RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 müzik dinlerken her hangi bir parçada dizlerinin üstünde ellerini vurup metronom bile yapsan gelişirsin[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yolda yürürken kafanda ritim düşünmek bile geliştirir.. fiziksel olarak değil tabi ama düşünebilmek açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hisset,çalış,iyi zamanlama :) "Beyni böldümmü,dur lan daha 2ye böldük hıkı hass ritm gitti" gibi olma.sadece çal,çalmak için yavaş çalış bukadarı yeterli olacaktır.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: lord_elvyn, 21 Şubat 2005 20:39 tarihinde demiş ki: emin ol kimse beynini 2 dakikada bolmedi. bolemez. +1 Ayrıca yok yetenek azim osuruk falan böle gaz msglar atmayalım :) Evet olmassa olmaz seler var ama yeteneksiz olsa zaten adam gibi bateri çalınamaz (istisnalar vardır yoktur hiç ilgilenmem):) Tek yapılması gereken sey çalışmak okadar başka hiç bir şey diğil :) Sadece bateri basında gecicek disiplinli eylenceli çalışma günleri :) (tabi bateri basında olmasada olur, hani benim gibi pedde çalışıyosanız :D)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Çok calısırsan yaparsın cogu kısının dedıgı gıbı cok fazla yetenekle alakası yok bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zaman lazım[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: "çalış seninde olur"[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Obacan yetenek olmassa bişi yapamaz diyorsunda yeteneğin olupta hırs ın olmassa gene bişi yapamazsın[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Abi şöle o olursa bu olursayı gecin :) Bu konu harbi uzar gider :D Çalış seninde olur cidden doru bi laf :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aklıma geldi soyliyim twin kasın ayaklar bıdı bıdı bıdı diye oynuyo cok eglenceli eheh. gerci ben her zaman icin ellerimi gelistirdim ama twin de eglenceliymis hani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bugün denedim twin, çok tutmadım.. sürekli hi-hat açıp kapayan biri olarak gıcık etti. bi de belli ki çok egzersiz gerektiriyo twin, 16lıkta bile aralıklar eşit olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Twin yapabilmek için öncelikle ellerinizin ve ayakalrınızın ayrı olması lazım.. 16 twin bile başta zor gelebilir.. Ama çalışarak, ayakları bıdı bıdı yaparak benim gibi kendinizi aşabilir ve insanları o gurultuden bıkıcak hale getirebilirsiniz :) Ayrıca twin demek sadece duz bi ritim diğildir tam tersine aslında twin şarkıda bassın ağarlıklı olması için ritmi ayaklarla tutmaya yarar asıl amacıda burud zaten.. :) Ayrıca gercekten çok salam bi ritim ve bacakların üst arka kasını ister :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 çift pedalla bas ses eklemektense hi-hat + right ile tiz ses eklemeyi tercih ederim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 güzel ben sadece ride yerine bide herzamanki gibi çalmayı severim :) yani twinle ritim + normal ritim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 galiba tarzla alakalı :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben hayatimda saysan 10-15 defa baterinin basina oturmusumdur ama gayet rahat twin caliyorum, elim ayagim rahat durmuyor cunku muzik dinlerken ritmleri tutuyorum devamli. Demek ki pratikle ilgili bir is.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ehue bu ne çaldına balı tabiki dayı :) Yani gelip Jukka (Nightwish) gibi kick vurmak var, bide zombie, sweet dreams falan çalmak var :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ride kick ve hiht uclusu de guzeldir. trampet kullanmadan. bir de yanlarına alto eklerseniz tadından yinmez. ihat acmak favori hareketimdir. 23 yasındayım. istanbulda oturuyorum. marmara mezunuyum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 başta sana yol göstericek biri olması lazım ardından metronomla çalışıcaksın işte gittikçe refleks haline gelio[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 herkes kaptırmış bi hi-hat bi twin. ride nerde , china nerde , fırça nerde yau.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cazcı mısın head eheh.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Şubat 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 İyi diyosunda dayı, ben cazcı diğilim :) Diğerlerini bilemiyorumda valla ride kullanmayı severim sadece bıdı bıdı diye böle deli twin giderken pek kullanmam :) Ama tabi sweet child of mine ın baterisini çok severim nakaratlardada paso ride vardır ehue :) Tüm bateri çalan patilere selamlar başarılar[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Tama iron Cobra RuLz :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Beyni bölmek twin ne alaka bence twin ayaklarına eziyet etmekten başka bir şey değil bilmiyenler için çalınan şarkının nüasnını bozan birşey bilen zaten Black Metal ci olup çıkıyor :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 rise! rise and become relevant! eğer hiç davula meraklı/eski davulcu arkadaş kaldıysa (yaş ortalamamız malum) sorum onlara. el-ayak koordinasyonunu hızlandırmak ve ayrı vuruşlar yapabilmek için kullandığınız alıştırmalar var mıydı önerebileceğiniz? yaşlandıkça ergen şeylere daha çok merak salar oldum. tekrardan davulla oyalanmaya başladım. maruz görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar