikiye bölmek hoş değil, yani illa kuraklığı içine katmak istiyorsan da daha değişik yapmayı denemeni tavsiye ederim. iki afiş hazırlama şansın varsa hatta, dediğim gibi tekinde kuraklığı tema edersin, tekinde şelaleli felan böyle suyu insana işleyen bir görsel kullanabilirsin. böyle bir olanağın yoksa dediğim gibi tek bir afişi ikiye bölmek güzel durmuyor. basitçe su damlalarını kullanabilirsin, üstüne su serpilmiş yaprak, çiçek görselleri kullanabilirsin örneğin. bir de imkanın varsa alttaki fotoğrafı değiştir, doğa olarak bir tek ağaç görünüyor ki daha zengin birşeyler kullanma imkanın varsa hiç bunu kullanma derim[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yankız orada su dememis sulu demiş. o yuzden sulu bir mekan koymalı ve o resim ideal olmus. bu arada abi baska fontun yok mu hep aynı font artık gordugumuzde o fontu afiste aha bu golgenin dicez :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya bu son resim bana biraz basit geldi. türlü yemegini anlatır gibi sulu susuz fln. daha acı şeyler koyun ölmüş hayvanlar kurumuş cesetler fln ne bilim daha akılda kalıcı şeyler daha fazla dikkat çeker gibi geliyor.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gölge sen bu işi kıvıramıcan. sanat yapmaya çalışma. maksat! function! nasıl hani "form follows the function" var ya, o hesap. ayrıca sulu bi afişle gittiin zaman "devlet" ne der bilmiyorum :horace: kör göze parmak sok gitsin be hacım. kasma. olsa olsa tek kaygın avam bi estetik olsun. geri kalanı işlev. çölde vaha, kurumuş yaprağın yanında çiğ damlalı yaprak, afrikada bi gölün etrafındaki bisürü farklı hayvan, ne biliim, makro bi yaprak üstünde damla... bi görsel, bi tipografi. o kadar.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 MonteZaus'a ve horace'a katılıyorum... Afiş te tek tema olmalı bencede... ve aman çok estetik çok sanatsal olsun diye insanları bıktırmamalısın. Herşeyden önce bu bir AFİŞ. Bir resim veya tablo falan deil. Suyun ne kadar harika birşey olduğunu HİSSETTİR ama ÖĞRETME. Sulu-susuz çok basit kaçmış... asinan 'ın afişi de güzel bence. Basit ve güzel.kuruluğu hissediyorum ve acıyorum, suyun önemini anlıyorum... ama orada "bak su olmayınca böyle olur işte oysa sulasak ne güzel olurdu" diye bişe yazsa uyuz olurdum o afişe... az ve öz... geri kalanı izleyici tamamlar[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 peki : ). Çok teşekkürler arkadaşlar, deneme yanılma oluyor tabii bu alan benim için. yardımlarınız esirgemediğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar