Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarlaya ekemedim pamuk,sogan,havuc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axisten item spawni olarak yerlestireceksin. Axiste en alttan ikinci olan vegetation bolumundadir butun bitkiler. Fruits and vegetables sebze ve meyva, plant and flowers bitki ve çicekler ki pamuk buradadir gerisi isine yaramaz.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.

[Bu mesaj skyly tarafından 24 Şubat 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tarlaya ektim sogan turku mu ne vardı boyle aklıma geldi.Baslıktan aklıma geldi. :P[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..
Mesaj tarihi:
tarlaya ekdim sogan .... dı galiba ama gerisi nasıl devam ediyor hatırlayamadım..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
bilgehan arkadaşımızı bu müthiş başlık sebebiyle kutluyoruz valla çok güldüm..[signature][hline]horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
ortalıkta fenerbahçe olmadığı için herkes arıyo nerde bu takım diye...

www.darknesstime.com - Çok Yakında...
Notdip: Fenerbahçeliyim...

Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner.
Mesaj tarihi:
said:
bilgehan, 25 Şubat 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
sizi guldurmek icin yazmadım soytarıda degilim sorunumu belirttim biliyosanız bisiler yazın bilmiyosanız yazmayın geyik yeri degil bura

aloo yavas ol bakalm biraz. adam cevabini vermis. sen de basliga oyle yazmasaydin.[signature][hline]horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:

Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner.
Mesaj tarihi:
olm o zmn adam gibi baslık yaz yanlıs anlamayalım.tarlaya pamuk,sogan,havuc ekemedim yaz.Niye devrik kullanıyosun duz cumle dururkene.[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..
Mesaj tarihi:
bilgehan biraz fevri cevap vermiste, sizde adami soru sorduguna pisman etmeyin yahu.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Mesaj tarihi:
başlık süper ya yedi bitirdi beni gece gece :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
axisten carrot die arattir otur seyler cikiyor spawm olarak koymana gerek yokdirek creaket te adam onu topladiktan sonra kendisi spawm oluyor[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Peki simdi nicin iciyorsun?
Zevkten :)
Mesaj tarihi:
said:
Ephoryum, 26 Şubat 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
axisten carrot die arattir otur seyler cikiyor spawm olarak koymana gerek yokdirek creaket te adam onu topladiktan sonra kendisi spawm oluyor

güzel salladin. ama CIK. tutmadi...[signature][hline]horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...