SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 An itibari ile hala serverlar acık deil of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet şu an 20 geçiyor hala yok dün akşamda ttnin güzelliği saolsun nete giremedik sinir oldum .....[signature][hline] Kara Manyak gnome warlock of burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 beyler bende de aynı interface hatası verdi patchlerken dosya hatası nasıl duzeltebilirim bunu ben us versiyonu eu ya çevirip oynuyordum yani şimdi kaldık mı boyle?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Abi 20 dk geçti daha durunuz...:D.Onca ay oyunu oynamadan sadece tartışarak forum gezerek zaman geçirdik.20 dk gecikmiş serverlar nolucak yani? :D.Biraz daha gez forum.Hem pati de kapanıyo ayın 1 inde zaman ayır biras buraya :P.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? [Bu mesaj FiTi tarafından 25 Şubat 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizayim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 heyecan yaptım valla açılsın artık :( questlerim beni bekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: fortinbras, 25 Şubat 2005 12:19 tarihinde demiş ki: beyler bende de aynı interface hatası verdi patchlerken dosya hatası nasıl duzeltebilirim bunu ben us versiyonu eu ya çevirip oynuyordum yani şimdi kaldık mı boyle? benim şu soruna biri cevap yazabilir mi acaba?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ne oldu böle oldu anlamadım ki geçen hafta 12'yi geçer geçmez açmışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 patch falanda cıktı ayar mayar ince işler bunlar sürer biraz sakin olalım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizayim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hepinize "Sen Gelmez Oldun" parçasını armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 şu interface sorununu çözebilen ya da çözümü bilen biri?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizayim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende 1 problem cıkmadı update etti kendi... diğer arklarda neden problem cıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 server acildimi ? burda bir arkadas var deniyor girmeyi password hatasi veriyor yanlis girdin capslocku kontrol et vesaire ayak cekiyor boyle bir hata oluyormuydu ? ben hic karsilasmadim bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 benimki us versiyondu euya çevirmiştim acaba ondan mı problem çıkıyor diycem de eğer ondansa yandım çunku eu yok şu an elimde yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sahsen ben www.curse-gaming.com dan wowtoc u çektim direk calıstırıp modify dedim ve rahatça girdim acaba onceki verilen wowtoc un versiyonu falan mı eski benim kullandıgım 1.31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 server açılmadı.Bende ilk defa ole bi hata duyuyorum.Hatta sen o hatayı ilk defa görüyosan biz ne yapalım :P.Bu arada sen avrupada oynuyomusun baal?[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 e hala realmlar yok...[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yanlız bende hala ilk yazan arkadasın dedigi gibi interfaceGlueXMLGlueLocalization.lua die salak bi uyarı hiç bişeyçare etmiyo :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW EU - Burning Legion --> ORC Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: baaluo, 25 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: server acildimi ? burda bir arkadas var deniyor girmeyi password hatasi veriyor yanlis girdin capslocku kontrol et vesaire ayak cekiyor boyle bir hata oluyormuydu ? ben hic karsilasmadim bilemedik yok ole birsey olmuyordu. Server hala açılmadı muhtemelen ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aynı hata bende de çıktı işte nasıl duzeltebilceğimi bilmiyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saintoul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dusuk level varsa aranızda party ıcın beklıorum level 11 priestım var bende burnıng legıona gectım dragonmawda lvl 30 troll mage vardı eger dusuk lvl varsa aranızda bırlıkte lvl kasabılırız lvl 11 troll priestım nickname:Martyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saintoul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu arada bu serverların gozukmemesı sadece maıntaınce dan dolayımı yoksa sadece bendemı oluyo bu ? sorunmu bende yoksa maıntaınce oldugundanmı serverları goremıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: OmeN, 25 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki: yanlız bende hala ilk yazan arkadasın dedigi gibi interfaceGlueXMLGlueLocalization.lua die salak bi uyarı hiç bişeyçare etmiyo :( Bu bi add on deil mi?GlueLocalization?eer oleyse sil gluekml klasörünü.Bende öle bi klasör yok mesela :D.Ama yinede sen bilirsin.UI mod unun gerektirdii bi klasör olabilir.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Realm list çıkmıyor hala[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Doluşun...Sıra ya girmeden giriverin oyuna :D.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar