Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 diziye yakismis ama ryan adams - wonderwall bence cok kotu bir cover. orijinali cok cok daha iyidir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bunu kim sölicek die bekliordum ben de yavas olması kötü olmuş parça için hello sunshine seyretmediğim kısımları da seyredebildim de harbi süfermiş bölüm[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 baba - oğul diyalogu güzelmiş de ben daha çok seth in "foreplay" e tren görmüş öküz gibi bakmasını begendim[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 olamaz! ilk 15 dakikayi yine kacirdim. ryan adams odun gibi soylemis sarkiyi, bastan boyle kaybetmis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben bu bolumu cekeyim bari. 19. bolummuydu? ekleme:yollayabilirim ben mp3 olarak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 22 Ocak 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 summer tam kıvama geldi ya. Tam benlik oldu. ben bu diziyi seviyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bir yerlerde dizi gelmeden önce birisi "dawson's creek'in newport versiyonu" demişti ve biraz korkmuştum diziden de harbi saygı sevgi gösterioruz diziye[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 güzel diziymiş bagımlısı olucam walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Gerbm babasıyla dıaloguna koptum yattım yere falam:)Bide bunların seviştikten sonra kı hallerine çok guldum sakatlamışlar biribirlerini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eheöy nası bi bölümdü, luke + julie bitirdi olayı bence haha.ilersini düşünemiyorum bile kimbilir nası tepki vericek insanlar ryan çok iyi yaptı diyeceğim de diyemiyorum, biliyorum ki elbet yine birleşicekler, yılan hikayesine dönecek hehe.[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arkadaşlar şu seth'in ilk sevişmeden önce summer'a söylediklerini buraya yazabilcek bir yiit varmıdır?çok iyi bi konuşmaydı walla.bende denicem ...:D cidden biri yazabilirmi o konuşmayı ing,türkçe farketmez...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 seni unutmaya cok ugrastim, anna ile denedim olmadi, sen vazgecilemez reddedilemez birisin gibi bisiler soylemisti, aklimda degil tam. bu arada topic 1k post'u gecmis hehe[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o.c yi; ilk defa izledim dibim düştü ben nasıl kaçırmışım bu diziyi ya allah allah:)Bundan sonra yorumlarda burdayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hala seyredememiş olanlar icin 5dk. önce baslamıs olan tekrarı var haberiniz olsun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bencede en saglam olay kule+julie dizide ki iliskiler biraz karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 heh süper dizi ya cumayı iple çekiorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 xanthe her bölümde "hello sunshine" çalmıyo:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ehe yine izledim yine koptum. mrs. cooper, you are amazing girl!... woman.... lady. :D[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu arada seth ile anna şey etmişti daha önce? ettiler sanıodum ben.hani yatakta televizyon falan izliolardı bi 2-3 bölüm önce..[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Edeyazdılar :) sanırım summer baltaladı[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 herkes çiftleşti :) bi emrahımız istemedi.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: arcane, 22 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki: bu arada seth ile anna şey etmişti daha önce? ettiler sanıodum ben.hani yatakta televizyon falan izliolardı bi 2-3 bölüm önce.. hayir hoca, yil basi gecesiydi o, sadece oynasip ve sevgili olma yolunda adimlar atmislardi o gece. :) annayla seth'in seetmesini summer engellemisti yine, oliver'in evinde palm springde "siz kardes gibisiniz" diye facia bi yorumda bulunarak. :D[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 22 Ocak 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yalnız bunlar iyiden iyiye abazalarmış. Gündüz de seviştiler gecede seth ve summer. summer taş gibi =) Luke da marissanın anasını götürdü. kimin eli kimin cebinde belli değil. Seth ile Babasının aralarındaki konuşmada koptum =) son şarkı ve dans harikaydı ilk fırsatta böyle birşey yapıcam =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cover wonderwall'u indirdim.mehvetmiş şarkıyı ryan adams...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: blackchaos, 22 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: yalnız bunlar iyiden iyiye abazalarmış. ... summer taş gibi =) ... kimin eli kimin cebinde belli değil. ... bu laflar harika oturmuş abi tebrikler[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar