sj_sero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Selamlar Arkadaşlar. Hosting Satışlarımız başlamıştır.. Hızı test etmek için www.webciler.com u ziyaret edebilirsiniz.Oldukca yüksek boyutlu bir php nuke sitesidir hızı görmenize yardımcı olacaktır.. :D Satışlarımız www.webciler.info adresinde başlamıştıştır. Ayrıca : Uygun ve hit getirebilecek projesi olan arkadaşlara ücretsiz hosting ve domain anında saglanacaktır iletişim : [email protected] [Bu mesaj sj_sero tarafından 26 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tşk ederiz :) kaç dişli pardon kaç boyutlu sizin hostingler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hmm düşünelim bir böyle proje not alayım köşeye ** bu msn mi iletişim olan?[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın [Bu mesaj -DoruK- tarafından 26 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başlık bedava hosting diyor ama sen satışlarımız başlamıştır diyosun ya benim türkçem sakat yada sende bi sorun var yada ben deliyim yada biz uzaylıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biz uzaylıyız[signature][hline]Msn+Resimlerim+EXAA Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 merhaba uzaylı ben dost[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sende problem var kermitçiim :-P "uygun projesi olan herkese bedava hosting sağlarız" demiş mesela :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya projem uygun değilse niye beni heveslendiriyo o zmn ben nerde beleş oraya yerleş sihniyeti ile yaşayan bi insanım ve böyle olaylar kalbimi incitebilir[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 uygun bi projeyle isteyen herkeze ucretli bedava hosting sağlanıo anladıım kadarı ile... (başlık ve içerik birleşince bu cıkıo)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.webciler.com şöyle yapalım bari.. zor olup, uyuz ediyor diğer türlü.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Bonecrusher, 26 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: sende problem var kermitçiim :-P "uygun projesi olan herkese bedava hosting sağlarız" demiş mesela :) Hostun olayım anam.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başlık: "isteyen herkese bedava hosting" ben istiyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Fistanla Bize Ver Biz İstiyoruz Demi Fistan[signature][hline]Msn+Resimlerim+EXAA Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: kermit_frog, 26 Şubat 2005 21:11 tarihinde demiş ki: başlık bedava hosting diyor ama sen satışlarımız başlamıştır diyosun ya benim türkçem sakat yada sende bi sorun var yada ben deliyim yada biz uzaylıyız Ben de yazacaktım aynısını da, "ya sorun bendeyse" diyerekten yazmadım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben de bi an korktum. geçti sonra.[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Spidee Bu arada sözlügüme yazdıgın için thanks :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+EXAA Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 EXAA koptum sözlükte :P her entry a cevap yazmışsın eheh. bu arada arkadaş rahat durmamış internet bölümünede açmış. iyi reklam ediyo sitesini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Koparsın Tabi :D naaplım öğrencez yazmayacam bir daha fistan lütfen sözlüge yaz anam[signature][hline]Msn+Resimlerim+EXAA Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 peki kazancımız ne olcak sana entry girersek ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Belki bedava hosting veriyordur =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bana entry Girene 5 kontor atıyorum :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 5 kontör peh kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 :D 10 kontor atarım nası olsa annemin hattı Nİhohoohoh[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 15[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 atma kontör montör al entry ımı başına çal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar