Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Msn kullanan varmı?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Programin adi Turkcell Messenger, kurup kayit oldum ancak henuz test edecek birini bulamadim, mesajlasmak acisindan :) bu arada programi wap uzerinden indirip bosuna para/kontorlerinizi harcamayin, isteyene Symbian icin olan dosyayi gonderebilirim (Nokia 3650, 6600, 7610 vs.) Ancak ilk goru$umde Agile Messenger'in cok daha geli$mi$ bi program izlenimini verdi.. Bu arada ucretsiz olmasi kullanim ucreti yoktur o sureye kadar, GPRS uzerinden baglandiginiz icin 60kb'da bir, 1 kontor du$ecektir, ancak o 60kb'i 1-2 kisilik listede 4-5 saatte yaparsiniz sanirim :) Elleriniz motor gibi calissa..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Cthulhu_, 13 Şubat 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
bedavaymış bilmem ne zaman kadar..
indirsem mi ya..

bedava değil sadece 15 mart'a kadar ücretsiz. Ayrıca çok az telefon destekliyor..

Nokia 5140, 6230, 6600 ve 7610 sadece..

ama chatlat uygulaması bir çok telefonu destekliyor..
www.chatlat.com[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu chatlat tan haberim yoktu Cahilliğimi bağıslayın 1 sey soracağım: Chatlat tan msj attığım kisinin de bu programı kullanması gerekiyor mu? Yoksa sms mantığı ile mi gidiyor?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...Yakışıksız ben...tık

[Bu mesaj Smooth tarafından 25 Şubat 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...