fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya şimdi kafam karıştı bu akşam 11 diyor biri diğeri gece 1 diyor başkası bugun yok diyor ne gun bunun tekrar o programda da goremedim işin garibi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu luke Emrah ın ecnebi versiyonu kafa hep eğik. Hatunuda götürdü helal olsun aşıkdım ben o kıza =( çok güzel bir dizi ya konuşulucak pek bi yönüde yok aslında[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 öğlen ilzerken yarıda bıraktım işim vardı..şimdi gösteriliomu yani?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yok gösterilmeyecekmiş.. cnbc-e programında yok oc.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kim kimi götürdü biri bir anlatsın şu bölümü ya çatlıycam burda meraktan tekrarı da kaçırmışım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 www.cnbce.com 'dan programa bakmak bu kdr mı zor ya.. tekrarı ne zmn diye forumu inleticeenize, hem kesin bilgi..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 tamam tekrarı kaçırdım işte yok artık tekrar mekrar yeni bölüm bundan sonraki biri ne olduğunu anlatsın diyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 esas oğlan yani ryan iş buldu ve çalışmaya başladı. direk orda bir kanka yaptı Donnie diye biriyle ve ilk günden işten sonra beraber ortamlara aktılar. tabii bu arada seth ryan'ın kendisini boşlamaya başladığını anladı o da donnie ile kanka yapmaya karar verdi.. sonracıma ryan, marissa'ya beraber takılmak için bir öneride bulundu ve marissa kardeşine bakıcılık edeceğini söyleyerek ryan'ı da eve davet etti! tam akşam gidecekken seth donnie ile pek tekin olmayan bir mahallede bir partiye gitmeye karar verdi. fakat ryan, seth'i tek başına bırakmamak için marissa ile olan randevusuna geç kalacağını bildirmek için marissa'yı aradı, durumu izah etti, 'geç kalacam' dedi. bunlar gittiler partiye seth'in annesinin range rover'ı ile ve 1 saat geçtikten sonra ryan artık geri dönmeleri gerektiğini tam da 2 kızla muhabbete girmiş seth'e ikna ettirdi. arabaya giderken partiye yeni gelen bir çocuk dışardaki range rover'dan bahsetti ve arabanın benzetildiğini söyledi! partiye gelen bir sürü kişi dışarda bir range rover görünce arabaya beyaz sprey ile hatıralarını bırakmışlardı :). bu arada orange county'deki birkaç hatun haftasonu için başka bir yere gittiğinden ve seth'in annesi de gittiğinden bu olaydan haberi olmadı. seth'in annesi ile birlikte marissa'nın annesi de gitti bu arada. neyse marissa ile olan randevu yalan oldu ve seth ertesi gün bundan kendisinin sorumlu olduğunu düşünerek marissa'nın evine gitti ve ryan'ın gelmemesinde suçun kendisinde olduğunu anlattı. marissa'ya ryan'a bir şans daha vermesini söyledi ve marissa kabul etti. seth mutlu mesut bir şekilde ryan'ın çalıştığı yere geldi ve kopardığı randevuyu anlattı. marissa deplasmana geliyordu :D neyse tam seth gidecekken akşam ben ne bok yiycem diyerek donnie'yi o.c. de olan bir ev partisine davet etti. holly denen hatunun evinde olacaktı parti. neyse ryan, donnie'nin sorun çıkaracağını söyledi ve donnie'nin partiye gitmemesi gerektiğini söyledi. seth pek sallamadaı bunu tabii ve akşam partiye donnie ile birlikte gitti. akşam ryan marissa'ya yemek pişirdi. tabii hatun yazılıyo bizimkine çok güzel olmuş falan dedi. sonra marissa önceki akşam yaptığı makarnadan ryan'a verdi. tabii bizim oğlanda yazılıyo pek bi beğendi makarnayı. marissa sonra ryan'ı havuza attı, ryan boş durur mu? durmaz! tam düşerken marissa'yı da çekti havuza. bunlar havuzda pek bi oynaştılar, eğlendiler falan, sonra çıktılar sırılsıklam. bu arada partide donnie summers'a yazılmaya kalktı ve summers donnie'yi ezdi 'basit insan' falan dedi. millet gülünce donnie bi sinirlendi 'problemmi var dağıtırım hüleayn' tarzında bişiler dedi. seth sakinleştirmeye çalıştı donnie'yi fakat psikoya bağlamıştı donnie bir kere! daha sonra ryan ve marissa havuzdan çıktılar, havlu mavlu getirdi bizimki. tam öpüşeceklerken zırrr telefon. neyse sonra devam ederiz edasıyla açtı telefonu bizimki fakat seth donnie'nin sapıttığını ve ryan'ın gelip kendilerini almasını söyledi. ryan'da ne yapsın bıraktı hatunu yine öpemeden. hay ben bu seth'in dercesine çıktı evden ryan.. bu arada holly denen şırfıntı, luke ile kırıştırırken içerde donnie birşey kırınca holly 'aşşağı inem, değerli birşey kırıldı galiba' diyerek aşşağı indi. luke da peşinden indi ve donnie o anda mikser tarzı birşey kırdı. holly 'nabıon lan ayu, sende kimsin?' tarzı birşey deyince donnie de sert çıktı ve bizim sutopçu luke girdi araya. sert mert konuşurken donnie belindeki tabancayı çekti ve luke'a doğrulttu. tam bu anda bizimki geldi. luke bu arada paso özür diledi 'aman abi şeytan doldurur yapma, etme' dedi. neyse sonra bizimki donnie'nin üstüne atladı ve tabanca patladı! bizim tırsak luke sağ kolundan vuruldu ve hastaneye kaldırdılar, donnie de kaçtı. bu sırada seth'in annesi marissa'nın annesine jimmy'yi terk etmemesi için bir ton şey söyledi. 