Logan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tam bölüm bitmeden konuşmamak lazım diyodum ki luke ryan'ı öldürmekten bahsettikten sonra dedikodunun asıl nerden çıktığını öğrenip özür diledi. beraber adam dövmeye bile başladılar, hoş sağlam dayak yiyecekler gibi ama :D.. edit: MrMedia, luke'un babası eşcinsel çıktı.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 26 Kasım 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hadi ya[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahah i'm st...(ill dating 2 girls) :p well,i'm still seth cohen[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sonu harbiden süperdi takdir ettim senaristleri. muhteşem 4'lü oluştu :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Seth Cohen "Welcome to my world" diyor. Bunu sezon basinda söylese anlarimda simdi açikçasi hergece ben onun dünyasinda olmak istiyorum. :-)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sevdim bu bolumu. luke'un kardesleri de supermis :) muhtesem 6'li olur bunlar, beraber takilmaya baslarlar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çok iyi bölüm ya yalnız anna seth'n summer ile olmasından artık rahatsız olmuyor fakat bundan summer ın haberı yok olunca ne olur kimbilir :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 anna kuma gibi bisiy oldu kendi istegiyle. yakistiramadim ben. gerci bir baska bakis acisi da, aski icin savasiyor olabilir, ki bu daha anna bir davranis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Anna rütbe atladi arkadas pozisyonundan kuma pozisyonuna yükseldi. Yakinda ana kraliçe o olur amaci bu bence :)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 "Maybe you're Summer flu!" "Maybe you need Anna-biotics" zuhahaa :D Bir de Sandy'nin espriyi sonradan anlaması süperdi. Bu arada Julie "The Dragonine" Cooper'daki değişim de göz yaşartıcı :) [signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. [Bu mesaj aktiftablet tarafından 26 Kasım 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu seneki favori dizim O.C. Favori karakterim hatta idolüm Seth Cohen.. Dizi başlarken ön yargılı bakmıştım, şimdi tiryakisi oldum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 adamlar gerçekten başarılı. diziye we used to be friends ile girişi, bitişine doğru muhteşem dörtlünün okula doğru yürüyüşü. izlerken yerimde duramıyorum :) [Bu mesaj -Myra- tarafından 27 Kasım 2004 08:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 elan realms'da minocdaki bankerin ismi Seth. olur iş mi bu kardeşim :| staffla anlaşıp Seth Cohen yaptırmalı onun ismini :}[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu nasıl dizidir?!?! ilk defa bugun izledim, adamı depresyona sokar bu.ne o oyle manyak gusel kızlar ki o Anna denen hatun benim hayallerimin kadınıdır,yok boyle bi $ey! aynen kendisi olur i$te, yani genetikcilere tarif etsem, bana $oyle $oyle bi tip klonlayın desem, aynen onu tarif ederim heralde.. nerde oturur bu kız, gercek ismi nedir, ya$ı kactır, tutiyim kolundan getiriyim ankaraya; yandım mahvoldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bir dizide herkes mi güzel olur herkes mi yakışıklı olur ya çok güzel bi dizi walla coupling in yerini aldı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 siz isteyin yeter Orange City yaratırız burda (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 27 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: daria, 27 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: bir dizide herkes mi güzel olur herkes mi yakışıklı olur ya çok güzel bi dizi walla coupling in yerini aldı gibi.. ryan pinokyo gibi gerisine lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Truwan, 26 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: simdi açikçasi hergece ben onun dünyasinda olmak istiyorum. :-) alow küçük çocuklar da okuyo burayı daha dikkatli olalım gece mece anladın sen ;) he ayrıca seth'in hastasıyım. bi özürde kızların erimesi ayrı aptallıktı da nese .. bi de anna kaşar bi hatun değildi ki summer'la randevum var diyince kızmasını beklerdim cuma gecesi boş musun dedi pöh saçma[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Benim dedigimde bisii yok ama kasar masar asil sen dikkat et. Sen de anladin ;) El Ziablooo[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: daan, 27 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: said: daria, 27 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: bir dizide herkes mi güzel olur herkes mi yakışıklı olur ya çok güzel bi dizi walla coupling in yerini aldı gibi.. ryan pinokyo gibi gerisine lafim yok. ewt onda biraz pinokyoluk söz konusu ama genel görüntüyü bozmuyo yani..hem istisnalar kaideyi bozmaz flm flm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya dizide bi matıksızlık var.. Seth yakışıklı bi herif altındada range rover ı var nasıl ezik oluyor yaa :):)... Bu arada diziyi izlerken lu diyolog geçti; (Ryan ve luke sahada 6 kişiyle karşı karşıya gelir reklam girer) -Benim bildiğim ryan kaçmaz -Olür de kaçmaz -Varya kaçarsa bırakırım diziyi -olm ordan neo gelmesin şimdi? -Yok bence miroğlu gelcek lol :).. bide anna ya hastayyııımm hele öyle gülüyor ya off öldürüyor beni..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: jankis, 27 Kasım 2004 20:49 tarihinde demiş ki: said: Truwan, 26 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: simdi açikçasi hergece ben onun dünyasinda olmak istiyorum. :-) alow küçük çocuklar da okuyo burayı daha dikkatli olalım gece mece anladın sen ;) he ayrıca seth'in hastasıyım. bi özürde kızların erimesi ayrı aptallıktı da nese .. bi de anna kaşar bi hatun değildi ki summer'la randevum var diyince kızmasını beklerdim cuma gecesi boş musun dedi pöh saçma aşk başka işte:)..Hem herifte range var boru deil yane :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: daan, 27 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: ryan pinokyo gibi gerisine lafim yok. HHAHAHAHA süper :D öldüm :lol: yorum budur abi.cidden pinokyonun kısa burunlusu adam..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim anlamadigim olay lukeu hastanelik etmis elemanlar ryanda hic bisey yok o nasi oluyo?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 e o ryan..(kaşında bi yara vardı gerçi).[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar