Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

benim netten konuştuğum bi kız var.
Dizinin çekilidiği o vilalar 10dk uzaklıktaymış.
Amerikada gençler nefret ediyorlarmış bu diziden çok saçmaymış.
Bütün oyuncular mankenmiş hepside burnu büyük tiplermiş.
Çok uyuz oluyorlarmış oyunculara.

The O.C tadında bi dizi varmış o daha çok izleniyormuş.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

julie tam 1 milf luke ana kız gidio artık LOL adam tam ensest ilişki yapıo amaa adam mercimei fırına werdi bu bölüm :P Ryan bence ii etti tükürdüünü yalamadı ama chino daki kızdan daha iisini bulabilir:P. Summer-seth e bşi dememe lüzum yok heralde :P Ahhh summer ahhhh :D kız ilk defa birlikte oldu biriyle azman bşi maşalla seth in üzerine atladı etti. deneyimli dicem olmıcak :p başka bşi . Bu adamlar rahat koltukta weya yatakta beraber film izliolar die beraber oluolar anlamına gelmiolar. Oranın kızları türk kızları gbi kasıntı deil[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

nası adamlarsınız ya ilk bölümden beri ben summer sumer diyip durdum siz marissa marissa dediniz.Summer göğsünü açtı diye summer'a döndünüz:D

hatta bikere sormuşum summermı marissamı diye biri şunu demişti:D

said:
Kalhiae, 07 Ekim 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
Marissa bebeq be olum.. Summer yol alsın bodur ve potansiyel şişko. Adana'ya gidersen bu kızdan kamyonla bulursun.
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Sosyal ağlarda paylaş

valla summerciyim ama summerin "brest" (coupling yadigari) kismindaki hafif "sarkıklık"ı cok yadirgior hatta o hatuna yakistiramiorum :) marissa o acidan sansli daha sekil bi vucudu var en azindan "brest" olarak tabi o kismi hafif estetikle "scud" lastirrisa Summerdan ötesi olamazzz :)
aslan ryannnn böle adam edilir marissa. bu karı kesimi yokmu.. hatun dire cinselligi kullanarak kendini affettirmeye kalkmadimi.. ne uyuz oluyorum su olaya (gerci ben ryan gibi hayir diemezdim ama:P) bakalim ilerleyen bölümlerde ne olcak..(hayirrr download etmicemm!!!!) kesin olay gene döner ryan marissanin pesinden kosmaya baslar
Spoilerci/Downloadci/Sabirsiz Fizban ve ekibinin bagli olduklari popun cökmesi dileklerimle sonlandiriyim mesajimi :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...