Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 teşekkürler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu arada fb'nin zaragoza maçı çarşamba olması lzm.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Real Zaragoza-Fenerbahçe Tarih: 24 Şubat 2005, Perşembe Stat: Romareda Stadyumu Başlama saati: 21.45 (TSİ) Hakemler: Eric Braamhaar (Hollanda), Wijnand Rutgers (Hollanda), Rob Meenhuis (Hollanda) 4. hakem: Kevin Blom (Hollanda)[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hm ok,21:45 olması kötü olmu$ kurtlar vadisini izliyemiyicez =)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fenerliler boşuna heveslenmeyin.Zaragoza bu,Kayseri değil[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein [Bu mesaj Revenge tarafından 21 Şubat 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Lucas1, 21 Şubat 2005 16:59 tarihinde demiş ki: hm ok,21:45 olması kötü olmu$ kurtlar vadisini izliyemiyicez =) show tv veriyosa maçı k.vadisi haberlerden sonra olur, belki de bu hafta yoktur.. "memati sen bizim herşeyimizsin"[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Cift yazı :) [Bu mesaj Revenge tarafından 21 Şubat 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Holyman, 21 Şubat 2005 06:00 tarihinde demiş ki: Ben üstü kapalı konuşuyorum en azından. Açık açık birşey söylemiyorum ve benim söylediklerime alınıp alınmamak elinizde. lol holy böyle mantık mı var :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 size ne kardeşim herkesin mantığı kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 son zamanLarda ben üstü kapaLı da konuşsam açıkta konuşsam hep uyarı aLıyorum hayırdır işaLLah[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Lucas1, 21 Şubat 2005 16:59 tarihinde demiş ki: hm ok,21:45 olması kötü olmu$ kurtlar vadisini izliyemiyicez =) maçtan daa ii bi dizi yok o saatlerde :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 6 TANE ATILIRMI BE OHA FENERBAHCE ! :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: -Apex-, 21 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki: size ne kardeşim herkesin mantığı kendine :) apex sende taa karşıdan allan kolpa yaren cafesine gelen adamsın sendede yok mantık hıh![signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cio3009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 iyi ya sen de kina yakarsin. ne mutlu size fener yenilince utanin be said: Revenge, 21 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Fenerliler boşuna heveslenmeyin.Zaragoza bu,Kayseri değil [signature][hline]sana bakmak bir mucize bakmaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bahçelievlerdeki yaren cafemi o? Bu arada Saraçoğluna sarı-kırmızı çıkılmaz! Çıkanlara sabit tarife :P[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ALırız bu maçIDa[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 e almadınız mı?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Saeros, 18 Şubat 2005 07:52 tarihinde demiş ki: bu kadar mı asosyalsiniz, bu kadar mı ilgiye açsınız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zaragoza maçını kastettim anlaman kıt sanırım?[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: DynamicK, 21 Şubat 2005 22:04 tarihinde demiş ki: apex sende taa karşıdan allan kolpa yaren cafesine gelen adamsın sendede yok mantık hıh! karıştırmış dyna burda lol. yani yok öyle bir kolpalık atıp tutuyor kel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 9-0 olurdu 7-0 oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: cio3009, 21 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki: iyi ya sen de kina yakarsin. ne mutlu size fener yenilince utanin be said: Revenge, 21 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Fenerliler boşuna heveslenmeyin.Zaragoza bu,Kayseri değil Kinalar hazir.Maç saatini bekliyorum..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oski222 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 BENCE KAYSERİ BENİM İÇİN ÇEREZ FANATİK FENERLİYİM VE TÜM FENERBAHÇELİLERE GEÇMİŞ OLSUN[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 fanatik fenerliyim. heyt be! kopta gel :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Gene hüsran gene rezalet tebrikler Febeye[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar