unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 olmaz mi ciko yaa zagorun komik hokkabaziydi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: unity100, 15 June 2003 16:47 tarihinde demiş ki: bi de opera sarkicisi vardi, zirt pirt gelir bunlarin yanina kalmaya uyuz ederdi kastafiore:) eskiden alaska adı altında basılan, asıl adı ken parker olan(son dönemde asıl adıyla basılmaya başlanmştı türkiyede de) vardı..çizimlerini çok seviorum... bu arada martin mysteré hala basılıyo... ama her nedense çizimler filan bi garipleşti, çizerler değişti sanırım.. ve dijital çizime geçtiler mi ne, cidden altından kalkamadılar heralde... eskiden martin mysteré atlantis adıyla anılırdı... kapaksız, saman kağıda redkit ve tentenler basılırdı.. eskiden tay yayınlarından sanırım,örümcek adam ın yanı sıra fantastik dörtlü,kaptan amerika filan da çıkardı, kalitesi düşük olmasına rağmen... lorel&hardi çizgiromanları basılırdı bi de, ehue...hmm... aslında dediğim gibi, düşük kaliteye rağmen, o zamanlar şimdikinden daha çok türkçeye çevirip basılıyodu çizgiromanlar... bi de nedense hepsinin orjinal ismini değiştirme, ilgisiz isimler takma huyu varmış o zamanlar.... ayrıca, şu an basılmakta olan bütün bonelli comics yayınlarının çizgiromanları eskiden de basılıyomuş..kinowa,tommiks,teksas, çelik blek, MM... dylan dog,julia,nathan never hariç tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: stirner, 15 June 2003 16:54 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 15 June 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Snowy ya da benzer birşey olmalı Fındık'ın orjinali. Birimiz çok feci sallıyoruz yalnız ehue said: stirner, 15 June 2003 16:46 tarihinde demiş ki: Boncuk diye çevrilmişti Türkçe'ye ama orjinali Milou'ydu Benim okuduğum orjinali Fransızcaydı belki dile göre değiştirodur elemanlar :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... ehuh, zaten çizgiromanın orjinali fransızca.. ve gerçek ismi milou, haklısın.. türkçeye fındık diye çevrilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Inat ettim aradım buldum, eet snowy. Fakat stirner haklı, ehe "orjinali" Fransızca idi bu meretin, dolayısıyla snowy orjinali değil Ingilizcesi =] said: unity100, 15 June 2003 16:58 tarihinde demiş ki: snowy ne abi kardan adam ismi mi ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 türkçe çevirilerde fındık diye geçiyordu. tenten'de esas müfettiş ikiz kardeşler vardır onlar ayrı bir ekoldür.. :) abimin ingiltere'den getirdiği beşi bir arada asterix cildini halen okuyorum elektrik filan kesildiğinde, "asterix belçika'da"nın sonunda öyle bir uyuz ediyorlar ki sezar'ı gülmekten çatlanır.. :lol: ama asterix'de özellikle günümüz dünyasına benzetmeler süperdir, roma'da colosseum'da rehber mısırlıları, gotları, yunanlıları filan gezdirir. falanca atasözünün çıkış kaynağı göstrilir felan, çok entellektüel espriler vardır.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tommiks, teksas ve red kit hastasıydım. bulunca zagor ve kızılmaske de okurdum. bir de daha az bilinen, red kit tarzı küçük prens diye bir seri vardı. bir de tabi ki kit taylor. bu da az bilinir ama karakterleri çok ilginçtir. hele bir bıyıklı ihtiyar vardı ki olağanüstü. küfürleri çok beğenirdim: sülalemin bütün bıyıklıları adına! hay bin kunduz! kahr-ı bela... dedemin sakalları adına![hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ahaha bakin unuttugum binlerce sey cikti yaa. bianca castafiore mesela, mysterenin ilk ciktiginda atlantis oldugu. ne biliim ohooo. cok zaman gecmis. ama hala uzay sovalyesi rom u okumus kimse cikmadi galba.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Petit Nicolas var ezik bişi o :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hic duymamisam[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Sam, 15 June 2003 20:36 tarihinde demiş ki: türkçe çevirilerde fındık diye geçiyordu. tenten'de esas müfettiş ikiz kardeşler vardır onlar ayrı bir ekoldür.. :) abimin ingiltere'den getirdiği beşi bir arada asterix cildini halen okuyorum elektrik filan kesildiğinde, "asterix belçika'da"nın sonunda öyle bir uyuz ediyorlar ki sezar'ı gülmekten çatlanır.. :lol: ama asterix'de özellikle günümüz dünyasına benzetmeler süperdir, roma'da colosseum'da rehber mısırlıları, gotları, yunanlıları filan gezdirir. falanca atasözünün çıkış kaynağı göstrilir felan, çok entellektüel espriler vardır.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Bir filminde görmüştüm galiba. Sezar gemileri ile yaklaşıyor köye. Gemilerde mancınıklar var. Sezar'ın gemisinde de bunlara direktif veren bayrak sallıyan bir asker var. Bu askerin klasik fırça şapkasının üstüne bir tane martı konuyor. Başlıyor bu martıyı kovuşturmaya. Derken diğer gemilerdekiler bunu işaret sanıyor ve mancınıkları ateşliyorlar. Patır kütür Sezar'ın gemileri kendilerini vurup batırmaya başlıyor. Sezar şöyle bir laf ediyor. "Hemen kayıtlara geçsin. Geldim, gördüm ve gözlerime inanamıyorum!" :lol:[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ehe asterikste balik havada ucmaya basladi mi komedi baslardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Conan Red Sonya Asteriks Teksas Alaska Tommiks Kızılmaske Redkit Zagor Lorel ile Hardi[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Inat ettim aradım buldum, eet snowy. Fakat stirner haklı, ehe "orjinali" Fransızca idi bu meretin, dolayısıyla snowy orjinali değil Ingilizcesi =] said: unity100, 15 June 2003 16:58 tarihinde demiş ki: snowy ne abi kardan adam ismi mi ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 türkçe çevirilerde fındık diye geçiyordu. tenten'de esas müfettiş ikiz kardeşler vardır onlar ayrı bir ekoldür.. :) abimin ingiltere'den getirdiği beşi bir arada asterix cildini halen okuyorum elektrik filan kesildiğinde, "asterix belçika'da"nın sonunda öyle bir uyuz ediyorlar ki sezar'ı gülmekten çatlanır.. :lol: ama asterix'de özellikle günümüz dünyasına benzetmeler süperdir, roma'da colosseum'da rehber mısırlıları, gotları, yunanlıları filan gezdirir. falanca atasözünün çıkış kaynağı göstrilir felan, çok entellektüel espriler vardır.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tommiks, teksas ve red kit hastasıydım. bulunca zagor ve kızılmaske de okurdum. bir de daha az bilinen, red kit tarzı küçük prens diye bir seri vardı. bir de tabi ki kit taylor. bu da az bilinir ama karakterleri çok ilginçtir. hele bir bıyıklı ihtiyar vardı ki olağanüstü. küfürleri çok beğenirdim: sülalemin bütün bıyıklıları adına! hay bin kunduz! kahr-ı bela... dedemin sakalları adına![hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ahaha bakin unuttugum binlerce sey cikti yaa. bianca castafiore mesela, mysterenin ilk ciktiginda atlantis oldugu. ne biliim ohooo. cok zaman gecmis. ama hala uzay sovalyesi rom u okumus kimse cikmadi galba.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Petit Nicolas var ezik bişi o :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hic duymamisam[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Sam, 15 June 2003 20:36 tarihinde demiş ki: türkçe çevirilerde fındık diye geçiyordu. tenten'de esas müfettiş ikiz kardeşler vardır onlar ayrı bir ekoldür.. :) abimin ingiltere'den getirdiği beşi bir arada asterix cildini halen okuyorum elektrik filan kesildiğinde, "asterix belçika'da"nın sonunda öyle bir uyuz ediyorlar ki sezar'ı gülmekten çatlanır.. :lol: ama asterix'de özellikle günümüz dünyasına benzetmeler süperdir, roma'da colosseum'da rehber mısırlıları, gotları, yunanlıları filan gezdirir. falanca atasözünün çıkış kaynağı göstrilir felan, çok entellektüel espriler vardır.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Bir filminde görmüştüm galiba. Sezar gemileri ile yaklaşıyor köye. Gemilerde mancınıklar var. Sezar'ın gemisinde de bunlara direktif veren bayrak sallıyan bir asker var. Bu askerin klasik fırça şapkasının üstüne bir tane martı konuyor. Başlıyor bu martıyı kovuşturmaya. Derken diğer gemilerdekiler bunu işaret sanıyor ve mancınıkları ateşliyorlar. Patır kütür Sezar'ın gemileri kendilerini vurup batırmaya başlıyor. Sezar şöyle bir laf ediyor. "Hemen kayıtlara geçsin. Geldim, gördüm ve gözlerime inanamıyorum!" :lol:[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ehe asterikste balik havada ucmaya basladi mi komedi baslardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Conan Red Sonya Asteriks Teksas Alaska Tommiks Kızılmaske Redkit Zagor Lorel ile Hardi[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar