bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya bu 3410 var bende java uygulaması var telefonda. Turkcellin sitesinde java uygulaması olan her telde çalışır diyor Ama bide bazı telefonlara ek yazılım ile çalışır diyor... nedir ne değildir? bu arada super bi olay =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya duydum da tam izleyemedim ben anlamadım fazla ama süfer bir$eye benziyor[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bedavaymış bilmem ne zaman kadar.. indirsem mi ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagoth-Ur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben su an kullanıyorum 15Martta kadar bedava[signature][hline]ımzam yok parmak basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sitede TurkcellMessenger olarak geçiyor ve hiç MSN yazmıyor. Peki ben bunu yüklediğimde MSN'i olan kişilerle konuşabilecek ve Msn account'ımla direk girebilecek miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 msn ile alakası yok sanırım olayın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Programin adi Turkcell Messenger, kurup kayit oldum ancak henuz test edecek birini bulamadim, mesajlasmak acisindan :) bu arada programi wap uzerinden indirip bosuna para/kontorlerinizi harcamayin, isteyene Symbian icin olan dosyayi gonderebilirim (Nokia 3650, 6600, 7610 vs.) Ancak ilk goru$umde Agile Messenger'in cok daha geli$mi$ bi program izlenimini verdi.. Bu arada ucretsiz olmasi kullanim ucreti yoktur o sureye kadar, GPRS uzerinden baglandiginiz icin 60kb'da bir, 1 kontor du$ecektir, ancak o 60kb'i 1-2 kisilik listede 4-5 saatte yaparsiniz sanirim :) Elleriniz motor gibi calissa..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cok güzel kullanan cok var ama kime msj attıysam bi cvp vermedi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 www.chatlat.com kullanın hemde bedava!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Cthulhu_, 13 Şubat 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bedavaymış bilmem ne zaman kadar.. indirsem mi ya.. bedava değil sadece 15 mart'a kadar ücretsiz. Ayrıca çok az telefon destekliyor.. Nokia 5140, 6230, 6600 ve 7610 sadece.. ama chatlat uygulaması bir çok telefonu destekliyor.. www.chatlat.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya bu chatlat tan haberim yoktu Cahilliğimi bağıslayın 1 sey soracağım: Chatlat tan msj attığım kisinin de bu programı kullanması gerekiyor mu? Yoksa sms mantığı ile mi gidiyor?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...Yakışıksız ben...tık [Bu mesaj Smooth tarafından 25 Şubat 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kullanması gerekiyor. Aynen Turkcell Messenger gibi.. Bir messenger gibi bu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 link çalışmıyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar