Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kusursuz cinayet ancak fırtınalı havada ve deniz ortasında yapılır bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 saw 'ı izle nasıl cinayet işlenir öğren..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yahu tüyo vermeyin adama, yarın gelecek sınıfa olta misinasıyla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Saeros, 22 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 22 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki: they're all the same göster amcalara ingilizceni. *!ve saeros lafi sokar*[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi sokmus ama :p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -Kobe-, 22 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki: saw 'ı izle nasıl cinayet işlenir öğren.. ben gitmedim ona nası film iyiyse gidiyim?[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Discovery channel medical dedektifleri izleyin. Bush'u öldürseniz yakalanmassınız..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 vardı öle bi olay 2 üni öğrencisi öldürmüştü birini. ceza da almamışlardı[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 22 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Discovery channel medical dedektifleri izleyin. Bush'u öldürseniz yakalanmassınız.. olur mu olm c.s.i hemen bulur katili :P (kanıt pesindeyi izleyenler anlar)[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sadece fırtınalı hava ve deniz mi? Ben hiç katılmıyorum. Eğer işin felsefi yanını (yani mükemmellik nedir gibi mevzuları) bir kenara itip; mükemmelliği yakalanmamak olarak kabul edecek olursak (ki iz bırakmamanın imkansız olduğu şüphe götürmez) bıraktığımız izlerin zayıf deliller olması hususuna ağırlık vermeliyiz. Örnek senaryo: Ben uzun saçlı gözlüklü ve sakallı bir tipim. Görgü tanığı olasılığı yüksek bir ortamda bir cinayet tasarlıyor olsam 6 yıllık ayakkabılarımı giyerim. Bunun yanında genellikle giydiğim montum, giysilerim falan hep bilindik olduğundan, gardrobumun bir kenarında unutulmuş giysilerime biraz göz gezdiririm... Hmm... Hiç giymediğim kanvas pantalonum ve siyah gömleğimi buldum. Bir de son 5 yıldır falan belki de dolabımdan hiç çıkarmadığım bir t-shirt yanıma aldım. Ve son olarak evden çıkmadan eski çerçeve gözlüklerimden bir tanesini taktım. Bu t-shirti bir arka sokakta ağzıma burnuma geçirdikten sonra okul çıkışımızı kesmeye başladım... Aaaa o da ne! Bu hoca bana geçen yıl sıramın gözünde spiked bileklik gördüğü için beni disipline veren hoca değil mi? ........................ Her neyse efendim... olay mahallinden koşarak uzaklaşılır. (ayıptır söylemesi çok hızlı koşarım, kolay kolay da ele avuca sığmam kaçarım) Daha sonra gerekli revizyonlar şu şekilde yapılır: Saç, sakal traşı ve lenslerimi takarım. Bir de normal kıyafetlerimi giyersem; Cinayeti kim işledi? Renkli kıyafetler giyen, ağzını bir bez parçasıyla kapatmış, kare ve metalik çerçeveli gözlük takan gri eski spor ayakkabı giyen bir deli Ben kimim? Okul gömleği üzerine siyah adidas eşortman giyen, kalın dudaklı, eskiden yuvarlak mavi çerçeveli gözlük takarken son birkaç haftadır lens takan ve yeni siyah bot giyen bir öğrenci. Bu senaryoda önemli olan husus, bir anda ortaya çıkıp icraati gerçekleştirdikten sonra bir anda kaybolabilmek. Bunun için de hızlı koşup atlayıp tırmanabilmek oldukça işlevseldir.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: silverhelm3, 22 Kasım 2004 23:13 tarihinde demiş ki: soyle saglam seri katil potansiyelli biri de cıkmadı koca paticikde :P [Bu mesaj silverhelm3 tarafından 22 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Seri katil tabir edilen olay insan canı almaktan zevk almaktır ya da herhangi bir şekilde bir tatmin duymaktır ki manasız bulurum. Bir cinayete daha derin anlamlar yüklenmeli bence. Mesela sokakta size bıçakla saldıran birisini öldürüseniz, Kendinizi koruduğunuz için mutlu olursunuz. Kötü bir insana kısa süreliğine de olsa pişmanlık duygusu verirsiniz. Ancak bu yeterli olmayacağından dünyayı temizlemeliydiniz. Ve daha nicelerine karşı kendinizi daha güçlü hissedersiniz.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kendercik +1[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Oley! bütün +1'ler bana... Bu konu beni çok açtı ya. İçimdeki potansiyeli döküyorum :-p Çok basit düşünüyorum ama karmaşık olasılıkları düşünmeye başlayınca her şey karışmaya başlıyor. Bu yüzden en iyisidir basitlik.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Gecen sene fransada iki hukuk ogrencısı, adalettedı bı acıklıktan yaralanarak, cınayet ısledıklerı cok acık ve net olmasına ragmen, davaları dusmustu falan. Aha boyle birşey olur, yapıcaksan adelettekı bosluktan yaralarnıcaksın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 benim senaryolar fazlasıyla maceraperest Cuce'nin örneğine göre. O öğrencileri de tabii ki takdir etmek gerekli. edit: yanlış anlaşılmasın, kimseyi işlediği cinayet yüzünden takdir etmiyorum. Sadece güç anlayışını kas gücünden farklı yönlerde kullanarak bir şeyler başardıkları için takdir ediyorum. Başardıkları şey ile ilgili detayları tartışmak tabii ki yersiz. İnsanları öldürmeyelim, sevelim [signature][hline]shotokan kedisi [Bu mesaj Kendercik tarafından 22 Kasım 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Kendercik, 22 Kasım 2004 23:54 tarihinde demiş ki: İnsanları öldürmeyelim, sevelim adsadasd lol yardin :lol:[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konunun yönü :: ........Kusursuz Cinayet Nasıl İşlenir ?..........Bir insan kusursuz nasıl sevilir ?...............Sevdiğiniz insanı kusursuz nasıl aldatırsınız...............Benim sevdiğim bi kız var sefiyom..............Arkanda ayı var................Uzayda canlı formu bulmuşlar kusursuzmuş..............Marduk fıstıktan etkilenirmi?................Deveye hendek atlatmak yerine hendeği deveden atlatsak ! ?................Kedidir kedi kusursuzmu?............... [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Kendercik'in senaryosunda; -bi örtmeni kim öldürür? -pisikopat bi ögrenci olabilir komserim!!?? -eferim len, bak bakem kimi disipline vermiş uyuz?? -.... aha bu yavrucakları vermiş deyyuz.. -hankısı o gün okulda yomuş?? -bu dahi arkadaş yokmuş... -bunu da çözdük bea, çay kap gel bakem... -tabe komserim... şeklinde olur kanaatindeyim... bence kusursuz cinayetin tamamen rastlantısal olması lazım, alakasız biri olmalı katilden... Yoksa discovery de ki elemanlar felan her haltı çözüyo vallaaaa[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben işte onu çok merak ediorum. Gitsem çok çok alakasız bir herifi öldürsem acaba beni bulurlar mı? YAni taam 10 tanede saç teli bırakıyım etrafa ama nasıl bulacaklarki beni?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yolda giden birine zifiri karanlıkta sapla ölsün.Yakalanmazsın oldu bitti. görende yaptı sanıcak =D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yok ben mi? ıı şey.. Ben adam öldürürmüyüm hiç. Hele şu anda tv de haberi olan herifi hiç öldürmüş olurmuyum.. Hehe şaka işte.. Oyle kafama geldi.. Yoksa ben? Katil? haha komik şeyler bunlar.. *!kanlı bıçağı temizler*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bence işlenebilir. Ama gerekli ekipman kusursuz biçimde elde edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bir matkap, 2 dübel yetermi abi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yeter de artar bile:) Gerçi benim aklımda sniper tüfeği vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 JFK cinayeti kusursuz cinayete bi örnek[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar