Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dual wield warrior'un ne tarafı iyi açıklar mısınız? ne rogue kadar dmg verebiliyor, ne adam gibi tank olabiliyor, ne two handed warrior gibi devasa crit'ler verebiliyor. slam, blood thirst, enrage, overpower gibi weapon dmg'ına bağlı özellikler hiç bir işe yaramadıktan sonra güzelim rogue dururken warrior oynamanın ne anlamı var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ocak 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 biri kisaca warrior ne is yapar aciklabilir mi? warrior veya rogue acicam kararsizim eu da oyun ciktigi zaman.. cok uzun sure hep rogue karakterlerle oyanadigim icin warrior acmak istiyorum bu sefer, ama herkes warrior bi ise yaramaz falan diyor ? tabiki patchlerle falan degisebilir bu ama su andaki durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 En basit açıklama ile: Warrior - Tank olur ve üzerine Aggro çeker (aynı şey :P) Rogue - Damage dealer, yüksek hasar verir. Tabi bu PvE için, PvP olunca server işler biraz değişebiliyor.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aslinda sorum biraz pvp icindi :) yanlis sormusum tabi beni hatam. pvp de nasildir durumu 1vs1 en onemlisi grup savaslarindaki gucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkasinda healer olunca warrior tank olmasinin yaninda dmg da verebiliyo... 150 dps falan gordum 40 lvlde.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Verir tabiki, eşyalarına ve buildine bağlı. Tabi ayrıca kullanıcısına.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mirage, 26 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki: dual wield warrior'un ne tarafı iyi açıklar mısınız? ne rogue kadar dmg verebiliyor, ne adam gibi tank olabiliyor, ne two handed warrior gibi devasa crit'ler verebiliyor. slam, blood thirst, enrage, overpower gibi weapon dmg'ına bağlı özellikler hiç bir işe yaramadıktan sonra güzelim rogue dururken warrior oynamanın ne anlamı var. Verir dmg. 1 vs 1 de rouge kadar hizli olduremez ama ayni zamanda 1 vs 3 yapabilir essalari iyiyse...[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lvl 40 da 1 hand le verir o 150 dmg i warrior :) o kadarda ezik yapmayın allah aşkına. lvl 30 da bile min 150 civarı koyuyo 24 dps lik 2 hand bi silahla. Not: Virtue-L senin "warrior her türlü şansa ihtiyaç duyan bi class tır" lafına hitaben yazılmış yazımı nassı anladıysan doktorluk ettin bizide arada helal ossun :) 2 hand kullanan bi warrior ı ezik gören zihniyeti kınıyorum. belki eskisi kadar süper digil ama yeri geldimi herkesi alabilicek kapasiteye sahiptir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 150 dmg vurmakla 150 dps arasindaki farkı göremediin için sana bide göz doktoru tavsiye ediyorum. Bende gidicem ilerledi miyop O.O[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 edit . . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 27 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 edit 2 . . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 27 Ocak 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 edit [Bu mesaj Delidumrul tarafından 27 Ocak 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dps=damage per second damage=weapon damage Dps her zaman damage dan cok daha düsük olur.:D[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 27 Ocak 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şöyle bir build düşündüm, 2H Axe Arms/Fury Stance değiştirmeyecek. Arms: 31 Deflection 4 Improved Rend 3 Improved Charge 2 Improved Thunder Clap 3 Improved Overpower 2 Deep Wounds 3 Two-Handed Weapon Spec. 5 Impale 2 Axe Spec. 5 Sweeping Strikes 1 Mortal Strike 1 Fury: 18 Booming Voice 5 Cruelty 5 Improved Battle Shout 3 Blood Craze 2 Enrage 5 Nasıl sizce?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya nasil stance deyishtirmicek anlamiyorum.pummel kullanmicaniz mi overpower kullanmicaniz mi disarm kullanmicaniz mi. tek stance te oynarsaniz bagirrisiniz warrior cok ezik diye.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadanda seni destekleyen bir priest, hatta bir parti varsa, değiştirmek zorunda kalmazsın?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 peki bishi demedim. oyna gor.karsindaki paladin yada shaman heal ederken kendini dua ederek disturb edersin buyusunu(ha pvp serverinda oynadigini dushunerek konushuyorum tabi) [Bu mesaj Delidumrul tarafından 27 Ocak 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bişey diyebilirsin, sorun yok :) Fikirlerinizi almak için yazdım buildi zaten. Stance değiştirildiğinde bütün Rage gitmesi cidden canımı sıkıyor.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Gangren, 27 Ocak 2005 01:01 tarihinde demiş ki: Şöyle bir build düşündüm, 2H Axe Arms/Fury Stance değiştirmeyecek. Arms: 31 Deflection 4 Improved Rend 3 Improved Charge 2 Improved Thunder Clap 3 Improved Overpower 2 Deep Wounds 3 Two-Handed Weapon Spec. 5 Impale 2 Axe Spec. 5 Sweeping Strikes 1 Mortal Strike 1 Fury: 18 Booming Voice 5 Cruelty 5 Improved Battle Shout 3 Blood Craze 2 Enrage 5 Nasıl sizce? gayet iyi.yalniz tactical mastery e biraz vermen lazim.stance deistiricne rage gitmesin muabbeti[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 27 Ocak 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 . [Bu mesaj xrex tarafından 27 Ocak 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeni bi build daha. Betanın gelmesine ramak kala hazırlayacam en sonunda charı. Bu buildde death wish ve mortal strike arasında kaldım mortal strikeyı aldım. Class: Warrior Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Arms Talents (31 points) Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Deflection - 4/5 points Increases your Parry chance by 4%. Tactical Mastery - 5/5 points You retain up to 25 of your rage points when you change stances. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%. Sweeping Strikes - 1/1 point You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent. Sword Specialization - 3/5 points Gives you a 3% chance to get an extra attack after dealing damage with your Sword. Mortal Strike - 1/1 points A vicious strike that deals 200% weapon damage and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds. Fury Talents (20 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. Improved Battle Shout - 4/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 20%. Enrage - 5/5 points Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. Protection Talents (0 points)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 27 Ocak 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ms nerflendi %200 dmg vurmuyor artik[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Delidumrul, 27 Ocak 2005 11:49 tarihinde demiş ki: ms nerflendi %200 dmg vurmuyor artik Hayda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 thotbota bi bakin skillere[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vala tea yılbaşında felam şöle bişi hazırlamıştım ben kendime: oyunun kutusunu bi elime alayım hele üstünde çalışabilirim tekrar :) 2 handed axe karakteri bu arada. ------------------------------------------------- Arms Talents (31 points) ------------------------------- Deflection - 5/5 points Improved Rend - 3/3 points Improved Charge - 2/2 points Deep Wounds - 3/3 points Improved Overpower - 2/2 points Impale - 2/2 points Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Axe Specialization - 5/5 points Sweeping Strikes - 1/1 point Improved Hamstring - 2/2 points Mortal Strike - 1/1 point Fury Talents (20 points) ------------------------------- Cruelty - 5/5 points Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Improved Cleave - 3/3 points Piercing Howl - 1/1 point Blood Craze - 1/3 point Enrage - 5/5 points[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar