Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fuck'ın açılımı..!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

gazatenin birinin pazar ekinde de hitlerin ufo yapmayı planladığı yazıyordu peh artık yani :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz saçma geldi ama :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...

Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ;
Ohh kafam 1 Ytl...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 08 Ocak 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
vay be forumlarda okuma yazmayı bilen ne kadar çok adam varmış şaşırıtıyosunuz beni

n şimdi bu bende okuma yazma biliyorum mu demek istiyorsun?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama tarih kitaplarında karnimi optum kofte yedım vs. gibi abzurt şeyler yazmıyo.Gerçi bende görmedim ama bizim pedere konuyu açtığımda biri bi seminerde mi ne anlatmış oda ordan duymuş ondan sonra efsanelıkten çıktığını duşunmekteyim.
Burda biş kanıtlamak zorunda olduğumu sanmıyorum sadece bole ilginç bir konuyu dile getirmek istedim.Kanıt kanıt kanıt diye başımın etini yiyen patilere selamlarımı sunuyorum böylelikle:=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 08 Ocak 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
sen ne kadar esprili post atabiliosan o kadar..

nic olmadı..
biraz daha çalışman lasım...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler topici kişisel tartışmaya çevirmesseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederiz..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

suck'ın da açılımını bulsunlar bakalım heh

bu tarz hikayelere biz halk arasında "airplane out of the fart, say hi to that sweetheart" diyoruz.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

benim vulkanlı mantığım bunu dört asırda bulamazdı, gene böyle meymenetsiz bir başlıkta görmüştüm de aklımda kalmış.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 08 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Ama tarih kitaplarında karnimi optum kofte yedım vs. gibi abzurt şeyler yazmıyo.Gerçi bende görmedim ama bizim pedere konuyu açtığımda biri bi seminerde mi ne anlatmış oda ordan duymuş ondan sonra efsanelıkten çıktığını duşunmekteyim.
Burda biş kanıtlamak zorunda olduğumu sanmıyorum sadece bole ilginç bir konuyu dile getirmek istedim.Kanıt kanıt kanıt diye başımın etini yiyen patilere selamlarımı sunuyorum böylelikle:=)

yok o sırada köfte yiodum aklıma ilk o kelime geldi onu yazdım yani :D

demek istediğim bir kelimeyi istediğin mesaja kolaylıkla çevirebilirisn[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...