Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

bakalim:

Zengin mahallesine gelen fakir ve gecmisini sorunlu genc

Su gune kadar hayatinda her hangi bir sorunla karsilasmamis, ailesi nispeten overprotective ama ayni zamanda ozellikle anne tarafindan baski gorerek yetistirilmis, birden butun hayatini uzerine kurdugu zayif temeller gocunce, bununla nasil basedecegini bilememis, psikolojisi dagilmis (eski) zengin kiz

Onceki hayatinda nispeten asosyal, cevresindeki insanlardan farkli, kabuguna cekilmis ama nispeten zeki genc

ve bu gencin asik oldugu zuppe kiz (ki summer karakteri o kadar sigki baska aciklamaya gerek yok kanimca kirk yillik zuppeligi tikkylik diye adlandirmayalim :P)

bu karakterlerde pek orjinallik gormuyorum acikcasi... ama dedigim gibi islenis eglenceli izletiyor, damardan pembe dizi, dawson's creek'te boyleydi ilk sezonlarinda sonra iyice bokunu cikardilar, ayni seyin ortamci cemal'de de olmamasini kacinilmaz olarak goruyrum ilerki sezonlarda...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa off mükemml bi bölümdü sonnda seth gerçeği gördü bnce-off seth bi afet bu arada-neyse yaa bişey sorcam tam saat çekme sahnesindeyken birine laf yetiştiriodm bi anda bi baktım bunlar berabr kadın kocasnn saatini flm mı çekti??sonuç olarak izlemyn izlesn tekrrını..[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

finalde herkes mutlu şekilde yeni yıla girerken summer'a yazık olmadı mı?? o summer'ın bulduğu çocuk da iyi bişey olsaydı da onlar da yeni bi aşka başlasalardı fln olmaz mıydı?? ne istemiş bu senaristler bu kızdan haaa???? yeter bu kadar saçmalık susuyorum ama sırf summer için ona göre ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...