26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 css'yi 200kbps ile falan çekiyor bunu 45kbps ile çekiyor. niye bilmiyorum ama bu yüzden biraz uzun sürüyor çekmesi.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dun gece baya hizliydi, baglantimda hizli oldugu icin 2 dakkika civarinda cektim dosyayi bugun demekki dayanamamis artik server[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bırakmıştım bitmiş akıyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bende 5 dakkada cekti :P [Bu mesaj mayfer tarafından 01 Aralık 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dm yi umduğum gibi güzel yapmışlar,gravity gun super olmus alıp fırlatıyorsun mıllete kalorıferı zartı zurtu.öyle öyle 50 frag yaptım hiç silah kullanmadan :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 off yok ya geyiğe bak =([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptique Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 peki bisi sorucam, benim gibi oyunu crack alanlar DM oynayamayacaklar mı yani... server lara baglanilamasa bile en azindan lan uzerinden felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Lan üzerinde olbilirde serverlara bağlanamazzsınız o zevk sadece biz orjinal alanlara ait :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 crackliler landanda oynayamayacak sonucta dosya steam bazlı hl2 ye bakmıyor acarken steam check edıyor :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya saldırdınız Steam'e, bozdunuz programı :), giremiyorum sabahtan beri.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 of pof alsammi almasammi orjinal die sabahtan beri dusunuyorum bea bana bi kac tane guvenilir tr ye hl2 yollayabilecek olan site yazabilirmisniz acep bi bakicam artik bole millet dm fln oynuyo biz hala zorluk seviyesi degistirerek oynuyoruz içime oturdu walla:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aksiyon super resimler[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 www.gameloaded.co.uk / www.ukgames.com[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptique Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 peki bu DM patch'ini çekenler bi bakabilirler mi acaba maps klasörlerine mi gelmiş nereye gelmiş bu mapler... kaç adet gelmiş... bunlar acep başka bi yerlerden de temin edilemezler mi ki ne? :) bari şu single player modlar çıkmaya başlasa da onlardan devam etsek... bu konuyu takip eden arkadaşlar varsa, haber verirlerse çok iyi olur walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 evet son fikirlerim.süper olmuş deatmatch.hele team deathmatch combine vs rebels mükemmel gravity gun ile barikat kurup arkasına bombaları sallamanın karşı takımın hepsinin barikadı aşarken bombayla öldürmenin tadı mükemmel.gravity gun ile binanın girişlerini tıkayıp tüm rebelslerin mevzi almaları falan çok hoş.en son yeni crossfire2 haritasını çektim sadece 1 tane server açmıştı o haritada epey güzel bildiğimiz crossfire ın biraz amatörce yapımlış olanı.SDK ile şimdiden acele ile yapılmışa benziyor ama ileride çıkacak modları aklım hayalim almıyor bu source motoruyla.birde team fortress:source çıksa en çok onu bekliyorum mükemmel olacak.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tek kelimeyle mükemmel...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: spawn77, 01 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Lan üzerinde olbilirde serverlara bağlanamazzsınız o zevk sadece biz orjinal alanlara ait :) gıcık mısın :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: LathspeLL, 01 Aralık 2004 15:12 tarihinde demiş ki: Kopya alanlar bi zahmen avucunuzu yalayınız ZÜEHEHE delirdim. üniversitenin kapalı portlarına kafam girsin. offfff :([signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Apache, 02 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: birde team fortress:source çıksa... kaç yıldır avuttular tf2 diye hldm2 den önce çıksaydı keşke (: Bende tf istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 buyuk olasilikla 2005 icinde cikicakmismismismis natural selectionda olur 2sinden biri ciksin ama sanmiyorum tfcnin havasini yakalayabilsin yeni tf[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Avaturk serveri anca haftaya açılacak, pff.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dm maplerini nerden bulabilirim.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 mix DM serveri açılmış. Team DM olarak açık şuan. Server IP: 195.214.191.104:27015 Server browser'da da gözüküyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: green_martian, 02 Aralık 2004 12:09 tarihinde demiş ki: buyuk olasilikla 2005 icinde cikicakmismismismis natural selectionda olur 2sinden biri ciksin ama sanmiyorum tfcnin havasini yakalayabilsin yeni tf ns2 ciksin of off[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Spartan, 02 Aralık 2004 02:06 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 01 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Lan üzerinde olbilirde serverlara bağlanamazzsınız o zevk sadece biz orjinal alanlara ait :) gıcık mısın :P Of Of spartan oyun bi güzel bi güzel bölesini görmemişsindir. Oyundan vakit bulup anca şimdi yazabildim. Orjinal almayanlara acıyorum vallahi :P *Oyuna girer*[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar