Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İZLEMEDİYSENİZ OKUMAYIN. filmin amacına bakarsak: "komedi" Benim d filmden beklentim eglenmek idi. Ne yazik ki eglenemedim, benim acimdan basarisiz bir film idi. Nedenlerine gelirsek, öncelikle beni icine alamadi film; inanadiramadi beni. Bir komedide "ciddiyet" tabii ki düsük olmali, ama en azindan benim bu filmden beklentim ayaklarini daha yere basarak beni güldürebilmesiydi. Blli ki senarist yaratici olacagina kolaya kacip abartmista abartmis. bozulmus süt gibiydi. kendimce abartilar: *gaylord *fockers *sifon-kedi *1 günde dna testi ... .. .[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyide gaylord focker ilkinden gelmeydi :) bide dna testini 1 gunde yapmiyor. butun hafta sonuna dagiliyor. sadece bilhgisayardaki tahmini eslesebilirlik %97 sifon kedi olayida su. ilk filmin sonunda yakinda ona sifon cekmeyi oreticem dedide o basmalilardandi. ha gercek hayatta yapilmasi imkansiza yakin ama sunuda belirtmem lazim filmde en cok koptugum bolgelerden biriydi orasi :) bide dustin hoffman robert de niro ikilisi superdi.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok güzel film tavsiye ederim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence guzel bir filmdi... sen (bence) gereksiz dişin kovugunu doldurmayacak ayrintilara takilip ana konuyu kacirmişsin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Raistin, 17 Şubat 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ana konuyu kacirmişsin ana konu ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bence super bir f1lmd1 gulmekten gberd1m izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bi arkadasım gitmis cok begendim kesin git dedi... bende bu yazıyı okuyana kadar ii olduunu dsunuodm.. daha gitmedim ama gitmeyi dsunuorm[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu sacma topic nedne hala kitlenmedi :d[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oldukça güzel bir filmdi. eğlenmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Raistin, 18 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki: bu sacma topic nedne hala kitlenmedi :d bu ne demek şimdi ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çokta kötü değil gibi bence. en azından divx'inde ortasına takılana kadar öyleydi. ilk filmdeki kedinin vazo sahnesi falan çok hoştu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:159/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eskisini izlemiştim bunu daha görmedim çok güzele benzemiyo[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Raistin, 18 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki: bu sacma topic nedne hala kitlenmedi :d İnsanların yorumlarına ne hakla saçma diyorsun... Adam filme gitmiş beğenmemiş, neden beğenmediğini açiklamiş medeni insan gibi. Sende insan gibi saygili ol...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evergreen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 komikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ilki birşeye benzemiyorken bundan birşey beklemek yersiz olur, adam sandler hollywood'da yetişmiş en yeteneksiz aktörlerden biri olsa gerek.. (adam sandler oynuyordu di mi :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hayır ben stiller XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 haa doğru ya, bu ikisini hep karıştırıyorum ama ikisi de yetenksizlikte yarıştığından olsa gerek.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ikiside tıpatıp aynı filmlerde oynadıklarından ben de karıştırmıştım başında : ). Yine de adam'ı tercih ederim.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben çok beğendim. Cinsellik konusundaki temaları da güzel vermiş bence. Gayet doğal olduğunu vs. Gaylord Focker ya. Bir insanın adı nasıl daha kötü olabilir =) O baştaki doğurtma sahnesinde kriz geldi adam herifin adını koymak isteyince eheh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben de filimde çok eğlendim.Ben bi filmi izlerken film izliyorum diye izliyorum yani fazla incelemiyorum saçmalıkları göz ardı ediyorum bu sonuçta filim diyorum.O yüzdende zaten her filimde eğleniyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bi kaç gündür eski filmleri "az once izledim" diye uplıyorum, aman yanlis anlasilmasin =) aynen izliyorum yani ehuh. bu aksam da bu filmi izledim, yorumlari okudum da biraz fazla sert davranılmıs filme, hoş bi filmdi diye düşünüyorum, sikilmadan izledim sonuna kadar, sacmaliklarla doluydu ama olsun ehuh kopegin uzerine sifon cekildiginde baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 vaktinde sinemada gitmiştim.madem up landı,yorum yapayım :P bence çok ama çok kötü bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Gösterime girdiğinde bende sinemada izlemiştim, eğlencelik birşey işte kendisi. Çok fazla beklentiye girmeden oturup izlenilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu kadar çok beğenmeyen olduğuna inanamadım. Bence iki filmi de birbirinden komikti. Ayrıca Adam Sandler'a dil uzatanları kınıyorum. Kın kın kın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben de sinemada izlemiştim, çok gülmüştüm, ben böyle boş, absürd fazla mesaj içermeyen filmleri seviyorum ya zaten eğlenmek için film izliyorum beynimi çalıştırmasın güliyim geçiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar