mexinth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Seth öküz değil ama 10 yaşından beri o kıza deliler gibi aşık. Bu kız ise gelip geçici, gidiyor bir yerlere sürekli... Ayrıca ilk öpücüğü summers tan aldı. Belki öbürü öpse işe yarardı. O Seth has his women. Seth Cohen?!... ve bakışmalar harikaydı. Çok başarılı oynuyorlar. Rachel e de erkek lazım bıraksın aile babasının yakasını :P Herşey bir yana, evin havuzundan kadının seyrettiği manzaraya dikkat eden var mıydı? 3 milyon $ olmasının sebebi boşuna değilmiş... Aşk yuvası gibi bir yerde ev zaten.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 azmo gel para biriktirip cohenlerin evinden alalım. O parti senin bu parti benim yaşarız hehehe...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 siz evi bırakın heriflerin okuduğu lise ne öyle.türkiyede öyle üniversite yok bea...tatil köyü gibi okul[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Way, 06 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki: ya afedersiniz ama diziyi nerenizlen seyrediyosunuz?ilk olarak seth in yanindaki kız donme dolabın durmasi icin makiniste para veryor.. bize ne ki bundan? donme dolap bozuluyor gibi bisiy mi demisim ben? emindim ben orada o donme dolabin duracagindan. onsezi mi dersiniz, tecrube mi dersiniz bilmem. gereksiz bir cikis olmus seninkisi kisaca.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Pek sevmedim ben bu bölümü, Seth'in pek öne çıkmadığı bi bölümdü ondan.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ne zman şimdi tekrarı?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bugun oglen 2 yada 3 te idi kacirdin :) netten cekicen anca[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ulan 3 kere yakaladım 3 ündede aynı yerde yakaladım futbol antremanına çıkarken. daha öncesinde ne oldu. Ayrıca gece tekrarı varmı?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya gece wardır yaaaa : ([signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 biri bölüm adını we nerden çekiceimi söylesin geçen azmo bi site koymuştu orda wardı galiba ama..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben butun bolumlerin tvriplerini dc++ dan cekiorum suan aynisini www.suprnova.org dada bulabilirsin dvd rip i cikmadi daha ciksa da ceksek bu haftaki sanirim 9 du oonunda ismi the heights 10 sa the perfect couple[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben season2 episode 1 i izledim dün gece, yeni sezon da güzel olcaga benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bölümleri Ares'ten çok hızlı ve kaliteli şekilde indirebilirsiniz. 2. sezon güzel olacak gibi evet ama 1. sezonda da çok büyük sürprizler görücez. 19. bölüm ile ilgili bir spoiler veriyorum. [spo1=Seth ve Summer ile ilgili]Summer ve Seth seks yapar...[/spo][signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Spoiler yaparken de dikkatli olmamız tabii ki şart. Bunun için bazı kurallarımız var: Birincisi kesinlikle ve kesinlikle mevcut dizilerin ilerki bölümlerini türk tv.leri dışında bir kaynaktan seyrederek her ne şekilde olursa olsun burada yazmak kesinlikle yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yeter!! tadı kaçtı bu spoiler olayının herşeyi öğrendik izlemeden..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aynen abi her nekadar okumak istemesemde cok merak ediorum ve aciorum[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yok boyle bir yetkim, ama aeris, rica ediyorum girme su thread e. yeter ya, anlayin artik laftan, spoiler istemiyoruz dendi milyon kere.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 herşeyden önce yasak yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aeris 1 hafta yasaklı olsun[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 marissa ya kalkan eller kırılsın.sewiyorum ulaaaaaaaan!!![signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 TAMAM TAMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 iradesiz misiniz nesiniz yahu. ben hiçbir spoiler'ı açmıyorum. adı üstünde "spoiler" iyi birşey değil yani niye tıklıyorsunuz :D. forumda başka bölümler de var oralara takılın yahu :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Death, 06 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ben butun bolumlerin tvriplerini dc++ dan cekiorum suan aynisini www.suprnova.org dada bulabilirsin dvd rip i cikmadi daha ciksa da ceksek bu haftaki sanirim 9 du oonunda ismi the heights 10 sa the perfect couple torrentte sorun war gibi orda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aeris areste var demis bide orada dene istersen sansini[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Gabe_Logan, 07 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: iradesiz misiniz nesiniz yahu. ben hiçbir spoiler'ı açmıyorum. adı üstünde "spoiler" iyi birşey değil yani niye tıklıyorsunuz :D. forumda başka bölümler de var oralara takılın yahu :).. henuz hicbir spoiler a bakmadim oc ile ilgili. ama en az spoiler verenler kadar akilli arkadaslarimizben sole bi gozattim $ukadarini gordum bilmemne diye yorum yaptiklarindan artik bir anlami kalmiyor. ayrica kural bu yani, henuz yayinlanmamis bolumler hakkinda basit spoiler vermek bile yasakken koca koca bolum ozetleri yaziliyor. yeter.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 07 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar