Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zor baba ve dünür - meet the fockers

Golge-i_Khan

Öne çıkan mesajlar

İZLEMEDİYSENİZ OKUMAYIN.

filmin amacına bakarsak:
"komedi"

Benim d filmden beklentim eglenmek idi.

Ne yazik ki eglenemedim, benim acimdan basarisiz bir film idi.

Nedenlerine gelirsek, öncelikle beni icine alamadi film; inanadiramadi beni. Bir komedide "ciddiyet" tabii ki düsük olmali, ama en azindan benim bu filmden beklentim ayaklarini daha yere basarak beni güldürebilmesiydi.

Blli ki senarist yaratici olacagina kolaya kacip abartmista abartmis.

bozulmus süt gibiydi.

kendimce abartilar:

*gaylord
*fockers
*sifon-kedi
*1 günde dna testi
...
..
.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

iyide gaylord focker ilkinden gelmeydi :) bide dna testini 1 gunde yapmiyor. butun hafta sonuna dagiliyor. sadece bilhgisayardaki tahmini eslesebilirlik %97 sifon kedi olayida su. ilk filmin sonunda yakinda ona sifon cekmeyi oreticem dedide o basmalilardandi. ha gercek hayatta yapilmasi imkansiza yakin ama sunuda belirtmem lazim filmde en cok koptugum bolgelerden biriydi orasi :) bide dustin hoffman robert de niro ikilisi superdi.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

bence guzel bir filmdi... sen (bence) gereksiz dişin kovugunu doldurmayacak ayrintilara takilip ana konuyu kacirmişsin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

bu sacma topic nedne hala kitlenmedi :d[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
çokta kötü değil gibi bence. en azından divx'inde ortasına takılana kadar öyleydi. ilk filmdeki kedinin vazo sahnesi falan çok hoştu :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:159/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 18 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
bu sacma topic nedne hala kitlenmedi :d

İnsanların yorumlarına ne hakla saçma diyorsun... Adam filme gitmiş beğenmemiş, neden beğenmediğini açiklamiş medeni insan gibi. Sende insan gibi saygili ol...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

ilki birşeye benzemiyorken bundan birşey beklemek yersiz olur, adam sandler hollywood'da yetişmiş en yeteneksiz aktörlerden biri olsa gerek.. (adam sandler oynuyordu di mi :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

haa doğru ya, bu ikisini hep karıştırıyorum ama ikisi de yetenksizlikte yarıştığından olsa gerek.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğendim. Cinsellik konusundaki temaları da güzel vermiş bence. Gayet doğal olduğunu vs.

Gaylord Focker ya. Bir insanın adı nasıl daha kötü olabilir =) O baştaki doğurtma sahnesinde kriz geldi adam herifin adını koymak isteyince eheh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
bi kaç gündür eski filmleri "az once izledim" diye uplıyorum, aman yanlis anlasilmasin =)
aynen izliyorum yani ehuh.

bu aksam da bu filmi izledim, yorumlari okudum da biraz fazla sert davranılmıs filme, hoş bi filmdi diye düşünüyorum, sikilmadan izledim sonuna kadar, sacmaliklarla doluydu ama olsun ehuh

kopegin uzerine sifon cekildiginde baya güldüm

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...