'iyi çocuktur, yapma etme, çocukların var' tarzında.. ryan marissa'yı hastaneye çağırdı. kendisini birkaç gün sonra aldatan luke'a geldi marissa, napsın bilmiyo ki holly ile kırıştırdığını luke'un o akşam. ryan 'bekliyem seni' falan dediyse de marissa 'ne zaman döneceğim belli olmaz yinede eyvallah' diyerek ryan'a beklememesini söyledi. bu arada sandy ile jimmy kanka oldu, ps2 oynadılar, barbekü yapıp bira içtiler falan filan. arada bu hırsızlık davasını konuştular. 2 opsiyon verdi sandy: 1-jimmy ya iflasını açıklayacaktı ve 8-10 yıl arası hapis yatacak 2-jimmy evini, malını mülkünü satarak borçlarını ödeyecek ve 0'dan herşeye başlayacak, hapse girmeyecek. bu opsiyonları jimmy karısına da söyledi ama hatırladığım kadarıyla kadın bir cevap vermedi. aha böyle geçti bölüm. en son seth biz beraber olursak sırtımız yere gelmez koçum falan dedi ryan'a, bitti öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 helal valla nası yazdın öle:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hehe çok sağol izlemiş kadar oldum :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 allah senden bin kere razı olsun.bizim gibi gurbette olup tv yi unutan insanların hayır dogasını alıyosun.mekanın cennet olcak.ulan bi yerde karsılassam senle alnından opucem.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 vallahi harika yazmışın gabe , izlemiş gibi oldum bazen dalıp unutuyorum diziyi izlemeyi sonradan aklıma gelince üzülüodum bu haftada öyle olmustu saolasın tekrardan :) .yalnız öyle bir yazmışsın ki olaylar aklımda oluştu edebiyatta bişi diolardı buna betimleme mi ne :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: blackchaos, 10 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: hatunlar süperr ahhaahha :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Seth 4 teh win![signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: fortinbras, 11 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: hehe çok sağol izlemiş kadar oldum :) said: Liebe, 11 Ekim 2004 22:31 tarihinde demiş ki: vallahi harika yazmışın gabe , izlemiş gibi oldum bazen dalıp unutuyorum diziyi izlemeyi sonradan aklıma gelince üzülüodum bu haftada öyle olmustu saolasın tekrardan :) .yalnız öyle bir yazmışsın ki olaylar aklımda oluştu edebiyatta bişi diolardı buna betimleme mi ne :) said: _Insomnia_, 11 Ekim 2004 22:02 tarihinde demiş ki: allah senden bin kere razı olsun.bizim gibi gurbette olup tv yi unutan insanların hayır dogasını alıyosun.mekanın cennet olcak.ulan bi yerde karsılassam senle alnından opucem. heh, rica ederim arkadaşlar. başka bölümleri kaçırırsanız söyleyin ben yazarım, tabii pederin evde olup olmadığına göre :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugün demi?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugün 9'da, yarın tekrarı 15:00'da. kaçırırsanız ben anlatırım zaten ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 her cuma bi$ey çıkıyo.son 2bölümü de izliyemedim.tekrarları da izliyemedim of =/ bu ak$amki de kaçıcak.tekrarına yeti$irim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 cnbce kaçıncı bölümde şu anda[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugünkü 5.olcak..yanılmıyorum demi?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Azmodai, 15 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: bugunki misafir sanatciya pur dikkat lutfen. pek efsanedir. Sen de ama aaaa.. Izle izle söyle sonra:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 gabe sana sesleniyorum misyonunu biliyosun.zahmet olcak ama bugunku bolumude yazabilirmimsin.bak ramazandayız sewabın buyuk olur[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 8 mutluluk tablosu içinde bitiyo kesin 9'da bi boklar karışıyodur.öylemi azmo?[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu arada şu anda altıncı bölüm gösteriliyo[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tamam ya spoiler yapmayın ilk izlediğim bugünkü bölümüydü, bugüne kısmetmiş. ağzım açık kaldı dizideki birbirinden güzel kızları görünce ya. cuma akşamları program yapmamaya çalışcam bundan sonra :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar