Revenge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ıhh ıhh gayseriii :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: tunch, 20 Şubat 2005 21:54 tarihinde demiş ki: pfff. ne kadar rezil bi ligimiz var yaa :( beşiktaşnda katkısıyla.[signature][hline]K.O.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kobemisin nesin git uğraşıcak başka bi uğraş bul ya.Ne kadar boş bir insansın sen.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 adam hırs yaptı yaa :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 6-0 ken yapılan en güzel tezahürat "Ku-laaklarııın çınlasın, kulakların çınlasın" dı :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Suraya yorum yazıcam.Boyle kıl adamlar cıkıyor yani yeter cidden. Feneri tebrik ediyorum insallah zaragoza yı deplasmanda yenerler.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 go zaragoza go[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: SM0KE, 20 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki: 6-0 ken yapılan en güzel tezahürat "Ku-laaklarııın çınlasın, kulakların çınlasın" dı :) ahaha süper ya :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 awrupada top oynamadiktan sonra 17 atsa ne farkederki ??[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 @siriuss: :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Avrupa'nın bu konu ile alakası ne? Konu Fenerbahçe - Kayseri maçı. 7 tane atmışız. Ha bir de şunu hatırlatıym Kayseri'nin renkleri sarı-kırmızı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gsnin bu konuyla alakasi ne peki?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Benim gs'ye bir lafım olmuş mu?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet ima ettin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben üstü kapalı konuşuyorum en azından. Açık açık birşey söylemiyorum ve benim söylediklerime alınıp alınmamak elinizde.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sonuç olarak gs'la alakalı laf etmişsin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yahu ima ettiklerime ne bakıyosun? Bir mesajım da gs geçti o da sormak için. Üstelik ben avrupa lafından sonra ima ettim "Kayserinin renkleri de sarı-kırmızı" diyerek. Diğer mesajlarımda sadece takımımın tezahüratları hakkında konuştum. Kendi tezahüratlarım hakkında da konuşamıycaksam sizin yanlış anlamamanız için daha ne yapayım?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kufredipte no offense demek gibi bisi bu yaptigin. madem macla ilgili konusulmasini istiyorsun(ki haklisin) sende laf atma galatasaraya.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ya tezahürat diyorum. Stadda yapılan var ya? Onlar hakkında konuşurken biri gelmiş avrupa diyor. Neyse siz devam edin. Avrupayı beceremeyiroz biz. Edit : İmla[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 21 Şubat 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ne kadar şansız bir insan olduğumu bu maçta da kanıtladım.. şöyle ki: dün saat 17:00 civarında stadın ordaydım, bilet kuyruğuna girdim ve 10 dk "migros trübün"ne mi "telsim trübünü"ne mi girsem diye düşünüdm. içimden "o piti piti" yaptım "telsim trübünü" çıktı. sıranın başına geldiğimde ise ani bir kararla "migros trübünü"nden alayım bileti, hem genç fbliler de o tarafta dedim, ayrıca fb oyuncuları da "migros trübünü"nün önündeki bölümde ısınıyolar diye düşündüm. sonuç olarak "migros trübünü"nden aldım bileti.. --> attğımız 6 gol de "telsim trübünü"nün tarafındaki kalede oldu.ben sadece 1 golü net görebildim.. (bundan 3 sene önce gaziantep'i 0-3'ten 4-3 yendiğimiz maçta da "migros trübünü"ne oturmuştum, atılan toplam 7 gol (4+3=7) de "telsim trübünü" tarafında oldu) niye bu kadar şanssız bir insanım?.. :([signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gerçekten yazık olmuş büyük kısmetsizlik :)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sonuç olarak güzel bi maçtı, kazandık mutluyuz , inşallah perşembe günü zaragoza yı da yeneriz...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ooh bu perşembe dimi maç :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Holyman, 21 Şubat 2005 06:00 tarihinde demiş ki: Ben üstü kapalı konuşuyorum en azından. Açık açık birşey söylemiyorum ve benim söylediklerime alınıp alınmamak elinizde. mükemmel mantık tebrikler ben üstü kapalı konuşmuorm en azından der millet adam gelmiş nei sawunuo[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar