Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

drizttin yeni kitabı ne zaman cıkacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
power play oldu biraz ama eglenceli aslinda. [spo1=Wolfgar]Wulfgar isi cok sacmaydi gercekten.Varmi oyle bisi ya. Adam Cehennemden kaçti resmen. o aegis fang hele tipik gaz. Aegis fang genç barbarin eline donmemisti... Cunku asil sahibindeydi!!! ullea umea habala hubele wulfgar abimiz geldi. Bide millet zaknafein i bekliyo neyse[/spo][signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
nası zaknayı beklıo.Kimsenin onu okurken zaknayı bekledıını sanmıyom.direk belli zaten.Ki ben onun o şekilde yochlol la gimiş olabilecegini dusunuodum.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
çok komik topic ya gülme krizine girdim okurken

"nokta" "ünlem o zaman" "son nokta"

"wulfgar ise apayrıdır.boşzamnlarında ölüp respawn olur ve conan the barbariandan hayvanlık dersleri alır"
"regisi anlatmıorum.anlat dieini döverim"[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Halflings Gem de de kapak spoilerdı, Wulfgar Drizzt binmişler deveye dıgıdık dıgıdık giderken arkada da bir devenin üstünde eciş bücüş bir şey gösteriyordu, aaa yoska bu cüce mi dedim[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
cücenin ölmediğini gümüş damarlarında söylüyor zate.Ayrıca wulfgar hiçbir zaman ölmedi veya cehennemden kaçmadı.errtu getirdi adamı geri.serinin tek kötü yanı catti brie ona laf yok zaten.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
"Dünyanın Omurgası"'nda bilindik gazlar pek yok. Lakik fazla "ekşın" yok alışılmış Salvatore kitaplarına nazaran. Salvatore'un asıl yaratmak istediği karakter Wulfgarmış zaten. Sonradan başrol Drizzt'in olmuş. Dünyanın Omurgası'nda da ego tatmin etmiş biraz Salvatore bence.

Salvatore der ki: Wufgar bak seni daha çok seviyom. Bu kitapta Drizzt sadece felsefe yapıyo bak sen tek başına 3 tane giant alıyom :-)

vs..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
Artik drizzt aşti olayida o yüzden kes biç nereye kadar adam kendini felsefeye verdi :) yakinda semaya yükselcek[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
Sweet the water runs my friend
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shet and dwell in pain

[Bu mesaj Khalin tarafından 12 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Khalin, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Artik drizzt aşti olayida o yüzden kes biç nereye kadar

dur daha neler kesicek o[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
errtu dan güçlü ne kescek lan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
Koskoca Tannari ve onun zilyon tane minionu kesti daha ne kesecek dediğin gibi.
Bir de onu geçtim o kitaptaki her yaratık edit be kardeşim. Adını unuttum cüce bir cleric vardı ya hani, Pit Fiendlerle falan oynaşıyordu, yok cehenneme gidermiş bütün iblislerin köküne kibrit suyu ekermiş de üşeniyormuş falan.[signature][hline]With each kill I grow wiser
Mesaj tarihi:
orasi forgottenrealms orda herkes edit (elminister:Yaww bi insan nasil 40 küsürüncü level olur? o exp yi nasil kazanir?L20 mage L20 archmage L1fighter L1 thief ...) böle 1 adam olsa eywallah daha dolu bu en abartisi[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered

[Bu mesaj Khalin tarafından 13 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sparkcaster, 13 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
errtu dan güçlü ne kescek lan

llothu kesecek tabii ki

bkz. war of the spider queen series(4leme)
Mesaj tarihi:
Oldu..

Bir ara sisler alır bu Drizzti Krynne getirir, orada da keser valla Ejderlerin köküne kibrit suyu da eker, High Godlara meydan da okur, yapar yani[signature][hline]With each kill I grow wiser
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 13 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Oldu..

Bir ara sisler alır bu Drizzti Krynne getirir, orada da keser valla Ejderlerin köküne kibrit suyu da eker, High Godlara meydan da okur, yapar yani

sonra da ravenlofta gider stratı keser diyosun..
Mesaj tarihi:
Master Of Faerûn =====> Drizzt Do'Urden
yakında bole bi kitapta cıkarsa hiç şaşırmam :P[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Mesaj tarihi:
sthradı kesemez cunku onların yazarı salvatore diil =)..[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
Dünyanın omurgasını satın aldım :)[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 14 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
sthradı kesemez cunku onların yazarı salvatore diil =)..

Star Wars'un da yazarı değil ama Chewbacca'yı kesti[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
Ana nerde yaf :)..Hakkaten olemi?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
  • Yeni Oluştur...