Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıkra....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pek saf bir kari koca çocuklari olmadigi için hocaya gitmisler.
Hoca büyü için hanimla iliski kurmam gerek demis.
Hafifçe iliskide çocuk memur olur, biraz ilerletirsem mühendis olur, tam iliskide doktor olur demis. Çok sasiran ama çaresiz kalan kari koca düsünmüs tasinmis, çocugumuz olsunda memur olsa da olur demisler. Hoca kadini içeri almis.Soyunmasini söylemis. Hoca kadinin çok güzel oldugunu görünce kendini kaptirmis. Kadin hocanin tam iliskiye geçmeye çalistigini görünce telasla "aman hoca efendi biz memur istiyorduk" demis.
Kendinden geçen hoca gürlemis:
" oynama çocugun istikbaliyle....."

Arama yaptım acaba önceden knouldumu die ama göremedim.. Varsa kusura bakmayın şimdiden...[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
güselmis..

[spo1=Motosiklet..]Bizim yedikule'li Baryama sayısaldan büyük ikramiye vurur. Baryam parasını alıp evine son model bir mersedesle
gider. Baryamın altındaki mersedesi gören karısı
-Tebe baryam nerden bulmuşsun bu arabayi?
-Sorma be hatun sayısaldan büyük ikramiye bana vurmuştur onunla almışımdır bu arabayı
-Tebe doğrumu söylersin baryam öyleyse ben bu akşam sana iyi bir muamele çekeyimde benim şu kollarımı bilezikle
doldur beyav
-Olur hatun neden olmasın.
Hanımı bir güzel muamele çeker ve baryam ertesi gün hatunun kollarını bilezikle doldurur. Hatun da direk kız
kardeşinin yanına gider,bilezikleri gören baldız hatuna
-Tebe nerden buldun bunca bileziği? der. Hatunda anlatır olayı
-Tebe oyleyse bende gidip enişteyi tebrik edeyim der ve gider baryamın yanına
-Tebe enişte tebrik ederim büyük ikramiye sana vurmuştur gelsana iyi bir sakso çekeyimde bir iki bilezikte bana al
beyav olur baldız neden olmasın." der ve alır baryamın malzemeyi eline ve
-Tebe enişte senin alet bok kokar be yav
-He baldız az önce bacanak yanımdaydı motosiklet istedi bende kıramadım neyapayım be yav[/spo][signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 23 Şubat 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
Arama yapınca nası bulamadın ki, fıkra yaz bak bisürü konu çıkacak...

okadarını bende düşündüm ama fıkralar arasında bu yoktu... varsada ve ben göremediysem kusura bakmayın dedim...[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
hadi uncla az kaldi 2. madalyaya ...dayan brz..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Muahgghaga süperr[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
arkadaslar baska fikra biloyosak yazalim ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
yeni evli bi çift ilk gecelerinde tam ilişkiye başlıcakken adam odadaki papağanı farketmiş.Ben bu böle bakarken yapamam demiş ve papağana ben sana söleyene kadar arkanı dönme yoksa senin ..... demiş.Nesse bunlar yapmış bitirmiş sabah balayı için bavul hazırlarken kadın adama bağrıyomuş ittir sığmadı falan die sonra adam bu böle olmıcak en iisi ben şu dolabın üstünden atlayarak deneyim demiş.Arkası hala dönük olan papağan bi anda dönerk walla deil annemi sülalemi .... bu pozisyonu kaçırmam demiş...........[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
olsun güselmis de onu fikranin altina da yazabilirdin ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Zamanında vardı fıkra diye bir topic, sonra zıvanadan çıktı. Birisi de banlanmıştı galiba.

Sözün özü, sürekli C/P yapıp durmayın, sonu kötü olabilir.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 23 Şubat 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zıvanadan çıkmasın die bi çok şeyi ayıkladım hatta fıkra fıkralıktan çıktı öle söliim... Yani elimden geldiince önemli şeyleri attım.. Artık bundada sorun olmas heralde[signature][hline].... LeviathaN ....
  • Yeni Oluştur...