Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

eeee cuma günü geldi çattı:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Sosyal ağlarda paylaş

3 gundur beynimin mini mini parcalari bile patates puresine dondu. ne dedigimi mi biliyorum ben ehue :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 05 Kasım 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-en azından birliktesiniz
-Mahvolduk!:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
Sosyal ağlarda paylaş

bu bölüm iyidi walla ama summer çirkin geldi nedense bana alla alla çok garip:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

luke acaip yumuşadı top gibi bişeymi oldu diye şüpeleniyorum :D:D

şaka bir yana summer harbiden iğrenç geldi bana
bu arada ryan artık sigara içmiyo bıraktı çocuk daha çok içmesi gerekirken ben orda yaşasam kahrımdan günde 2-3 paket bitirrim walla[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 05 Kasım 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
water polo, soccer.

ikisini de yapiyor.

çok alakalı sporlarya sırf çekişme olsun die luke'u koymuşlar hemde forvete:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

kliselerin efendisi dizimizde, futbol takimindan luke cikti, luke agladi, marissa luke'a tavir yapmasina ragmen ryan tam bunu gorecegi yerde kosarak uzaklasti, ve en bombasi, Donme dolap durdu :)

yeterli miktarda turk filmi izlemis herkes bu olaylar gerceklesmeden takriben 5-6 saniye once eminim icinden gecirmistir bunlarin olacagini.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 05 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
yalnız ryan ın top sürüşe hasta oldum,sonrasında da tusubasa vari şut sahnesi... :D

koşması acaip komikti bacaklar yamuk herhalde:D
bişeye dikkat ettim marissa okulda yürürken aynı ryan'ın ezik bakışlarını atıyodu..

[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 05 Kasım 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 05 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
kliselerin efendisi dizimizde, futbol takimindan luke cikti, luke agladi, marissa luke'a tavir yapmasina ragmen ryan tam bunu gorecegi yerde kosarak uzaklasti, ve en bombasi, Donme dolap durdu :)

yeterli miktarda turk filmi izlemis herkes bu olaylar gerceklesmeden takriben 5-6 saniye once eminim icinden gecirmistir bunlarin olacagini.

Aynı fikirdeyim. Hatta diziyi izlerken arkadaşımla O.C.'nin en klişelerle dolu olan bölümü olduğu kararına vardık.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:

yeterli miktarda turk filmi izlemis herkes bu olaylar gerceklesmeden takriben 5-6 saniye once eminim icinden gecirmistir bunlarin olacagini.

Diğer hepsinde haklısın da, Anna'nın dönme dolapçıya rüşvet vermesi süper bir detaydı bence :D[signature][hline]Foxx, 17 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar o kadar da mantıklı düşünmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 05 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
said:

Aynı fikirdeyim. Hatta diziyi izlerken arkadaşımla O.C.'nin en klişelerle dolu olan bölümü olduğu kararına vardık.

ya afedersiniz ama diziyi nerenizlen seyrediyosunuz?ilk olarak seth in yanindaki kız donme dolabın durmasi icin makiniste para veryor..+ olarak ryan cok guzel bisi acikliyor yukarda iken kimseye guvenmem gibisinden..zaten guvenmemek icin bahane arıyan ryan luke ile marissa nin konusmlarinin bazı bolumlerini duyunca direk olay kopuyo zaten..

bana gore simdiye kadar izledigim en ii o.c bolumuydu..

son olarak seth in yaptigi olaya kıl oldum deli oldum cıldırdım vb.. bi insan nasi bu kadar kör olabilir anlayabilmis degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

seth kör fln deil oda anladı kızın kendisinden hoşlandığını ve bilerek öptüğünü fakat adam takmış summer'a[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

-Seth has his women.
-Seth Cohen?..

eheh nasıl bi babadır bu ya.
Dawsınımsı muhabbetler dönmeye başladı ama yine de bu bölümle birlikte iyice sardı dizi. Yoksa softcore davsıncı mı oluyorum bende..
Seth i seviyoruz falan dedik ama tahitiye yelkenle giden bi kız yerine hala summer da summer demesi olmadı. Ayrıca bu bölümde klişelerin efendisi özel ödülünü dönme dolap durduğunda yükseklik korkusu olan Ryan ı yatıştırmak için onu öpen Marissa ya veriyoruz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...