Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Susam Sokağı

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

kırpık süperdi
mahallenin ortasında kuyu gibi bişiyin içinde yaşıyodu
habire içeri girerdi
tabi bizde çocuğuz içinde ne var acaba diye merak ederdim :P
bide kurabiye canavarının kral olduğu gün vardı oda aklımdan çıkmaz
uşaklarına dünyanın en büyük kurabiyesini getirin gibilerinden takılıyodu :P

unutulurmu be onlar[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha babama susam sokağına gidelim diye tutturduğumu hatırlarım lol başta gideriz demişti soora baktı iş ciddi (!) bugün olmaz gibi şeyler sölemeye çalışmıştı... rofl[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blue_demon, 15 Haziran 2004 09:50 tarihinde demiş ki:
Tereyağlı ve ballı ekmeği yıllar boyu lezzetli bişey sandım. Yedim.... yedim.... yedim ve bu hale geldim ahabu
-------> O <-------

nası yapıyodu hiyahoop terayaglı ballı ekmek POFFDF! :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!!
Xhearon Uo Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 15 Temmuz 2004 03:26 tarihinde demiş ki:
oradaki minik kuş'da çok minikti yani :)

niye her zaman 2metre boyunda,civciv gibi sarı eşek gibi gagalı bir yaratığa kuş dediklerini anlayamamıştım ben..

ehe

dönen şemşilerede bayılırdım başlarkenkimi ne...

edi yle büdü arasında,kısa boylu(büdü müydü?) olanı tutardım hep.O daha bir geyik gelirdi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Kurabiye Canavarının Hastasıyım ama bir keresinde annem anlattı, aslında sevdiğim kadar da korkuyormuşum. Başlar başlamaz koşuştuturup koltukların yanına saklanıp elimle gözlerimi kapatıp parmaklarımın arasında onu seyredermişim :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
said:
myers, 15 Haziran 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
edinin bi şarkısı vardı.
en sevdiğim sayııııı altııııı altıııı die, işte o gün bugündür en sevdiğim sayı 6 ehhee

benim de bu yüzden sevdiğim sayı 6.. :)[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

TRT nin en iyi çalışmasıydı. Gerek eğlenceli yanları gerekse eğitici ve öğretici özellikleriyle dünyanın en iyi çocuk programıydı. -Tabii bu benim şahsi görüşüm-[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...