Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ntvde ve cnn turk te cozuyorlar sorulari 3:30 ta galiba.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 www.ntvmsnbc.com haber portalında cıkıyo die biliorum ben .. Doru mu yazdım ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 http://www.hurriyetim.com.tr/genc/oss2003/default.asp 16:30 dan sonra yayınlanacakmış Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Stresin çoğu gitti azı kaldı.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 geçmiş olsun herkese...rahatlayın.Beyninizin yönlendirdiği şeyleri yapın.Ne sitiyosanız onu yapın artık.Sınavı düşünmeyin. (çok bilmiş velet shapshal :D )[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 geçmiş olsun arkadaşlar umarım hepiniz gönlünüzün dilediği yerlere girebilirsiniz .. bakalım bizim de sıramız geldi artık seneye siz de iyi bi tatili hakettiniz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sınava 1 yetkililere 2 Türkiyedeki eğitim sistemine 3[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sayısal sadece banamı kolay geldi yoksa gercekten kolaymıydı.Ama sözeli yetiştiremedim vakit yetmedi o cok kotu oldu.Neyse herkese büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 arkadaşlar herkeze geçmiş olsun diyorum ve matematik calışan kişiler için bence çok basitti ,fizikde öyle ama kimya ve biyoloji biraz zorladı gibime geldi. Sözel ise gayet rahattı.[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 |9-x"kare"| = |x-3| gibisinden bişeyler vardı ya, soru neydi ya?? x tamsayıları toplamı mı? x doğal sayıları toplamı mı? lütfen birisi söylesin sıyırmak üzereyim[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: THiM, 15 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: |9-x"kare"| = |x-3| gibisinden bişeyler vardı ya, soru neydi ya?? x tamsayıları toplamı mı? x doğal sayıları toplamı mı? lütfen birisi söylesin sıyırmak üzereyim[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... yalnıs hatırlamıyosam -3 tü x yerine -2 -4 ve +3 koyabiliodun [Bu mesaj vampirhuma tarafından 15 June 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 -3 olmasın ? tmm dır [Bu mesaj Dely tarafından 15 June 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben Fizbanı merak ediom o da inşallah yapmıştır iyi bişey![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 fizban arkeyn spyro dralnu sylthanas babacum hepsi gönlümüzün boğaziçilileri lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 fizben i dersaneden aradım .. herkesin bok gibi geçmiş ben takmıyom diyo adam lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: jankis, 15 June 2003 14:30 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun arkadaşlar umarım hepiniz gönlünüzün dilediği yerlere girebilirsiniz .. bakalım bizim de sıramız geldi artık seneye siz de iyi bi tatili hakettiniz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) ewt ya seneye sıra bizde ah ulan şimdiden kötü hissediyorum kendimi...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tamam ben de -3 bulmuştum ehu :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya Türkçe zor gibi geldi abi (: hehe[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sınava girmeyip en sevinen benim herhalde Çook mutluyum kız arkım girdi ii geçmiş sınavıda bu sene full inekledii için görüşemez olduyduk inatla çok mutluyum :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Benim durumum komikti. İlk üniversite sınavımı olduğumda öss-öys sistemi vardı. Girdik bi özel üniversiteye. Baktım olmuo. 1.5 yıl sonra çıktım. 2. kere girdim bu sefer tekli sınav sistemi :D Allahtan ek mek derken kapağuı attık bilgisayar programcılığına'da en azından 2 yıllık diplomamız oldu. DGS felan kasıoz bizde. Sanırım gene kıbrıs çıkacak ve bu sefer gitmek zorunda kalıcam.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yaa heuhe benim de sosyal yetişmedi de bio falan full :-D bu arada 45. dakikada çocuun biri geldi, görevliye oturabiliceeni sordu adam olmaz dedi zavallı yaa karşıdan geldim dedi ebesinin gözü yaa karşıdan kartala bee.... Mal ÖSYM[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sınavdan çıktığımda istem dışı sırıttım nedense. :) sınav ortasında birden aklıma "başka bi sınava girmicem mi ya?" diye bi düşünce geldi ve cevabını veremedim o an. :D sosyal (özellikle tarih) bana göre bilgi gerektirmeyen sorulardı. türkçe için zor denildiğini falan da duydum ama son sorulara doğru biraz baygınlık getirdi. metinler falan dersanedeki gibi satır satır da değildi. belki de uzundu ama metinler kolay anlaşılırdı. olumlu geçti sınavım kısaca (geometri dışında -- az soru yaptım, beynim yetmedi)...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 daha öss ye 2 senem var ama sayısal rules diyorum ve kaçıyorum =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 geçmiş olsun herkeze.[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 of of 70 küsür sözel 30 falan da sayısal istanbul veya marmara ikinci öretim isletmeci olucam heralde.bu okullarda okuyan veya mezun olan varmı?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 puan sistemimi değişmiş? ben yeni duydum ne oldu şimdi baraj puanı falan? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar