Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Seth öküz değil ama 10 yaşından beri o kıza deliler gibi aşık.

Bu kız ise gelip geçici, gidiyor bir yerlere sürekli...

Ayrıca ilk öpücüğü summers tan aldı. Belki öbürü öpse işe yarardı.

O Seth has his women.

Seth Cohen?!...

ve bakışmalar harikaydı.
Çok başarılı oynuyorlar.

Rachel e de erkek lazım bıraksın aile babasının yakasını :P

Herşey bir yana,

evin havuzundan kadının seyrettiği manzaraya dikkat eden var mıydı?

3 milyon $ olmasının sebebi boşuna değilmiş... Aşk yuvası gibi bir yerde ev zaten.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

siz evi bırakın heriflerin okuduğu lise ne öyle.türkiyede öyle üniversite yok bea...tatil köyü gibi okul[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 06 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
ya afedersiniz ama diziyi nerenizlen seyrediyosunuz?ilk olarak seth in yanindaki kız donme dolabın durmasi icin makiniste para veryor..

bize ne ki bundan? donme dolap bozuluyor gibi bisiy mi demisim ben? emindim ben orada o donme dolabin duracagindan. onsezi mi dersiniz, tecrube mi dersiniz bilmem.
gereksiz bir cikis olmus seninkisi kisaca.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümleri Ares'ten çok hızlı ve kaliteli şekilde indirebilirsiniz.
2. sezon güzel olacak gibi evet ama 1. sezonda da çok büyük sürprizler görücez.

19. bölüm ile ilgili bir spoiler veriyorum.
[spo1=Seth ve Summer ile ilgili]Summer ve Seth seks yapar...[/spo][signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spoiler yaparken de dikkatli olmamız tabii ki şart. Bunun için bazı kurallarımız var:

Birincisi kesinlikle ve kesinlikle mevcut dizilerin ilerki bölümlerini türk tv.leri dışında bir kaynaktan seyrederek her ne şekilde olursa olsun burada yazmak kesinlikle yasaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yeter!! tadı kaçtı bu spoiler olayının herşeyi öğrendik izlemeden..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
Sosyal ağlarda paylaş

aeris 1 hafta yasaklı olsun[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Death, 06 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
ben butun bolumlerin tvriplerini dc++ dan cekiorum suan
aynisini www.suprnova.org dada bulabilirsin

dvd rip i cikmadi daha ciksa da ceksek

bu haftaki sanirim 9 du oonunda ismi the heights
10 sa the perfect couple

torrentte sorun war gibi orda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 07 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
iradesiz misiniz nesiniz yahu. ben hiçbir spoiler'ı açmıyorum. adı üstünde "spoiler" iyi birşey değil yani niye tıklıyorsunuz :D. forumda başka bölümler de var oralara takılın yahu :)..

henuz hicbir spoiler a bakmadim oc ile ilgili. ama en az spoiler verenler kadar akilli arkadaslarimizben sole bi gozattim $ukadarini gordum bilmemne diye yorum yaptiklarindan artik bir anlami kalmiyor. ayrica kural bu yani, henuz yayinlanmamis bolumler hakkinda basit spoiler vermek bile yasakken koca koca bolum ozetleri yaziliyor. yeter.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 07 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...