kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kırpık süperdi mahallenin ortasında kuyu gibi bişiyin içinde yaşıyodu habire içeri girerdi tabi bizde çocuğuz içinde ne var acaba diye merak ederdim :P bide kurabiye canavarının kral olduğu gün vardı oda aklımdan çıkmaz uşaklarına dünyanın en büyük kurabiyesini getirin gibilerinden takılıyodu :P unutulurmu be onlar[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ahaha babama susam sokağına gidelim diye tutturduğumu hatırlarım lol başta gideriz demişti soora baktı iş ciddi (!) bugün olmaz gibi şeyler sölemeye çalışmıştı... rofl[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kurabiyaaaaaaaaaaaa!!! :D muahaha[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: blue_demon, 15 Haziran 2004 09:50 tarihinde demiş ki: Tereyağlı ve ballı ekmeği yıllar boyu lezzetli bişey sandım. Yedim.... yedim.... yedim ve bu hale geldim ahabu -------> O <------- nası yapıyodu hiyahoop terayaglı ballı ekmek POFFDF! :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tereyağlı ballı ekmek güzeldir.. şarkısı demiyorum gerçeği.. hmm olsa da yesem.. tereyağ yok bal yok ekmek de yok. ne biçim bir evdir ya bu...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 lol[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: orc_lord, 15 Temmuz 2004 03:26 tarihinde demiş ki: oradaki minik kuş'da çok minikti yani :) niye her zaman 2metre boyunda,civciv gibi sarı eşek gibi gagalı bir yaratığa kuş dediklerini anlayamamıştım ben.. ehe dönen şemşilerede bayılırdım başlarkenkimi ne... edi yle büdü arasında,kısa boylu(büdü müydü?) olanı tutardım hep.O daha bir geyik gelirdi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Hala Edi ile Büdü'yü ayırt edemiyorum :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben minik kuştan nefret ederdim,hala da çok gıcık buluyorum kendisini:D ama kurabiye canavatını cok seviyorum:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kurabiye canavarınıda unutmamak gerekli :) sürekli o aklıma gelince gidip birkaç tane kurabiye yerdim.. lol[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bende Kurabiye Canavarının Hastasıyım ama bir keresinde annem anlattı, aslında sevdiğim kadar da korkuyormuşum. Başlar başlamaz koşuştuturup koltukların yanına saklanıp elimle gözlerimi kapatıp parmaklarımın arasında onu seyredermişim :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben ordan en iyişunu hatırliorum; Edi ile Büdü balık tutuyolardı, Edi böle diodu: Balııııık! BalıkBalıkBalıkBalıkBalık :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 tamırcı amca vardı ben ona hasta ıdım karısı ıle nasıl gecınırdı yarap[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eski bölümleri tekrar yayınlansa hergün izlerim.. hatırladıkça içim kötü oluyo, hey gidi günler be...[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: myers, 15 Haziran 2004 01:48 tarihinde demiş ki: edinin bi şarkısı vardı. en sevdiğim sayııııı altııııı altıııı die, işte o gün bugündür en sevdiğim sayı 6 ehhee benim de bu yüzden sevdiğim sayı 6.. :)[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kurabiye canavri favorimdir :) ediyle budu de guseldi hani[signature][hline]Morlock Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 TRT nin en iyi çalışmasıydı. Gerek eğlenceli yanları gerekse eğitici ve öğretici özellikleriyle dünyanın en iyi çocuk programıydı. -Tabii bu benim şahsi görüşüm-[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar