Fireglow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Merhaba, Oyun içinde ortak quest yapmak için "Share Quest" dediğimde "... is not eligible" diye bir mesaj alıyorum. Questi diğer party arkadaşlarıma nasıl share edebilirim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o mesajı alırsan eğer, anlarsın ki 1- arkadaşın questi tamamlamış olabilir. 2- arkadaşının levelı yetmiyor olabilir 3- aşamalı bir questse eğer, önceki aşamaları yapmamış olabilir.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 galiba yanlış bilmiyosam şimdi bi quest yapıyosun onu bitirdikten sonra bi devam questi veriyo eğer arkadaşın ilk questi yapmadıysa alamıyo diye biliyorum belki o yüzden olabilir veya sadece rogue lara özel questler oluyo ondanda olabilir ne biliyim saçmaladım mı acep ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 3 ünüde aynı mesajı vermesi kötü oluyor ama belli bir süreden sonra lan ben yapmışmıydım bunu acaba diyorsun ama lvl ın falan yetmemiş oluyo almak için kalıyo öle quest[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 coldwind dogru solemıs bunlardan kaynaklanır[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 peki bi quest share edildiğinde ben offline iken questi bitirirlerse banada exp. falan gelirmi ? (yapmadığım bi quest tamamlandı yazıyoda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gelmez tamanlanmazda beraber yapman lazım[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ama yapmadığım bi questte tamalandı yazıyor ?? (acaba gezerken bişilerimi tamaladım diye düşünüyorum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olabilir sana şurayı keşfet demiştir yada konusma questi vardır onlar olmuş olabilir.[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 şuna git konuş, şuna git item götür questlerinde (completed) yazar yanında bitirmemiş olmana rağmen.neden yazar onu bilmem ehe.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: mrtolga, 25 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki: ama yapmadığım bi questte tamalandı yazıyor ?? (acaba gezerken bişilerimi tamaladım diye düşünüyorum :) ) Ya o daha çok neden oluyo biliyo musun şimdi bi guest i adamdan alıyosun git şu birayı bi adama ver diyo guest item ı almış oluyosun o yüzden complete diyo ama aslında complete fln deil , çünkü senin daha o guest item ı birine teslim etmen gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: -coLdwind-, 12 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: o mesajı alırsan eğer, anlarsın ki 1- arkadaşın questi tamamlamış olabilir. 2- arkadaşının levelı yetmiyor olabilir 3- aşamalı bir questse eğer, önceki aşamaları yapmamış olabilir. buraya ek olarak 4- arkadaşında o görev zaten vardır[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: arcane, 25 Şubat 2005 16:07 tarihinde demiş ki: şuna git konuş, şuna git item götür questlerinde (completed) yazar yanında bitirmemiş olmana rağmen.neden yazar onu bilmem ehe. Gerekli seyleri yapip da sadece npc'ye geri donmek kaldiginda diyor Completed diye. Getir gotur islerinde de o item cantanda oldugu icin aldigin gibi Completed yaziyor haliyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar