Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük takas (sixers - kings)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

divac , hedo , webber 3 sevdigim adamda sacramento dan ayrıldı ... artık kendime yeni bir takım bulmalıyım :)

iverson , webber iyi işler yapabilir hadi hayırlısı...[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

bence 2 takim icinde iyi ama kisa vadede 76ers daha karli. kings artik tam rebuilding e gitmeliydi zaten. bu arada baron davis te golden state e gidiomus....[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

oha oha oha..inanılmaz olmuş..webber+iverson koparır valla ortalığı[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

webber iverson ikiside süper sakatlık riskine sahip vatandaş ayrıca Sacremento bu konbinasyon ile şampiyon olamıyacağını anladı o yüzden Bibby etrafında rebuilding e gidiyorlar yakında Peja veya B-Jax de gidebilir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma kings'in o alıştığımız ilk 5'ini dağıtıp (christie ve divac'ın gidişleriyle başlayan yaprak dökümü) tertemiz bi beyaz sayfa açmak istediği olasılığı geliyo da ..

şu an takım fena gitmiyo bunu neden yapsınlar çözemedim :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

bu sezon sacramento webber sakatken daha iyi oynadı brad miller çoştu onun yokluğunda ayrıca defansa da pek yardım etmiyodu webber geriye koşmuyodu

olmazsa olmaz değildi bence sacramento için bide eşşek yüküyle para alıyo herhalde finansal olarakda rahatlamakistedi sacramento

philedelphia için de çok yararlı oldu ihtiyaç vardı kaliteli bi uzuna,iki tarafta içinde iyi bi trade oldu.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

kings mümkün olsa sene başında Webber ı şutluyacaktı bütün oyuncular Webber dan nefret ediyordu.Ama eşek yükü ile para aldığından talibi de pek olmuyordu ki Webber oyunu ile değil sakatlıkları ve psikolojisi ile ünlü olmuş bir oyuncudur.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 24 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
tam onu sölicektim
İgodaashffafhala yedek kalıcak mashburn gelicek yani :)
N.O Cap açıyo işte Sixers'da doğu finali hedefliyo.
Baron Davis----> Golden State'de gündemde
Baron Davis eger sixersa gelirse Ben Sixersa gecerim direk.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...