Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azrail-Tanrı arasındaki konusmalar

Horrible

Öne çıkan mesajlar

ya birileri bişey deyince herkes konunun üstüne atlamış eleştirmiş hemen hem + puanım olsun hem olgun görün,y,m diye
ekolümsünüz hepiniz
idolümsünüz
özeniyom size
fıkrayı da sevdim boru olsun bu da
edit:şimdi baktımdan fazla sert girmişim gereksiz agresivite var galba bende doktora gidiyom ben ehe ehe

[Bu mesaj Heracless tarafından 23 Şubat 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 23 Şubat 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
ben begenmedim seytana uydum bikbik geveze bir azrail yaparak komik olunmaya aclısılmıs ama onun yerine suskun ama ciddiyetin bozulmasıyla cıkan mizah daha kaltieli olurdu.

ipini koparan sofistike analitik entellektuel profosor olmus. vay be.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 24 Şubat 2005 06:55 tarihinde demiş ki:
ben katılmıyorum..

severim böle şeyleri. herşeyle dalga geçilir. gelip geçici dünyada herşeyle dalganı geçiceksin ölümle bile

katılıyorum[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel ikili konusmalar ve esprı havası ıyı saglanmıs helekı Mıkail replıgı benı benden aldı :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle belirteyim bunları kesinlikle ekşi sözlükten almadım!Kaynak mı istiyorsanız verirdim ama vermeyeceğim.Nedeninide belirteyim bunları ben okulumuzun forumlarından aldım ve okul forumlarında kişisel bilgiler gözüküyor.Okulumun forumlarını size verip kişisel bilgilerimin olur olmaz herkez tarafından gözükmesini istemediğim içinde vermiorum yeterince açık mı?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Bence haksızlık ediyorsunuz ben ekşi sözlük diye bişey duymamış biri olarak yazıyı begendim hos bi siz esşiden bunu biliyosunuz diye adam yazmasınmı bak begenen baskalarıda oldu burası bi forum insanlar fikirlerini ve buldugu ilginç şeyleri paylaşıyor...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...