valla summerciyim ama summerin "brest" (coupling yadigari) kismindaki hafif "sarkıklık"ı cok yadirgior hatta o hatuna yakistiramiorum :) marissa o acidan sansli daha sekil bi vucudu var en azindan "brest" olarak tabi o kismi hafif estetikle "scud" lastirrisa Summerdan ötesi olamazzz :)
aslan ryannnn böle adam edilir marissa. bu karı kesimi yokmu.. hatun dire cinselligi kullanarak kendini affettirmeye kalkmadimi.. ne uyuz oluyorum su olaya (gerci ben ryan gibi hayir diemezdim ama:P) bakalim ilerleyen bölümlerde ne olcak..(hayirrr download etmicemm!!!!) kesin olay gene döner ryan marissanin pesinden kosmaya baslar
Spoilerci/Downloadci/Sabirsiz Fizban ve ekibinin bagli olduklari popun cökmesi dileklerimle sonlandiriyim mesajimi :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar
Creel
aslan ryannnn böle adam edilir marissa. bu karı kesimi yokmu.. hatun dire cinselligi kullanarak kendini affettirmeye kalkmadimi.. ne uyuz oluyorum su olaya (gerci ben ryan gibi hayir diemezdim ama:P) bakalim ilerleyen bölümlerde ne olcak..(hayirrr download etmicemm!!!!) kesin olay gene döner ryan marissanin pesinden kosmaya baslar
Spoilerci/Downloadci/Sabirsiz Fizban ve ekibinin bagli olduklari popun cökmesi dileklerimle sonlandiriyim mesajimi :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş
Laorx
Marissaya güzel diyenler çıksın bakim...
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Sosyal ağlarda paylaş