Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kusursuz Cinayet

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

said:
Saeros, 22 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 22 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
they're all the same
göster amcalara ingilizceni.

*!ve saeros lafi sokar*[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

sadece fırtınalı hava ve deniz mi? Ben hiç katılmıyorum. Eğer işin felsefi yanını (yani mükemmellik nedir gibi mevzuları) bir kenara itip; mükemmelliği yakalanmamak olarak kabul edecek olursak (ki iz bırakmamanın imkansız olduğu şüphe götürmez) bıraktığımız izlerin zayıf deliller olması hususuna ağırlık vermeliyiz.

Örnek senaryo:

Ben uzun saçlı gözlüklü ve sakallı bir tipim. Görgü tanığı olasılığı yüksek bir ortamda bir cinayet tasarlıyor olsam 6 yıllık ayakkabılarımı giyerim. Bunun yanında genellikle giydiğim montum, giysilerim falan hep bilindik olduğundan, gardrobumun bir kenarında unutulmuş giysilerime biraz göz gezdiririm... Hmm... Hiç giymediğim kanvas pantalonum ve siyah gömleğimi buldum. Bir de son 5 yıldır falan belki de dolabımdan hiç çıkarmadığım bir t-shirt yanıma aldım. Ve son olarak evden çıkmadan eski çerçeve gözlüklerimden bir tanesini taktım. Bu t-shirti bir arka sokakta ağzıma burnuma geçirdikten sonra okul çıkışımızı kesmeye başladım... Aaaa o da ne! Bu hoca bana geçen yıl sıramın gözünde spiked bileklik gördüğü için beni disipline veren hoca değil mi? ........................ Her neyse efendim... olay mahallinden koşarak uzaklaşılır. (ayıptır söylemesi çok hızlı koşarım, kolay kolay da ele avuca sığmam kaçarım) Daha sonra gerekli revizyonlar şu şekilde yapılır: Saç, sakal traşı ve lenslerimi takarım. Bir de normal kıyafetlerimi giyersem;

Cinayeti kim işledi?
Renkli kıyafetler giyen, ağzını bir bez parçasıyla kapatmış, kare ve metalik çerçeveli gözlük takan gri eski spor ayakkabı giyen bir deli

Ben kimim?
Okul gömleği üzerine siyah adidas eşortman giyen, kalın dudaklı, eskiden yuvarlak mavi çerçeveli gözlük takarken son birkaç haftadır lens takan ve yeni siyah bot giyen bir öğrenci.

Bu senaryoda önemli olan husus, bir anda ortaya çıkıp icraati gerçekleştirdikten sonra bir anda kaybolabilmek. Bunun için de hızlı koşup atlayıp tırmanabilmek oldukça işlevseldir.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 22 Kasım 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
soyle saglam seri katil potansiyelli biri de cıkmadı koca paticikde :P

[Bu mesaj silverhelm3 tarafından 22 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Seri katil tabir edilen olay insan canı almaktan zevk almaktır ya da herhangi bir şekilde bir tatmin duymaktır ki manasız bulurum. Bir cinayete daha derin anlamlar yüklenmeli bence. Mesela sokakta size bıçakla saldıran birisini öldürüseniz,

Kendinizi koruduğunuz için mutlu olursunuz.

Kötü bir insana kısa süreliğine de olsa pişmanlık duygusu verirsiniz.

Ancak bu yeterli olmayacağından dünyayı temizlemeliydiniz.

Ve daha nicelerine karşı kendinizi daha güçlü hissedersiniz.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

benim senaryolar fazlasıyla maceraperest Cuce'nin örneğine göre. O öğrencileri de tabii ki takdir etmek gerekli.

edit: yanlış anlaşılmasın, kimseyi işlediği cinayet yüzünden takdir etmiyorum. Sadece güç anlayışını kas gücünden farklı yönlerde kullanarak bir şeyler başardıkları için takdir ediyorum. Başardıkları şey ile ilgili detayları tartışmak tabii ki yersiz.

İnsanları öldürmeyelim, sevelim
[signature][hline]shotokan kedisi

[Bu mesaj Kendercik tarafından 22 Kasım 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun yönü ::

........Kusursuz Cinayet Nasıl İşlenir ?..........Bir insan kusursuz nasıl sevilir ?...............Sevdiğiniz insanı kusursuz nasıl aldatırsınız...............Benim sevdiğim bi kız var sefiyom..............Arkanda ayı var................Uzayda canlı formu bulmuşlar kusursuzmuş..............Marduk fıstıktan etkilenirmi?................Deveye hendek atlatmak yerine hendeği deveden atlatsak ! ?................Kedidir kedi kusursuzmu?...............

[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik'in senaryosunda;
-bi örtmeni kim öldürür?
-pisikopat bi ögrenci olabilir komserim!!??
-eferim len, bak bakem kimi disipline vermiş uyuz??
-.... aha bu yavrucakları vermiş deyyuz..
-hankısı o gün okulda yomuş??
-bu dahi arkadaş yokmuş...
-bunu da çözdük bea, çay kap gel bakem...
-tabe komserim...

şeklinde olur kanaatindeyim...

bence kusursuz cinayetin tamamen rastlantısal olması lazım, alakasız biri olmalı katilden... Yoksa discovery de ki elemanlar felan her haltı çözüyo vallaaaa[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...