Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 en temizi oynamaya bashla talent deyishtirmek para ile istedigniz zamanlar yaparsin ishte. ben shu an dw flurry takiliyorum memnunum.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=20623 ben soyle birsey bulmustum.. bu nasil?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 26 Ocak 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bone shield ile warrior güzel epey armor ve + ları var ama bu seferde dmg yönünden düşük kalıyorsun abi hoş karar vermek lazım başta shield kullanıcaksan talentlerde protect abancan 2hd olursada dmg artıran şeyler[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 @spawn77: son yazdığın genel olarak fena değil ama çok ortada kalmış. 2 tarafa da talentleri aşağı yukarı eşit dağıtmışsın, ne mortal strike ne blood thirst almışsın. berserker rage sadece berserker stance'de kullanılabilen bir özellik. aynı şekilde pummel da öyle. overpower ve charge ise sadece battle stance'da kullanılabiliyor. bunların hepsine talent vermişsin (pummel hariç, onun için zaten talent yok). kullanmayacağın şeye talent vermemek gerek. hepsini kullacaksan savaş sırasında stance değiştirmen gerek bunun için de tactical mastery iyi olabilirdi. - neyse ben de kendi warrior'um için aşağı yukarı böyle bir şey düşünüyorum. tam fury gidip yanına last stand desteği aldım: Arms Talents (5 points) # Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Fury Talents (34 points) # Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. # Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. # Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. # Improved Battle Shout - 4/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 20%. # Enrage - 5/5 points Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. # Death Wish - 1/1 point When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds. # Improved Slam - 5/5 points Decreases the casting time of your Slam ability by 0.5 seconds. # Improved Berserker Rage - 2/2 points Increases the duration of your Berserker Rage ability by 6 seconds. # Flurry - 5/5 points Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike. # Bloodthirst - 1/1 point Activates after dealing a killing blow. Your next melee weapon attack deals a 100% increased damage. Protection Talents (12 points) # Anticipation - 5/5 points Increases your Defense skill by 10. # Improved Bloodrage - 2/2 points Reduces the duration required to generate rage from your Bloodrage ability by 4 seconds. # Iron Will - 4/5 points Increases your chance to resist stun and charm effects by 12%. # Last Stand - 1/1 point When activated, this ability temporarily grants you 30% of your maximum hit points for 20 seconds. After the effect expires, the hit points are lost.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ocak 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 pvp de warrior ın tek avantajı iyi dmg vererek biraz uzun dayanması şimdilik, oda ancak iyi bi 2 hand weaponla olur. pvp de shield warrior ı bozar malesef.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet tek stancede kalıyordum diğeriyle sonunda buldum sanırım :P Class: Warrior Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Arms Talents (25 points) Deflection - 4/5 points Increases your Parry chance by 4%. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Tactical Mastery - 5/5 points You retain up to 25 of your rage points when you change stances. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%. Sweeping Strikes - 1/1 point You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent. Fury Talents (26 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. Improved Battle Shout - 5/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 25%. Enrage - 4/5 points Gives you a 32% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. Improved Slam - 5/5 points Decreases the casting time of your Slam ability by 0.5 seconds. Death Wish - 1/1 point When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds. Protection Talents (0 points) Buyrun bakalım ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkurler. Bu heyecanımın sebebi Milletin oynayıp bizim oynayamamızdır wow u biz anca böle hayali karakterlere talent hazırlıyoruz. Birde karakterimin güçlü olmasını istiyorum. Warriorların en büyük problemi malum. Onun için iyi hazırlık yapılması gerekiyor.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 1 puanı improved battle shout'tan alıp enrage'e verebilirsin bence. çünkü nerdeyse her savaşta crit yiyip enrage oluyorsunuz ve %32 yerine %40 dmg bonus almak daha iyi olur. onun dışında ben de yeni lvl 30 oldum ve slam özelliğini yeni aldım. normalde 1.5 saniye sürüyor yapmak. talent ile 1 saniyeye inecek, ama yaparken koşamıyorsunuz. yani 1 saniye yerinizde durmalısınız, bu sürede düşman uzaklaşırsa yine yapamıyorsunuz. pve için harika ama pvp'de ne kadar yararlı olur denemek lazım. zaten elinizdeki silah hızlı bir şeyse hiç gerek yok. ama böyle 3.5 gibi bir speed'i varsa harika.