Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsunami before-after fotoğrafları

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

7. fotoğrafta bi futbol sahasını görebiliyoruz sol üst köşeye doğru , yeşil renkte gayet....
fekat bi soraki karede gayet gri olmuş artık üstünden neler geçtiyse...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_iReM_, 09 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
harbi kötü ya..yalnız bi soru soruorum size nie bu tür felaketler bu tür ülkelerde daha fazla iz bırakıyor da diğer gelişmiş ülkeler için bu doğal bişey anlamıorum...yorumunuza açıktır...

Örnek: Japonlar bir sistem kurmuşlar. Eğer tsunami olucaksa bu sistem farkediyor ve saatler önce uyarıyor böylece insanlar önlemlerini alıyorlar yüksek yerlere çıkıyorlar[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infarctus, 09 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
:( Bu arada biliyorsunuzdur (L) işareti koyuluyor Tsunami felaketinde ölenler için duyduğumuz üzüntü için msn lerde.Herkesde war demi ?

Bende Üzülüyorum ama bende yok. işaret koymakta hiçbişey değiştirmeyecek çok üzülüyosanız yardım yapın.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 09 Ocak 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
said:
Infarctus, 09 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
:( Bu arada biliyorsunuzdur (L) işareti koyuluyor Tsunami felaketinde ölenler için duyduğumuz üzüntü için msn lerde.Herkesde war demi ?

Bende Üzülüyorum ama bende yok. işaret koymakta hiçbişey değiştirmeyecek çok üzülüyosanız yardım yapın.

İşaret koymakla bişi değişmez ama üzüntünü gösterir.Bu arada paralar toplanıyor Tsunami için eğer gerçekten oraya gideceğini bilsem kendi harşlığımı verip aç kalırım.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...