Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Burning Legion serverında oynuyorum , Horde olup da bu itemı yapabilen var mı(tailorlar yapabiliyor)?varsa ne kadar satmayı düşünür veya karşılığında ne ister?[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 150 skille sahip tailorlar yapabiliyormuş şimdi thottbottan baktım.43 Armor,+8 intellect,+7 spirit min. lvl required 25.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 silth ne aç adamsın ya[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sen yapabiliyorsan , ben almak istiyorum.O robe'u kullanıcağımı kimse soylemedi ki :) Ayrıca 10-12 slot luk bag yapabilenler varsa kaça gidiyor onu da merak ettim. Bide aklıma tailor-blacksmith-leatherworker lar ile ilgili bi sorun takıldı.diyelim ki skilliniz 300 herkes lvl 60 oldu , herkes 1 defa aldı sizden alabilecği en iyi itemı sizin meslekerin sonu olmaz mı bu?nsl sa item lar yok olmuyor , kırıldığı zaman tamir ettirir olur biter bir daha herhangi bi item almasına gerek kalmaz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Silthanas, 25 Şubat 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Serbest piyasa minyaturu war kar$imizda, kirikli talep egrisi.. Ekonomi dersindeyim zannettim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 300 sonrasi var ...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 300 ve sornası nası oluyo ben onu anlamadım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ya ndn illa cıcığını çıkartıyorsunuz ki ha 300 ha 400, demek istediğim herkes lvl 60 olup bi crafter dan alabileceği en iyi itemı aldıktan sonra artık o crafter dan başka bir item almaya gerek duymaz.Neden çünkü itemlar nasılsa yok olmuyor , kırıldığı zaman gider tamir eder olur biter , yani demek istediğim bi yerden sonra crafter(tailor-blacksmith-leatherworker) lar hiç bir şey satamayacak.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 İlla örnek mi vermem lazım , 4 tane 16slotluk çanta aldın bir daha almana gerek var mı?Hayır Yine bir örnek;aldın bir tane Mooncloth shoulders(65 armor,+9 stamina,+17intellect,+11spirit min. lvl56)bunu oyundaki herkes aldıktan sonra tabiki bu süreç uzun bir süreç ama ne satabilir bir tailor tekrar soyler misin? Ayrıca skill cap 300,300ün üzerine nasıl çıkılıyor onu da bi izah edersen sevinirim.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 leatherworking ile ilgili konuşurken baaluo şunları söylemişti. said: baaluo, 22 Şubat 2005 09:37 tarihinde demiş ki: ... elemental güzel ama yapmasi ölüm gibi, elemental of fire dir air di bunlarla yapilan itemlar lvl50-51 e kadar ondansonraki itemlar essence istiyor (Karabulut gelir yazar o 1 aydir 300 elemental lw daha item sattigini görmedim :P ) essenceler öyle kütüf patir farmlayim yapayim olmuyor bir set icin mesela 9 tane essence of air istiyor ve 1 essence of air yapmak için 1 tane essence of undead gerekiyor (yada fire , atiyorum) essen of water sadece lvl58+ instance larda yada dışarda 0.01% gibi bi şansla düşüyor essence of airin dropu yok sadece 275 alchemist Transmute undeath to air ile transmute edebiliyor ve her transmute için 2 gün cooldown var yani sen instancelarda topliycaksin undeathleride adama vereceksinde o 18 günde sana 9 tane essence of air yapicakta sen set yapican , ölme eşşeğim ölme . [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kısaca herkez ha diyince en güçlü eşyayı üretemeyecek. Az sayıda üretilebilinen şeyin fiyatı da deli gibi uçuk olacak ve serverdaki insan sayısı kadar üretilmesi yıllar alacak.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aradığım cevap buydu sağol , çok doğru soylemişsin.O meslekleriden herhangi birini deneme şansım olmadığı için bi fikrim yoktu. Halen Robes of Arcana ve 10 , 12slotluk çanta satan tailor aramaktayım. [signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... [Bu mesaj Arloth tarafından 25 Şubat 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bide yeni karakter açanlar olacak onlarada çanta vs lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar