Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gedikli swgciler / satışçı swgciler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 31 Ağustos 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
eh uzun süre görüşemeyince böyle oluyor :D

seni ve vanthoi'yi gedikliler bölümüne alıyoruz :)

diyerek sözle tashih etmişim aynı sayfada :)
yarım saat geçince mesajı düzeltmek olmadığı için malesef ilk mesajda düzeltemedim :([signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
ben bilinmeyen gediklilerden (tahmini satışçının önde gideni oyunu aldım 2 gün oynadım işlerim çıktı 4 ay sonra başladım avaya gelmeden önce almıştım.) Tuareg Llerof
Mesaj tarihi:
ay evet çok isim unutmuşuz valla :utaniem:

daeween, kelcho gediklilerden. tuareg de 4 ay oyunun turşusunu kurarak gediklenmiş meğer :D

gladmiri unutmadık tabi ki. gediklenmeye tüz tutanlar bölümüne yazmıştım gladımızı :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
sufı benı nası unuttun baba ya :)) neyse herkese slm benden oyunu bırakalı baya oldu yanı acc yı satalı jedı knıght ım bıraktıgımda :))[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hehe biraz gecikmeli de olsa gördüm başlığı.Hala forumdayım gerçi ama :),mmolara biraz ara vermiş durumdayım.Bakalım 2005 gelsin bi,sonra düşüneceğim nereye giderim ne yaparım.. ;)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 01 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
gediklileri neye göre ayırdığımı soracak olursanız; oyunun avatürk tarafından türkiye'de satılmaya başlandığı tarihten önce yurtdışından alarak oyuna başlayanlar gedikliler listesine giriyorlar.

Abi simdi ben yurtdışından aldım ama avaturk satmaya başladıktan sonra başladım. Nasıl olcak bu iş :)

Penth ,ayrıca account açık bıraktıgım yok dinleniyom sadece :) COH olayi ise 1 hafta surdu benim için bayık bir oyun açıkcasi exp. cıksın bakariz yine

Ailenizin BH si :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
bide bi Tonguz vardı
gerçi acc duruyor ama Enderon bakıyo artık
vede Enderon baya baya oyunuyo
Tonguz da arada girip Graul avlıyo

eVe de Don Kilrathi
CoH da Captain Turk / Power Turk

olarak her muhabbete açığım
Mesaj tarihi:
beyaznoc gitmeseydi çok iyi olurdu satıcı çıktı oda sattı accountu hatta geçen gün alan kişiyle konuştum adam oynamayı bilmiyo doğru düzgün how do we craft a saber ? gibi bişiler dedi koptum bende bilmiyorum dedim... kim bizim beyaz ayıcığımız olcak şimdi ÜHÜEEEE :([signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı
Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram
Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu
ASUS P4C800 Mainboard
Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermaltake Chipset cooler
Vantec 80MM Stealth Fan
Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan
Mesaj tarihi:
yaw jedi olan adamlara her ay bi sınav yapsalar oynamayı hakedip haketmediklerine göre 3 sonavdan geçemeyen in jedi si silinse :P

bu arada ben inatla satmıyorum oyunu bilmiyorum yani :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Mesaj tarihi:
Sabancı da, 100 mbit lik bağlantı bulunan yurtta kalıyorum. Okulun göleti dahil heryerde wi-fi internet bağlantısı var. Yaklaşık 2.5-3mb ı gördüm download da.

Amaaaa, patchleri 1kb ile çekiyor, ping 700 ün altına düşmüyor. Neye yarar kardeşim o bağlantı, SWG hayatımı bitirdi herifler. Ama ben yılmıyorum abicim, port kaydırma işlerini araştırıyorum yapıcam bişiler.
Bu arada patchler 1kb ile dl edilince adminle yapılan konuşma,
Ben : İyi günler, benim downladımda bir sorun var, SWG patchlerini çekemiyorum.
Admin : Bi sn bakiyim. Hmm evet, sizin şu şu portlarınız kısık onları açmam lazım patchleri ve oyunu hızlandırmak için.
Ben : E açın?
Admin : Açamam
Ben : dsfdsfdsfdsfdsfsdfsda. *kapar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
bende warim :D
Returns :D
Battal Gazi Eclipse
Master Tkm
Gun fighter 0-2-0-1
Fencer::D olacaz olaca :D
Jedi: daha cook waR :D
Sufi abi bu yeni jedi sistemi nasil badge filan alicakmisssin orayi burayi gezicekmissin en az 3 profu masterlickmssn
ben 1 kac yere gezdım 1 tane badge aldım
millet diyoki hadi bu isleri yaptin yanina adam teleport oluyormus glowyy oluyomussun sonra wp werimus ben inanmadim butun herseyi yapinca adam teleport oluyormus yananina ahah :D
sufi abi oyuna girdin bi zaman warsa soylermisin senden ogreniyim.
SAYGILAR BUTUN SWGCİ ARKADASLARIMAAAAAAA
Mesaj tarihi:
bu forumlara pek katilmadigimdan yeni gördüm bu postu :) cok iyi düsünmüsün sufi. Raup mex shinta falan satisci tayfasindan :) balik da (burakstlin) mecburi satisci..
  • Yeni Oluştur...