Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyni bölmek???(davulcu arkadaşlara)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müzik dinlerken her hangi bir parçada dizlerinin üstünde ellerini vurup metronom bile yapsan gelişirsin[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
hisset,çalış,iyi zamanlama :)
"Beyni böldümmü,dur lan daha 2ye böldük hıkı hass ritm gitti" gibi olma.sadece çal,çalmak için yavaş çalış bukadarı yeterli olacaktır.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 21 Şubat 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
emin ol kimse beynini 2 dakikada bolmedi. bolemez.

+1 Ayrıca yok yetenek azim osuruk falan böle gaz msglar atmayalım :) Evet olmassa olmaz seler var ama yeteneksiz olsa zaten adam gibi bateri çalınamaz (istisnalar vardır yoktur hiç ilgilenmem):) Tek yapılması gereken sey çalışmak okadar başka hiç bir şey diğil :) Sadece bateri basında gecicek disiplinli eylenceli çalışma günleri :) (tabi bateri basında olmasada olur, hani benim gibi pedde çalışıyosanız :D)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
Obacan yetenek olmassa bişi yapamaz diyorsunda yeteneğin olupta hırs ın olmassa gene bişi yapamazsın[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
aklıma geldi soyliyim twin kasın ayaklar bıdı bıdı bıdı diye oynuyo cok eglenceli eheh. gerci ben her zaman icin ellerimi gelistirdim ama twin de eglenceliymis hani.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bugün denedim twin, çok tutmadım.. sürekli hi-hat açıp kapayan biri olarak gıcık etti. bi de belli ki çok egzersiz gerektiriyo twin, 16lıkta bile aralıklar eşit olmuyo.
Mesaj tarihi:
Twin yapabilmek için öncelikle ellerinizin ve ayakalrınızın ayrı olması lazım.. 16 twin bile başta zor gelebilir.. Ama çalışarak, ayakları bıdı bıdı yaparak benim gibi kendinizi aşabilir ve insanları o gurultuden bıkıcak hale getirebilirsiniz :) Ayrıca twin demek sadece duz bi ritim diğildir tam tersine aslında twin şarkıda bassın ağarlıklı olması için ritmi ayaklarla tutmaya yarar asıl amacıda burud zaten.. :) Ayrıca gercekten çok salam bi ritim ve bacakların üst arka kasını ister :D[signature][hline]Blind Guardian

Mesaj tarihi:
Ben hayatimda saysan 10-15 defa baterinin basina oturmusumdur ama gayet rahat twin caliyorum, elim ayagim rahat durmuyor cunku muzik dinlerken ritmleri tutuyorum devamli.

Demek ki pratikle ilgili bir is.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
Ehue bu ne çaldına balı tabiki dayı :) Yani gelip Jukka (Nightwish) gibi kick vurmak var, bide zombie, sweet dreams falan çalmak var :D[signature][hline]Blind Guardian

nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??

Mesaj tarihi:
ride kick ve hiht uclusu de guzeldir. trampet kullanmadan. bir de yanlarına alto eklerseniz tadından yinmez. ihat acmak favori hareketimdir. 23 yasındayım. istanbulda oturuyorum. marmara mezunuyum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
başta sana yol göstericek biri olması lazım
ardından metronomla çalışıcaksın işte
gittikçe refleks haline gelio[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
herkes kaptırmış bi hi-hat bi twin.

ride nerde , china nerde , fırça nerde yau.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
İyi diyosunda dayı, ben cazcı diğilim :) Diğerlerini bilemiyorumda valla ride kullanmayı severim sadece bıdı bıdı diye böle deli twin giderken pek kullanmam :) Ama tabi sweet child of mine ın baterisini çok severim nakaratlardada paso ride vardır ehue :) Tüm bateri çalan patilere selamlar başarılar[signature][hline]Blind Guardian

nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??

Mesaj tarihi:
Beyni bölmek twin ne alaka bence twin ayaklarına eziyet etmekten başka bir şey değil bilmiyenler için çalınan şarkının nüasnını bozan birşey bilen zaten Black Metal ci olup çıkıyor :)[signature][hline]------------------------------------------
  • 9 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
rise! rise and become relevant!

eğer hiç davula meraklı/eski davulcu arkadaş kaldıysa (yaş ortalamamız malum) sorum onlara. el-ayak koordinasyonunu hızlandırmak ve ayrı vuruşlar yapabilmek için kullandığınız alıştırmalar var mıydı önerebileceğiniz?

yaşlandıkça ergen şeylere daha çok merak salar oldum. tekrardan davulla oyalanmaya başladım. maruz görün.
  • Yeni Oluştur...