Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diziye yakismis ama ryan adams - wonderwall bence cok kotu bir cover. orijinali cok cok daha iyidir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
bunu kim sölicek die bekliordum ben de

yavas olması kötü olmuş parça için

hello sunshine

seyretmediğim kısımları da seyredebildim de harbi süfermiş bölüm[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
baba - oğul diyalogu güzelmiş de ben daha çok seth in "foreplay" e tren görmüş öküz gibi bakmasını begendim[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

olamaz! ilk 15 dakikayi yine kacirdim.

ryan adams odun gibi soylemis sarkiyi, bastan boyle kaybetmis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ben bu bolumu cekeyim bari. 19. bolummuydu?

ekleme:yollayabilirim ben mp3 olarak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 22 Ocak 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir yerlerde dizi gelmeden önce birisi "dawson's creek'in newport versiyonu" demişti ve biraz korkmuştum diziden de

harbi saygı sevgi gösterioruz diziye[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

eheöy nası bi bölümdü, luke + julie bitirdi olayı bence haha.ilersini düşünemiyorum bile kimbilir nası tepki vericek insanlar

ryan çok iyi yaptı diyeceğim de diyemiyorum, biliyorum ki elbet yine birleşicekler, yılan hikayesine dönecek hehe.[signature][hline]FF
Mesaj tarihi:
arkadaşlar şu seth'in ilk sevişmeden önce summer'a söylediklerini buraya yazabilcek bir yiit varmıdır?çok iyi bi konuşmaydı walla.bende denicem ...:D

cidden biri yazabilirmi o konuşmayı ing,türkçe farketmez...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Mesaj tarihi:
seni unutmaya cok ugrastim, anna ile denedim olmadi, sen vazgecilemez reddedilemez birisin gibi bisiler soylemisti, aklimda degil tam.

bu arada topic 1k post'u gecmis hehe[signature][hline]taze bitti.
Mesaj tarihi:
hala seyredememiş olanlar icin 5dk. önce baslamıs olan tekrarı var haberiniz olsun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

xanthe her bölümde "hello sunshine" çalmıyo:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 22 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
bu arada seth ile anna şey etmişti daha önce?
ettiler sanıodum ben.hani yatakta televizyon falan izliolardı bi 2-3 bölüm önce..

hayir hoca, yil basi gecesiydi o, sadece oynasip ve sevgili olma yolunda adimlar atmislardi o gece. :)

annayla seth'in seetmesini summer engellemisti yine, oliver'in evinde palm springde "siz kardes gibisiniz" diye facia bi yorumda bulunarak. :D[signature][hline]taze bitti.

[Bu mesaj thanatos tarafından 22 Ocak 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yalnız bunlar iyiden iyiye abazalarmış.

Gündüz de seviştiler gecede seth ve summer.

summer taş gibi =)

Luke da marissanın anasını götürdü.
kimin eli kimin cebinde belli değil.

Seth ile Babasının aralarındaki konuşmada koptum =) son şarkı ve dans harikaydı ilk fırsatta böyle birşey yapıcam =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
cover wonderwall'u indirdim.mehvetmiş şarkıyı ryan adams...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 22 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
yalnız bunlar iyiden iyiye abazalarmış.
...
summer taş gibi =)
...
kimin eli kimin cebinde belli değil.
...

bu laflar harika oturmuş abi tebrikler[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...