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İndalamarda slam kullanıyo ondan özendim :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehe ben de şimdi o talente vermeye başladım. anca lvl 30'u geçtim. 1.5 saniye ile 1 saniye arasında dağlar kadar fark var. talente verdikten sonra pvp'de de kullanılır sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla ben öle yarım saniye hızı artsın, yok %1 critical sansı artırıyo gibi şeylerin taraftarı digilim onun yerine daha somut şeylere puan vermeyi tercih ediyorum. ufak yüzdeler le işim olmaz :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şöyle söyliim: Axe giderseniz, Cruelty ile %5, Axe Specilization ile %5 olmak üzere %10 crit şansı alıyorsunuz. Ve bu hiç fena değil. Tabi diğer talentları eklemedim.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla diger karakterlerinde talentlarından gelen block sansını, parry şansını v.s. yi şu kadar arttır gibi seylerde oldugunu düsünürsek bu gerçekte %10 bi şans olmuyo dahada düşüyo her zaman için.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet tabiki diğer karakterlerin de talentları var, ama Warrior'un "Arms" talent tree'si cidden başarılı. Yani dövebilmesi için neredeyse herşeyi eklemişler :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arms da ortalarda bazı gereksiz seylere puan vermek zorunda kalıyosun bence fury eskisi kadar güçlü olmasada bloodthirst için en iyi seçim, bloodthirst alındıgında arms dan devam edilerek ordanda gerekli olan ları almak iyi bi çözüm bence şu anda.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet bende hatırlıyorum US Closed Beta 1'de (ilk beta) Warrior deli güçlüydü, özellikle Charge bitiriyordu. Ama sonra nerf bat yedi ki, öyle böyle değil :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gangren, 26 Ocak 2005 14:52 tarihinde demiş ki: Şöyle söyliim: Axe giderseniz, Cruelty ile %5, Axe Specilization ile %5 olmak üzere %10 crit şansı alıyorsunuz. Ve bu hiç fena değil. Tabi diğer talentları eklemedim. level 30 karakterimle cruelty dışında crit. etkileyen hiç bir talent almadım, çok düşük agility ile battle stance'de %10 gibi bir vurma şansım var. dediğin gibi axe spec. alınırsa %5 ordan geliyor, berserker stance'de crit şansınız %3 artıyor. etti %18. agility yüklenirseniz rahat %20'yi geçer. belki crit şansını itemlarla falan %25'e bile yaklaşabilirsiniz. bu da ciddi bir şey. @omen: sen o %1 crit şansını, 0.5 düşük cast time'ı somut şey olarak görmemeye devam et, oyunda gösteririm ben sana hehe :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla sen crit sansını arttır bende direk dmg yüzdesini arttırıyim bi kapısalım denemis oluruz hemde :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Diğer talentlar ile de hasar yüzdesini de artırabilir bir Warrior :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla bitek overpower ın critical vurma yüzdesini arttıran olay harici vermiyorum ben kardeşim, verenlerlede işim olmaz :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Su and attack tusunun uzerinde gozuken %13 gibi bi crit chance (Battle Stance) olmasina ragmen Cosmos/DPSPLUS tan takip ettiğim verilere göre % 8-9 gibi efektif bi crit % ne sahip oluyorum(miss vb kayiplar çikinca) Vurulan dmg in yaklaşık %20 si o %8 lik critlerden olusuyo... (Ve build geregi su an overpower ve impale e talent point verilmedi) Warrior kesinlikle "TÜM" şanslara ihtiyaç duyan bi class... Şahsen ; değil %1 crit %0.5 crit in bile son derece onemli olduğunu düşünüyorum... 2H yada DW bi build icin %1 parry nin onemini(toplamda %5) tartismam bile. Bence stat/skill/talent larimizi mumkun olduğunca esnekliğe dayalı oluşturmakta fayda var. Dediim gibi tüm şanslara ihtiyacımız var. Dalamar mevzuu ise tamamen tarih olmus durumda.. Al berserker stance a bodoslama git 2 vurusta yaratik kes gibi bi hadise soz konusu deil.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iş şansa kaldıysa hiç oynamayın bu oyunu bence euh herkesin kendi düşencesidir tartışılmaz tabi, deneyerek en güzeli bulunur . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence fury den git tavsiye şu victom of critleri aç falan neyse ben woriorda dual gitmiştim en iyisiydi valla :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Istasitiği şans diye algılıyosan abi sen bi doktora falan görün...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 26 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben Arms/Fury öneririm.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Benim Build Cruelty Rank 5 Improved Demoralizing Shout Rank 5 Piercing Howl Rank 1 Blood Craze Rank 3 Improved Battle Shout Rank 5 Enrage Rank 5 Death Wish Rank 1 Flurry Rank 5 Fury Total: 30 Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Tactical Mastery Rank 5 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Impale Rank 2 Sweeping Strikes Rank 1 Arms Total: 21 Olucak shu anda her ne kadar Bt kullansamda hic memnun degilim bt den. Eger 60 ta da ayni sekilde olursa SS alicam bt yerine yoksa Bt.Ama onun dishinaki talent tree bu.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar