forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bişey deil kvnin yeni bölümünü izleyemedim bu maç yüüznden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 savio ne gol astı be biz atmışız gibi sevindim :) bu arada rüştü arkadaşımızın ellerinden öperim verdi eliyle turu (kaç tane kurtardı diyceksiniz, işi ne kurtarsın tabi)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 vallahi fizban attıda pek bi işe yaramadı oda :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ah ulan ah hiçbir şey koymuyorda böyle 2.sınıf bir takıma elenmek koyuyor bumudur adalet :([signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Güzel kafa atti Anelka[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bir an aklıma milan'ı 87. dakikadan sonra çimlere gömdüğümüz maç geldi. burda da 87. dakkada attı fb de, gerisi yok. 3 dakika uzatma oynancakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ümit'ten güzel bi vuruş denemesi bacağı çıkıyordu =D[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla 2-2 olsa olabilirdide...kaleci o topu nasıl çıkardı kendiside bilmiyordur.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 feneri avrupada yakan bana göre daumdur[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mazisine ne bakıyorsun..şu anda ne durumdalar :([signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 daum feneri yakabilecek kadar bile adam değil[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 vallahi Türkiye'de kimsenin rüyasında dahi göremeyeceği bişeyi başardığımız için kendimi avrupa fatihi görmemiz gayet doğal + zaragoza'nın uefa'yı 2 kez aldığını yeni duydum helal olsun.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 24 Şubat 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sezon sonu gider gibime geliyor .. dahi daum[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 üzülmeyin lan fenerliler. ben üzülmedim. maddesel olaylara bağlı kalmayın.kupa gibi. gelip geçici şeyler. fenerbahçemiz haftasonu sebat'a 7 atar seviniriz.sebata atamazsa kayseriye çarşamba günü bi 7 daha atarız.yemişim ülke puanını, avrupayı eheh. böle zaragoza yada tükürürüm ben. hem ballarına hem oyunlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Fistan, 24 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki: üzülmeyin lan fenerliler. ben üzülmedim. maddesel olaylara bağlı kalmayın.kupa gibi. gelip geçici şeyler. fenerbahçemiz haftasonu sebat'a 7 atar seviniriz.sebata atamazsa kayseriye çarşamba günü bi 7 daha atarız.yemişim ülke puanını, avrupayı eheh. böle zaragoza yada tükürürüm ben. hem ballarına hem oyunlarına. valla gs ın 100. yılında alınacak bir şampiyonluk uefa dan daha değerli benim için...böyle şans 100 yılda bir gelir avrupa her sene var :)[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bunları yenemeyecekseniz kimi yeneceksinizki? avrupada iddia başarı felan bütün türk takımları için fos kaç senedir.Çıkıp şimdi üzgünüz yolumuza devam edicez geçmişe sünger çekcez seneye mutlaka başarıyı yakalayacağız gibi klişe laflarla geçiştircekler herzamanki gibi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 offf off yeter artık fenerbahçe off of her maçını izliyoruz off off yenilsende izliyoruz yenilsende izliyoruz biz feneri seviyoruz off :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bu takımı yenemeyen böyle top oynayan bir takım 7 atsa ne olur 10 atsa ne olurki? Hersene rezillik olmas bu kadar yeter daum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: fizban, 24 Şubat 2005 23:35 tarihinde demiş ki: bonjo 2. sınıf sandığın bu takım gs nin bi kez almakla kendini avrupa fatihi ilan ettiği uefa kupasını 2 kez aldı. geçen sene de kral kupasını aldı madridin elinden. madrid'in elinden süper kupayı almış mı peki? zaragoza'dan bahsederken neden galatasaray'a taş atıyorsun onu anlayamadım. gs çatır çatır oynadı o sene ve aldı uefa'yı. ona bakarsan türkiye'yi avrupada ilk temsil eden takım göztepe'dir ve o zaman için gayet iyi temsil etmiştir. ama şu an göztepe 2. ligde. bu bir ölçü değil yani, her takımın kötü zamanları oluyor. geçen sene cl'de finali monaco ve porto oynadı ona bakarsan, kim beklerdi bunu? zaragoza'da eskiden iyi bir takımmış ve almış uefa'yı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Geçmis olsun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 daum'a laf yok adam dahi :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 daum böyle devam etsin valla, gayet yerinde bizim için. yeter ki süper ligdeki takımlar fener'in karşısına gelince acizce defans yapmaya çalışmayıp saldırsın, ortasahada alex ve aurelio'nun ilişkisini kessin. fener'in yaptığı başka birşey yokki. ortadan bu 2 oyunucuyla çıkıp ilerde 3-4 forvetle gol arıyor o kadar. aurelio'yu kitlesinler bakalım fener ne yapıyor o mükemmel defansıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ümit bi 2 yıl sakatlansada bi oynamasa şu takımda yoksa bu takım düzelmez. habire surat yapıyor takım arkadaşlarına. ulan köy kahvesimi orası sen kendi oyununu oyna yavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hıncal uluç'ın dediği gibi fb'nin üstüne gitseler skorlar farklı olacakta.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tamam yay tüm takımlara yapsınlar bunu[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar