Zagg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Dini şeylerle fazla dalga geçilmesini sevmem bunuda sevmedim..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Karanfiller susuz kalmı$, ciğerim nefessiz kalmış, en güzel zor olanmış !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya birileri bişey deyince herkes konunun üstüne atlamış eleştirmiş hemen hem + puanım olsun hem olgun görün,y,m diye ekolümsünüz hepiniz idolümsünüz özeniyom size fıkrayı da sevdim boru olsun bu da edit:şimdi baktımdan fazla sert girmişim gereksiz agresivite var galba bende doktora gidiyom ben ehe ehe [Bu mesaj Heracless tarafından 23 Şubat 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Fena değil... Şeytanlı bölüm hoş...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: lord_elvyn, 23 Şubat 2005 18:28 tarihinde demiş ki: ben begenmedim seytana uydum bikbik geveze bir azrail yaparak komik olunmaya aclısılmıs ama onun yerine suskun ama ciddiyetin bozulmasıyla cıkan mizah daha kaltieli olurdu. ipini koparan sofistike analitik entellektuel profosor olmus. vay be.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: rexx, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Dini şeylerle fazla dalga geçilmesini sevmem bunuda sevmedim.. :tup: katılıyorum[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben katılmıyorum.. severim böle şeyleri. herşeyle dalga geçilir. gelip geçici dünyada herşeyle dalganı geçiceksin ölümle bile[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tabular üzerine yapılan espriler her zaman tutar....[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sonlara doğru bozmus[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 24 Şubat 2005 06:55 tarihinde demiş ki: ben katılmıyorum.. severim böle şeyleri. herşeyle dalga geçilir. gelip geçici dünyada herşeyle dalganı geçiceksin ölümle bile katılıyorum[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Güzel ikili konusmalar ve esprı havası ıyı saglanmıs helekı Mıkail replıgı benı benden aldı :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 3.sü kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 brezilyada yangın cıkardıma guldum bi: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Öncelikle belirteyim bunları kesinlikle ekşi sözlükten almadım!Kaynak mı istiyorsanız verirdim ama vermeyeceğim.Nedeninide belirteyim bunları ben okulumuzun forumlarından aldım ve okul forumlarında kişisel bilgiler gözüküyor.Okulumun forumlarını size verip kişisel bilgilerimin olur olmaz herkez tarafından gözükmesini istemediğim içinde vermiorum yeterince açık mı?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ayıp diyorum böyle yazılar gerçekten ... YAZIk[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 tanri ve melekleri booyle kufurlu konusturmak doru bi_i diil bence[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 "Ekşi Sözlükten alıntı yapılmıştır" dediğin anda olay kapanacak ama hem kel hem fodul olma ihtimalin büyük...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hepsi hoş[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sacma[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bence haksızlık ediyorsunuz ben ekşi sözlük diye bişey duymamış biri olarak yazıyı begendim hos bi siz esşiden bunu biliyosunuz diye adam yazmasınmı bak begenen baskalarıda oldu burası bi forum insanlar fikirlerini ve buldugu ilginç şeyleri paylaşıyor...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar