horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 acaipmiş yahu... :( http://hitachisoft.jp/fukkyushien/bandaaceh.html[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Silip süpürmüş derler ya bu olsa gerek[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://hitachisoft.jp/fukkyushien/bandaaceh.html linklerin böyle yapılmamasına çok kızıyorum valla >:/[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Harbiden manyakmıs tvde gösterdi adamın biri çekilen yerlerde dolasıyor ama üzerine dalgalar geliyor nasıl görmuyor anlamadım orda ben olsam o dalgaları görsem 4 saniyede 120km/h[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evler varmis, hepsi yokolmus gitmis. ormanlar bitki ortusu resmen kazinmis. cok kotu ya.. hayatta kalan onca insanin bile evsiz barksiz kalmasi..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Abi gerçekten kötü ya hiç beklemezken insanın başına neler geliyor...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ağaçları sökmüş abi yuhh. yazık ya. :([signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 7. fotoğrafta bi futbol sahasını görebiliyoruz sol üst köşeye doğru , yeşil renkte gayet.... fekat bi soraki karede gayet gri olmuş artık üstünden neler geçtiyse...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 119) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Gerçekten de felaketin boyutları gözler önünde bu resimlerle. yazık :([signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 baya kötüymüş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Allah hepsinin yardımcısı olsun :([signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Amator videolari da buradan cekebilirsiniz.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben bakamıyorum bunlara, resmen psikolojimi bozuyo..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 çok fena ya, pff.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 doğal afet demelrinin sebebi daha iyi anlaşılıyor bu resimler,tv'de yayınlanana videolar ile..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 harbi kötü ya..yalnız bi soru soruorum size nie bu tür felaketler bu tür ülkelerde daha fazla iz bırakıyor da diğer gelişmiş ülkeler için bu doğal bişey anlamıorum...yorumunuza açıktır...[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Gelişmiş ülkeler daha rahat toparlanıyor. Sebebi bu.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Gelişmiş ülkeler bunların önlemlerini almış ülkeler oldukları için hem daha az zarar alıyorlar, hem de daha çabuk yaralarını sarıyorlar..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :( Bu arada biliyorsunuzdur (L) işareti koyuluyor Tsunami felaketinde ölenler için duyduğumuz üzüntü için msn lerde.Herkesde war demi ?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Allah kimsenin başına vermesin. Gerçekten kötü ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: _iReM_, 09 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: harbi kötü ya..yalnız bi soru soruorum size nie bu tür felaketler bu tür ülkelerde daha fazla iz bırakıyor da diğer gelişmiş ülkeler için bu doğal bişey anlamıorum...yorumunuza açıktır... Örnek: Japonlar bir sistem kurmuşlar. Eğer tsunami olucaksa bu sistem farkediyor ve saatler önce uyarıyor böylece insanlar önlemlerini alıyorlar yüksek yerlere çıkıyorlar[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Infarctus, 09 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki: :( Bu arada biliyorsunuzdur (L) işareti koyuluyor Tsunami felaketinde ölenler için duyduğumuz üzüntü için msn lerde.Herkesde war demi ? Bende Üzülüyorum ama bende yok. işaret koymakta hiçbişey değiştirmeyecek çok üzülüyosanız yardım yapın.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O diilde ben tatilde maldivlere dalmaya gidecektim.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: spawn77, 09 Ocak 2005 23:36 tarihinde demiş ki: said: Infarctus, 09 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki: :( Bu arada biliyorsunuzdur (L) işareti koyuluyor Tsunami felaketinde ölenler için duyduğumuz üzüntü için msn lerde.Herkesde war demi ? Bende Üzülüyorum ama bende yok. işaret koymakta hiçbişey değiştirmeyecek çok üzülüyosanız yardım yapın. İşaret koymakla bişi değişmez ama üzüntünü gösterir.Bu arada paralar toplanıyor Tsunami için eğer gerçekten oraya gideceğini bilsem kendi harşlığımı verip aç kalırım.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar