Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2: Deathmatch sonunda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet steami kapayip acin steam update olucak ve 30mblik bi dosya cekiceksiniz hic acimaycak
ya da insallah acimaz birazdan deniycem
cumleten hayirli olsun

bunun yaninda sdk'da piyasaya suruldu ve bi map contest acmislar ama kimin umrunda? en azindan benim diil..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
ulan zktir beee . 1,5 hafta sonra alıyorum bilgisayarı ... bi x800xt alacaz diye deathmatch göremiyeceğim .. sonra da sınavlar yoğunlaşıyor .. off of.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 01 Aralık 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
aeaLrdSfdxfxcfxc
EJREHEHE
oLEY

Yavrukurt bu saatte burd olman dikkatimi çekti ama hepimiz için sevindirici bi haber, bende hemen giriim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
herkes yüklesinde başlayalım artık =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bağlantısı iyi olan biri server açsında siftah yapalım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Avaturk'e bugün içinde sunucu açtırıcam. Oynarız deliler gibi. Kopya alanlar bi zahmen avucunuzu yalayınız ZÜEHEHE delirdim.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 01 Aralık 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
Avaturk'e bugün içinde sunucu açtırıcam. Oynarız deliler gibi. Kopya alanlar bi zahmen avucunuzu yalayınız ZÜEHEHE delirdim.

açılmazsa G.G alıp sökerim kapını haa =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
80 dakikam kaldı downloadın bitmesine geliyorum bir sunucuda toplanalım veya bağlantısı iyi olan birisi sunucu açsın sabahlara kadar hl2dm[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
oynamak isteyen kimse yok mu ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

• Yeni Oluştur...