Vanthoi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lam ne zaman satışçı olduk :) duzelt bakayım şunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Sufi, 31 Ağustos 2004 15:43 tarihinde demiş ki: eh uzun süre görüşemeyince böyle oluyor :D seni ve vanthoi'yi gedikliler bölümüne alıyoruz :) diyerek sözle tashih etmişim aynı sayfada :) yarım saat geçince mesajı düzeltmek olmadığı için malesef ilk mesajda düzeltemedim :([signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Corbantis playerları oyunu hiç bırakmadılar...[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben bilinmeyen gediklilerden (tahmini satışçının önde gideni oyunu aldım 2 gün oynadım işlerim çıktı 4 ay sonra başladım avaya gelmeden önce almıştım.) Tuareg Llerof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ah suficim lok günleri.. :) kot pantalonla :) Kelcho Ef'Ino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 gladmiri unutmussun sufi geri geldi abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Daeween i de unutmusun topak sufy seni :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bu konuyu 1 sene sonra upladığımda bende gedikli olcam :-)[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ay evet çok isim unutmuşuz valla :utaniem: daeween, kelcho gediklilerden. tuareg de 4 ay oyunun turşusunu kurarak gediklenmiş meğer :D gladmiri unutmadık tabi ki. gediklenmeye tüz tutanlar bölümüne yazmıştım gladımızı :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Burakstlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Disposal'da yalan olanlardan :/ Eve'ye gectik..[signature][hline]Jrahen Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sufi Tysre sattı abi. Yani acc kapattı mı bilmiom sorarım da, zalim herif can düşmanımız olan CoH a geçti ve milleti kafalamaya çalışıyo.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sufı benı nası unuttun baba ya :)) neyse herkese slm benden oyunu bırakalı baya oldu yanı acc yı satalı jedı knıght ım bıraktıgımda :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hehe biraz gecikmeli de olsa gördüm başlığı.Hala forumdayım gerçi ama :),mmolara biraz ara vermiş durumdayım.Bakalım 2005 gelsin bi,sonra düşüneceğim nereye giderim ne yaparım.. ;)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bende satıcıyım: Adaxe Wiaboalih![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurmistwalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1 ay sonra 1 yıllık oyuncu olcam vay bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Sufi, 01 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki: gediklileri neye göre ayırdığımı soracak olursanız; oyunun avatürk tarafından türkiye'de satılmaya başlandığı tarihten önce yurtdışından alarak oyuna başlayanlar gedikliler listesine giriyorlar. Abi simdi ben yurtdışından aldım ama avaturk satmaya başladıktan sonra başladım. Nasıl olcak bu iş :) Penth ,ayrıca account açık bıraktıgım yok dinleniyom sadece :) COH olayi ise 1 hafta surdu benim için bayık bir oyun açıkcasi exp. cıksın bakariz yine Ailenizin BH si :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bide bi Tonguz vardı gerçi acc duruyor ama Enderon bakıyo artık vede Enderon baya baya oyunuyo Tonguz da arada girip Graul avlıyo eVe de Don Kilrathi CoH da Captain Turk / Power Turk olarak her muhabbete açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 La ben hangisine giriom :D gediklimi saticimi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sen özel sürümsün :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 beyaznoc gitmeseydi çok iyi olurdu satıcı çıktı oda sattı accountu hatta geçen gün alan kişiyle konuştum adam oynamayı bilmiyo doğru düzgün how do we craft a saber ? gibi bişiler dedi koptum bende bilmiyorum dedim... kim bizim beyaz ayıcığımız olcak şimdi ÜHÜEEEE :([signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yaw jedi olan adamlara her ay bi sınav yapsalar oynamayı hakedip haketmediklerine göre 3 sonavdan geçemeyen in jedi si silinse :P bu arada ben inatla satmıyorum oyunu bilmiyorum yani :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sabancı da, 100 mbit lik bağlantı bulunan yurtta kalıyorum. Okulun göleti dahil heryerde wi-fi internet bağlantısı var. Yaklaşık 2.5-3mb ı gördüm download da. Amaaaa, patchleri 1kb ile çekiyor, ping 700 ün altına düşmüyor. Neye yarar kardeşim o bağlantı, SWG hayatımı bitirdi herifler. Ama ben yılmıyorum abicim, port kaydırma işlerini araştırıyorum yapıcam bişiler. Bu arada patchler 1kb ile dl edilince adminle yapılan konuşma, Ben : İyi günler, benim downladımda bir sorun var, SWG patchlerini çekemiyorum. Admin : Bi sn bakiyim. Hmm evet, sizin şu şu portlarınız kısık onları açmam lazım patchleri ve oyunu hızlandırmak için. Ben : E açın? Admin : Açamam Ben : dsfdsfdsfdsfdsfsdfsda. *kapar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BROZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende warim :D Returns :D Battal Gazi Eclipse Master Tkm Gun fighter 0-2-0-1 Fencer::D olacaz olaca :D Jedi: daha cook waR :D Sufi abi bu yeni jedi sistemi nasil badge filan alicakmisssin orayi burayi gezicekmissin en az 3 profu masterlickmssn ben 1 kac yere gezdım 1 tane badge aldım millet diyoki hadi bu isleri yaptin yanina adam teleport oluyormus glowyy oluyomussun sonra wp werimus ben inanmadim butun herseyi yapinca adam teleport oluyormus yananina ahah :D sufi abi oyuna girdin bi zaman warsa soylermisin senden ogreniyim. SAYGILAR BUTUN SWGCİ ARKADASLARIMAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu forumlara pek katilmadigimdan yeni gördüm bu postu :) cok iyi düsünmüsün sufi. Raup mex shinta falan satisci tayfasindan :) balik da (burakstlin) mecburi satisci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar