OmeN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende de öle bi klasör yok işin kötü yanı o işte. adam o klasörü arıyo ne yapıcaksa. tüm interface i siliyorum gene fayda etmiyo takmış o dosyaya :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW EU - Burning Legion --> ORC Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizayim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Saintoul, 25 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: bu arada bu serverların gozukmemesı sadece maıntaınce dan dolayımı yoksa sadece bendemı oluyo bu ? sorunmu bende yoksa maıntaınce oldugundanmı serverları goremıorum herkeste öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet gelmiş sunucular. cuma günü bu saatte sıra olacağını sanmam.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 geldi sunucular doluşun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 geldi de, us version la oynuodum ben; girer girmez cokuyo, assertion error verio wtf ?[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 demekki us versiyon nanay oldu yeni patch ile.çözümü olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaslar aranizda password hatasi veren varmi burda elemanin password hatasi veriyor ve siteden de degistirilmiyor ben ilk defa karsilasiyorum boyle bir olayla basina gelen yada bilen varmi sizce hacklenmismidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yav oyun açıldı cosmosu da yükledik ama konusma ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı verio bana chronos warning: maximum cpu time-limit exceeded. Largest was MONITORSTATUS_UPDATE nedir bu yav? napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 us clientiyle eu da oynayanlar adresi us serverına cevirsin ordan apchi çektikten sonra tekrara eu yapın... 1.2.3 le giriodum paso hata veriodu meger us den pachc ekmek lasımmıs...1.2.4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: baaluo, 25 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Arkadaslar aranizda password hatasi veren varmi burda elemanin password hatasi veriyor ve siteden de degistirilmiyor ben ilk defa karsilasiyorum boyle bir olayla basina gelen yada bilen varmi sizce hacklenmismidir? Hack akla en son gelmeli :D.Umarım yoktur öle bişi...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 alla lal bende baglanamıyorum neyse us client ömrü bu kadardı sanırım :) artık cd den kurucaz hehe[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enilno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi ben yeni patchi apply edemiyorum.. oyunu actıgımda patch cekio restart ettiriyo yüklemek için restart ettikten sonra install ederken 2800/2900 civarlarında Corrupt File hatası veriyo hata aynen şu yazıyorum BNUpdate This application has encountered a critical error: The file data is corrupt. Program: D:Games...WoWBNUpdate.exe File: D:......WowDatapatch.mpq Press ok to terminate the application...[signature][hline]Saygılarımla, Counselor Enilno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla bende interface içinde bir dosya hatası verıyor ama ole bır dosya yok neyse us client oldugu ıcın sanırım eu kurarım[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bendede bi dosya hata verdi hazır maintainance varken reinstall fln yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar