sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bunun tekrarı ne zaman arkadaşlar...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 suanda :)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ancak sonunu gördüm dizinin sonunda da smashing pumpkins çaldılar mutlu oldum izledim :)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 gencler sevabına son bolumun ozetini yazacak biri warmı.daha once de belirttigim gibi izleyemiyorumda mumkunse hani...[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: eldar, 11 Eylül 2004 10:57 tarihinde demiş ki: bir tek ben mi küçük emrah amerika'da yı izliyor hissine kapıldım Ozur dilerim olaya birden dalmis gibi olucam ama kendimi tutma sozumu tekrar bozuyorum..Muhtesem saptama Eldar!!! Evimiz Hollywood'danin yeni versiyonu.Yani,amerikan yapimi pembe dizi,ama amac genc kitleyi hedef aliyor:) Duygusal bunalimda olan kisiler icin,kendilerini yanliz hissettirmeme amacli,bir bakimada insanin kendine acimasini ogutleyen super mantikli dizi. (lutfen kimse alinmasin) Ama bunlari izleyince ole olmak zorundamiyiz?yoo hayir,ben izliyorum cunku cok eglenceli ve komik. sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MatthiasDaerthe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hala izlemeyen varsa bi izlesin.. cnbc-e buyuk kazanc biizm icin.. sadece pazar gunleri iki film birden kusagı yapıolar orda biraz sıcıolar boktan muzıkal fılmlerı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bu oc okulda geçen dizimi? o diziyse harika tek kelimeyle bence izleyin ben izliom dün izlediğimde erkek öğretmen ayrılıyordu sarışın kızınki ;)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Erutan çok boş konuşuyosun.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben bazen bu erutanın doğuştan bira fıçısına düştüğünü düşünüyorum =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Erutan, 05 Ekim 2004 16:34 tarihinde demiş ki: bu oc okulda geçen dizimi? o diziyse harika tek kelimeyle bence izleyin ben izliom dün izlediğimde erkek öğretmen ayrılıyordu sarışın kızınki ;) boston public o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Erutan, 05 Ekim 2004 16:34 tarihinde demiş ki: bu oc okulda geçen dizimi? o diziyse harika tek kelimeyle bence izleyin ben izliom bu denli sevdigin bir dizinin adını bilmiyor musun?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ERUTAN GO HOME![signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Azmodai, 05 Ekim 2004 19:33 tarihinde demiş ki: eyhuehe herife 5 hit combo yapmissiniz. bende bitane cakim bari... erutan stfu lol[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Same Erutan different shit :P bu arada ayip olmasin Erutancim, bak canim, senin dedigin dizi Boston Public bastin pablik yani bi de dizinin basindan beri olan Harry Senate i gittin sarisinin adam yaptin ya bi sezondur duran Ronnie Cook karakterine sey yapip diziyi izlemekten men edilmen lazim (8 mi oldu 7 mi)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 soruyorum marissamı? summer'mı? [marissa diyene dalarım:-p][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 marissayla ask yapılır guzel vakit gecirilir.summer ile allah ne werirse.sabaha kadar[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Marissa bebeq be olum.. Summer yol alsın bodur ve potansiyel şişko. Adana'ya gidersen bu kızdan kamyonla bulursun.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 üşenmeyecek biri geçen haftaki bölümü verebileceği maksimum detayla anlatabilir mi ???[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Episot van Neydi o ailenin ismi ya.. Bu sığındığı aile işte..Neyse. Bunlara söz veriyor artık kavga falan yok diye. Ondan sonra bu kardeşimize havuz evini veriyorlar , bu oraya yerleşiyor . Sonra anne buna '' Sana bişeyler alalım üstüne'' diyor.. Bu ''İstemez benim herşeyim var'' diyor sonra Kadıncağız''Smokin almamız gerekiyor'' diyor. Burdan uyanık seyirciler- yani biz- yine balo falan olucak herhal diye düşünüyoruuz. Neyse bu smokini seçerken marissayi görüyor , bunlar konuşuyorlar işte ordan marissanın eks boyfirenti gelio summerla beraber.. Bu yine buna kızıyo. Sonra ben senle kavga etmem diyor esas oğlan.. Bu da okkalı bi yumruk gömçürüyü karnına esas oğlanın.. Bizimki yine de kavga etmiyo ama.. Marissa kızıyo o yakışıklı ama hırçın eski sevgilisine.. Ve ortamı terkediyo. Sonra o baloya kimsecikler gitmeyi istemiyor.. Marissa esas oğlan o avukat baba ve marissanın babası .. Bunlar gitmek istemiyorlar başta.. Ama bu marissanın annesi kocasına çok baskı yapıyor...[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Episot tu Ve adam gitmek zorunda kalıyor.. Sonra bizim güçük emrah havuz evinden dergi okuyarak eve gidiyor.. Avukat babayı görüyor. Ooo sende mi gitmedin? ayakları yapıyorlar.. Sonra adama neden gitmedin diye bu soruyor.. Adam ''En büyük korkuları komşularından iğrenç sırlarını saklayan adamların bulunduğu ortama girmem ayrıca ben çok delikanlıyım'' diyor.. bunlar başlamaz mı ps2 oynamaya... Neyse sonra bunlar oynarkene marissanın evinde buluyoruz kendimizi.. Marissa telden summerla konuşuyor.. Summer esasoğlan yok burda diyor. Buda bunu duyunca esasoğlanın evine gidiyor.. Bunlar hadi gidelim oluyorlar. Alayı gidiyorlar.. Sonra Marissanın eski yavuklusu bunları görünce çok gücüne gidiyo gözleri dolu şekilde ortamı terk ediyor.. Neyse olan oluyor bunlar beraber takdim ediliyorlar_ ama bu marissanın hırsız babası bir adamın parasını ona iade edemeyince bir güzel dayak yiyor ve orınç kaunti jet sosyetesine rezil rüsvan oluyor:: marissa da ağlıyor olanlar icin:: bir de bizim esasoğlanın kenki summerı reddediyor bi yerde tam ona göre _tahitiden ; karikatürlerden hoşlanan bir kız_ buluyor onunla takılıyor:: KABASI BU :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bir de summer damsız kalıyor. Önemli olan kısımlarını yazdım afiyet olsun.[signature][hline]Allah kahr bela.. [Bu mesaj Kalhiae tarafından 07 Ekim 2004 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 cok tesekkur ederim bende.cunku sehir dısında okudugum icin bende izleyemiyorum.yarın kinide izledikten sonra anlatırsan cok sevinirim[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya sitesinde yazıyo zaten,isteyen bakabilir ordan,soundtrackleri röportajlar resimler falan da var...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cnbce 5 te mi?? azmo sen 19u izledin mi? izlediysen özetini pm den atabilir misin? abi 19 yoktu. 20 nin özetine bi baktım bi dünya sey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu ne ulenn dövecem bu emrah'ı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar