Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
eldar, 11 Eylül 2004 10:57 tarihinde demiş ki:
bir tek ben mi küçük emrah amerika'da yı izliyor hissine kapıldım

Ozur dilerim olaya birden dalmis gibi olucam ama kendimi tutma sozumu tekrar bozuyorum..Muhtesem saptama Eldar!!!
Evimiz Hollywood'danin yeni versiyonu.Yani,amerikan yapimi pembe dizi,ama amac genc kitleyi hedef aliyor:)
Duygusal bunalimda olan kisiler icin,kendilerini yanliz hissettirmeme amacli,bir bakimada insanin kendine acimasini ogutleyen super mantikli dizi. (lutfen kimse alinmasin)
Ama bunlari izleyince ole olmak zorundamiyiz?yoo hayir,ben izliyorum cunku cok eglenceli ve komik.
sevgiler
:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 05 Ekim 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
eyhuehe herife 5 hit combo yapmissiniz. bende bitane cakim bari...

erutan stfu

lol[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Sosyal ağlarda paylaş

Same Erutan different shit
:P

bu arada ayip olmasin
Erutancim, bak canim, senin dedigin dizi Boston Public
bastin pablik yani

bi de dizinin basindan beri olan Harry Senate i gittin sarisinin adam yaptin ya bi sezondur duran Ronnie Cook karakterine sey yapip
diziyi izlemekten men edilmen lazim

(8 mi oldu 7 mi)[signature][hline]Silence in the studio!
Sosyal ağlarda paylaş

soruyorum marissamı? summer'mı?
[marissa diyene dalarım:-p][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Episot van
Neydi o ailenin ismi ya.. Bu sığındığı aile işte..Neyse. Bunlara söz veriyor artık kavga falan yok diye. Ondan sonra bu kardeşimize havuz evini veriyorlar , bu oraya yerleşiyor . Sonra anne buna '' Sana bişeyler alalım üstüne'' diyor.. Bu ''İstemez benim herşeyim var'' diyor sonra Kadıncağız''Smokin almamız gerekiyor'' diyor. Burdan uyanık seyirciler- yani biz- yine balo falan olucak herhal diye düşünüyoruuz. Neyse bu smokini seçerken marissayi görüyor , bunlar konuşuyorlar işte ordan marissanın eks boyfirenti gelio summerla beraber.. Bu yine buna kızıyo. Sonra ben senle kavga etmem diyor esas oğlan.. Bu da okkalı bi yumruk gömçürüyü karnına esas oğlanın.. Bizimki yine de kavga etmiyo ama.. Marissa kızıyo o yakışıklı ama hırçın eski sevgilisine.. Ve ortamı terkediyo.
Sonra o baloya kimsecikler gitmeyi istemiyor.. Marissa esas oğlan o avukat baba ve marissanın babası .. Bunlar gitmek istemiyorlar başta.. Ama bu marissanın annesi kocasına çok baskı yapıyor...[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

Episot tu
Ve adam gitmek zorunda kalıyor.. Sonra bizim güçük emrah havuz evinden dergi okuyarak eve gidiyor.. Avukat babayı görüyor. Ooo sende mi gitmedin? ayakları yapıyorlar.. Sonra adama neden gitmedin diye bu soruyor.. Adam ''En büyük korkuları komşularından iğrenç sırlarını saklayan adamların bulunduğu ortama girmem ayrıca ben çok delikanlıyım'' diyor..
bunlar başlamaz mı ps2 oynamaya... Neyse sonra bunlar oynarkene marissanın evinde buluyoruz kendimizi..
Marissa telden summerla konuşuyor.. Summer esasoğlan yok burda diyor. Buda bunu duyunca esasoğlanın evine gidiyor.. Bunlar hadi gidelim oluyorlar. Alayı gidiyorlar.. Sonra Marissanın eski yavuklusu bunları görünce çok gücüne gidiyo gözleri dolu şekilde ortamı terk ediyor.. Neyse olan oluyor bunlar beraber takdim ediliyorlar_ ama bu marissanın hırsız babası bir adamın parasını ona iade edemeyince bir güzel dayak yiyor ve orınç kaunti jet sosyetesine rezil rüsvan oluyor:: marissa da ağlıyor olanlar icin:: bir de bizim esasoğlanın kenki summerı reddediyor bi yerde tam ona göre _tahitiden ; karikatürlerden hoşlanan bir kız_ buluyor onunla takılıyor:: KABASI BU :)[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ulenn dövecem bu emrah'ı?
[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...