skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 power play oldu biraz ama eglenceli aslinda. [spo1=Wolfgar]Wulfgar isi cok sacmaydi gercekten.Varmi oyle bisi ya. Adam Cehennemden kaçti resmen. o aegis fang hele tipik gaz. Aegis fang genç barbarin eline donmemisti... Cunku asil sahibindeydi!!! ullea umea habala hubele wulfgar abimiz geldi. Bide millet zaknafein i bekliyo neyse[/spo][signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nası zaknayı beklıo.Kimsenin onu okurken zaknayı bekledıını sanmıyom.direk belli zaten.Ki ben onun o şekilde yochlol la gimiş olabilecegini dusunuodum.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok komik topic ya gülme krizine girdim okurken "nokta" "ünlem o zaman" "son nokta" "wulfgar ise apayrıdır.boşzamnlarında ölüp respawn olur ve conan the barbariandan hayvanlık dersleri alır" "regisi anlatmıorum.anlat dieini döverim"[signature][hline]Beş Hececiler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh zaten esas spoiler kapak resmiydi sanırım wulfgar vardı ama yanlıs hatırlıyorda olabilirim.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Halflings Gem de de kapak spoilerdı, Wulfgar Drizzt binmişler deveye dıgıdık dıgıdık giderken arkada da bir devenin üstünde eciş bücüş bir şey gösteriyordu, aaa yoska bu cüce mi dedim[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 e başka bi halflingdir? ya da cücedir? olamaz mı? hayret bişi :)[signature][hline]Beş Hececiler
ReSeSiF Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spine of the world ne zaman cevrildi yaw,o kadar dnr e gidiyorum cevrilemdi diyo adamlar,yeni cıktı heralde ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cücenin ölmediğini gümüş damarlarında söylüyor zate.Ayrıca wulfgar hiçbir zaman ölmedi veya cehennemden kaçmadı.errtu getirdi adamı geri.serinin tek kötü yanı catti brie ona laf yok zaten.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "Dünyanın Omurgası"'nda bilindik gazlar pek yok. Lakik fazla "ekşın" yok alışılmış Salvatore kitaplarına nazaran. Salvatore'un asıl yaratmak istediği karakter Wulfgarmış zaten. Sonradan başrol Drizzt'in olmuş. Dünyanın Omurgası'nda da ego tatmin etmiş biraz Salvatore bence. Salvatore der ki: Wufgar bak seni daha çok seviyom. Bu kitapta Drizzt sadece felsefe yapıyo bak sen tek başına 3 tane giant alıyom :-) vs..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Artik drizzt aşti olayida o yüzden kes biç nereye kadar adam kendini felsefeye verdi :) yakinda semaya yükselcek[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain [Bu mesaj Khalin tarafından 12 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 herodaki savaşçının 3. aşaması gibi.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Khalin, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Artik drizzt aşti olayida o yüzden kes biç nereye kadar dur daha neler kesicek o[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 errtu dan güçlü ne kescek lan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Koskoca Tannari ve onun zilyon tane minionu kesti daha ne kesecek dediğin gibi. Bir de onu geçtim o kitaptaki her yaratık edit be kardeşim. Adını unuttum cüce bir cleric vardı ya hani, Pit Fiendlerle falan oynaşıyordu, yok cehenneme gidermiş bütün iblislerin köküne kibrit suyu ekermiş de üşeniyormuş falan.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 orasi forgottenrealms orda herkes edit (elminister:Yaww bi insan nasil 40 küsürüncü level olur? o exp yi nasil kazanir?L20 mage L20 archmage L1fighter L1 thief ...) böle 1 adam olsa eywallah daha dolu bu en abartisi[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain [Bu mesaj Khalin tarafından 13 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Elmnister direk yaratıcısının ego tatmini, onu hiç karıştırma[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
ReSeSiF Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Sparkcaster, 13 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: errtu dan güçlü ne kescek lan llothu kesecek tabii ki bkz. war of the spider queen series(4leme)
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Oldu.. Bir ara sisler alır bu Drizzti Krynne getirir, orada da keser valla Ejderlerin köküne kibrit suyu da eker, High Godlara meydan da okur, yapar yani[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
ReSeSiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Wispy, 13 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Oldu.. Bir ara sisler alır bu Drizzti Krynne getirir, orada da keser valla Ejderlerin köküne kibrit suyu da eker, High Godlara meydan da okur, yapar yani sonra da ravenlofta gider stratı keser diyosun..
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Master Of Faerûn =====> Drizzt Do'Urden yakında bole bi kitapta cıkarsa hiç şaşırmam :P[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sthradı kesemez cunku onların yazarı salvatore diil =)..[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Dünyanın omurgasını satın aldım :)[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Sparkcaster, 13 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: errtu dan güçlü ne kescek lan Grummsh'un avatarını kesicek[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Suark, 14 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: sthradı kesemez cunku onların yazarı salvatore diil =).. Star Wars'un da yazarı değil ama Chewbacca'yı kesti[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ana nerde yaf :)..Hakkaten olemi?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Öne çıkan mesajlar