spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Oyunun gelmesine az kala Siteleri araştırarak sanırım en sonunda Nightelf two handed sword warrioru için ideal talentımı buldum. Buyrun bakın bir eksik görürseniz söyleyin. Irk:Nightelf Class: Warrior Level: 60 Arms Talents (31 points) Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%. Sword Specialization - 5/5 points Gives you a 6% chance to get an extra attack after dealing damage with your Sword. Sweeping Strikes - 1/1 point You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent. Improved Hamstring - 2/2 points Increases the movement slow effect of your Hamstring ability by 20%. Mortal Strike - 1/1 point A vicious strike that deals 200% weapon damage and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds. Fury Talents (10 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. Protection Talents (10 points) Anticipation - 5/5 points Increases your Defense skill by 10. Iron Will - 5/5 points Increases your chance to resist stun and charm effects by 15%. Edit: Bikaç hata [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 25 Ocak 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj spawn77 tarafından 25 Ocak 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 elften tam bı onforce olmaz dıye dusunuyorum ama senın bırkac formunda ılıdana fena kafa takmısa benzettım carında basarılar[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bence protection a gerek yok. Fury 20 lersen daha iyi edersin....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Prot bende tavsiye etmem açıkçası. Night Elf'te tavsiye etmem warrior için.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ironwill ve anticipation sana pek bi katki yapmaz... Tactical mastery stace lar arasi geciste belli miktarda rage ini korumani saglar..Buraya kadar skill point veremezsen gercekten tek duze bi oyun tarzina mahkum olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Tekdüze değil aslında, iyi kullanılan bir warrior, çok eğlenceli olabiliyor.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ms nerflendi % dmg vermiyor artik.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 stance deyishtiremezsin tac mastery e vermessen. savash esanasindasin battle stance ta adam buyu cast ediyor pummel vurman gerekli zerker e gechiyorsun 0 rage ile. sen rage doldurana kadar . yada zerker stance tesin rakip dodge ediyor sen overpower cakmak icin battle stance e gechemiyorsun cunki rage =0 build icin sunu derim sadece battle stance icin yapilmish bir build bence. saglam bir savashci isen tum stancelerde aktif olman gerekli. 2h gidiceksen flurry / slam [signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 25 Ocak 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Delidumrul tarafından 25 Ocak 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Stance değiştirmeyecektim zaten. Defance stance çok adi. direk battlede kalacam. Bide bi arkadaş bütün stancelere ver falan demiş. Bana örnek gösterebilirmi nelere vermem gerekli?. Bu arada msglarınız için teşekkurler.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Tek bir stance te durmak gercekten warrior u baya kisitliyor.. Bence Mortal Strike a giderken arada Tactical Mastery i fulle ole gec... Oyun tarzina gore stun icin protection dan imp. revenge yada last stand ... yadaFury den shoutlara yonelik bi geliştirme secebilirsin...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. %40 şansla sadece "1" puan ekler rageine aşırı gereksiz.. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Weaponın criticalla 100 dmg koydu. Bu senin "normal" vuruşunun %60ını vuracak "12" saniyede. normalde 30 vuruyorsan 2-2-2 diye dmg vericek. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Aşırı gereksiz. Lvl 20deki herhangi bir classın dotu senin lvl 60deki rendinden daha fazla dmg koyacak.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" [Bu mesaj zlorwf tarafından 25 Ocak 2005 08:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 NOT: Bu talent agacını bi forumdan almıştım şimdi hatırlamıyorum yapan adam adını ROGUE IN PLATE ARMOR koymus bencede en iyisi bu gözüküyor. Aşagıdaki talent ağacını Dual kullandığınızı düşünerek degerlendirin Arms Talents (20 points) Deflection - 2/5 points Increases your Parry chance by 2%. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Tactical Mastery - 5/5 points You retain up to 25 of your rage points when you change stances. Anger Management - 1/1 points Increases the time required for your Rage to decay while out of combat by 30%. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 100%. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Fury Talents (31 points) Cruelty - 5/5 points Improves your chance to get a critical strike by 5%. Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. Piercing Howl - 1/1 points Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. Improved Battle Shout - 4/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 2.25 minutes. Improved Execute - 2/2 points Reduces the Rage cost of your Execute ability by 5. Enrage - 5/5 points Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. Death Wish - 1/1 points When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds. Improved Intercept - 2/2 points Reduces the cooldown of your Intercept ability by 10 seconds. Flurry - 5/5 points Increases your attack speed by 35% for your next 3 swings after dealing a critical strike. Bloodthirst - 1/1 points Activates after dealing a killing blow. Your next melee weapon attack deals a 100% increased damage. Protection Talents (0 points) None[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe http://www.hordishmanner.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben fury ağırlıklı bir talent dağılımı uyguluyorum. prot'ta ise sadece last stand'i açacak şekilde dağıtacağım. arms'ta bence mortal strike haricinde adam gibi bir şey yok. fury ise mükemmel bence, nedenleri: - piercing howl az bir rage ile etrafınızda kim var kim yok daze ederek kaçmanızı/yakalamınızı sağlıyor, hem pvp'de hem pve'de hayat kurtarıcı - improved battle shout ve imp. demoralizing shout aynı şekilde hem pvp hem pve için partiye iyi bir avantaj sağlıyor. - enrage es geçilmeyecek bir şey. nerdeyse her savaşta bir crit yiyorsunuz ve crit yedikten sonraki 4 atağınız %40 fazla dmg veriyor. ilerdeki lvl bir warrior için %40 dmg ne demek siz düşünün. karşınızda bir rogue varsa vay haline bütün savaşta %140 dmg veriyorsunuz. - improved slam, two handed kullananların en büyük kozların biri. cast time'ı azaltıyor. - death wish: 30 sn süren 3 dk cooldown'lı fear immunity, fear edilmeyen bir warrior'a karşı warlock ve priest'ler çok zevkli olacak eminim. şu an karakterim lvl 28, fear immunity için daha talent ya da skill'im olmamasına rağmen genelde alabiliyorum. - flurry, critical vurduğunuzda bir sonraki 3 atağınız %30 hızlanıyor. hiç fena değil. crit vurma oranım epey yüksek sayılır. yine nerdeyse her savaşta bir tane vuruyorum. - improved berserker rage: bu da fear immunity süresini arttırıyor, olmazsa olmaz. - blood thirst: her ne kadar eşşek gibi nerflensede özellikle pve'de olağanüstü. pvp'de de işe yarayacağını düşünüyorum. adam öldürdükten bir sonraki saldırınız %100 fazla dmg veriyor. ayrıca yerdeki lvl 1 yılanları tavşanları kesip blood thirst alma planlarım var :o. - pummel: sadece berserker stance'de kullanılabiliyor. bunları yazma sebebim ise şu, bir çok kişi two-handed warrior oynamak extra mega dmg dealer olmak istiyor. bakıyolar arms tarafında dmg arttıran şey var, mortal strike var dmg canavarı. ama şöyle bir bakınca başka pek de işe yarayan bir şey yok bence. + %8 dmg ve ms için arms'a gitmek mantıklı gelmedi bana. ayrıca 6. beta sunucusunda two-handed fury talentli level 28 warrior'umla epey duel yaptım. dual wield giden ya da shield kullanan warrior'lar genelde health'imi yarıya düşüremiyor. kendimden 2 lvl yüksek bir sürü rogue'u healtim yarılanmadan aldım (işini bilenler zorluyor tabi). sonuç olarak derim ki: fury talent'ine ciddi olarak bir kez daha bakın. ilk bakışta iyi gözükmüyor ama bence mükemmel.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bloodthirst sadece xp alabildigin yaratiklardan %100 dmg saglar o da cogu zaman kullanamaazsin cunki 15 sn suresi vardir.ya tabi ben 3 taratigin arasina giriyp oynuyorum diosan bashka. Stance deyistirmicem demish bir aradash fear yediginde ne yapicaksin? a-deathwith b-zerkers rage a ya gitmedin en azindan b yi kullanirsin gene stance deyishtirmen gerekli. olmassa olmaz. cast onleyici birsey kullanamazsin. oynuyorum ordan soyluyorum :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende sadece Open betada oynayabildim ordada en fazla lvl 20 oldum zaten :) O yüzden pek bilgim yok. Sadece hayalimdeki karakteri söyledim. Şöylediklerinize göre tekrar şekillendiriyorum karakteri. Tekrar bi talent dağıtımımı yazarım.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: zlorwf, 25 Ocak 2005 08:11 tarihinde demiş ki: Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. %40 şansla sadece "1" puan ekler rageine aşırı gereksiz.. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Weaponın criticalla 100 dmg koydu. Bu senin "normal" vuruşunun %60ını vuracak "12" saniyede. normalde 30 vuruyorsan 2-2-2 diye dmg vericek. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Aşırı gereksiz. Lvl 20deki herhangi bir classın dotu senin lvl 60deki rendinden daha fazla dmg koyacak. Impale icin gerekli rend tarafi ama Unbridled Wrath kismina kesinlikle katiliyorum[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: zlorwf, 25 Ocak 2005 08:11 tarihinde demiş ki: Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. %40 şansla sadece "1" puan ekler rageine aşırı gereksiz.. burayı atlamışım. aynen katılıyorum. fury talentlerine giderken ben de buna puan vermiştim. sadece 1 puan ekleyeceği kısmını iyi okumamışım. extra rage alcam ne güzel demiştim. tam rezalet. kesinlikle uzak durun. hadi belki dual wield çok hızlı silah kullananlar için bi işe yarayabilir. ama dual wield warrior da rezil olduğu için uzak durulası talent derim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dual wield zaten rogue harici dandikne huntera ne warrior gider 2hd alıcan okkalı vurucan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Davşan ve yılandan bloodthirst gelmiyo... "Yield xp" gerektirdii yazmıyo skillde ama gerekiyo :) Planlar başka bahara hehe[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bence Arms talentlerinin yanına Cruelty en güzeli diğerleri sonradan oluşturulabilir.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Virtue-L, 25 Ocak 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Davşan ve yılandan bloodthirst gelmiyo... "Yield xp" gerektirdii yazmıyo skillde ama gerekiyo :) Planlar başka bahara hehe hmm evet tahmin etmiştim. buna benzer bir rogue talentinde yazıyordu xp vermeyen yaratıklardan olmayacağı, bunda yazmayınca bir ümit olur belki dedim. peki pvp'de nasıl olacak? sonuçta kimse xp vermiyor, ama yine de yeşil, gri, kırmızı renkte görüyoruz level'ları. gri olanlar hariç player'lar için de geçerli olacak sanırım?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Pvp de çalışıyo. :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Karşınızda Yeni bir Nightelf Warrior Bakalım bunu beğenecekmisniz. Söylediklerinize göre biraz değiştrdim warriorumu. Class: Warrior Level: 60 Arms Talents (22 points) Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Improved Overpower - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 5%. Fury Talents (29 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Improved Demoralizing Shout - 5/5 points Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%. Piercing Howl - 1/1 point Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds. Improved Battle Shout - 5/5 points Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 25%. Enrage - 5/5 points Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike. Death Wish - 1/1 point When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds. Improved Slam - 5/5 points Decreases the casting time of your Slam ability by 0.5 seconds. Improved Berserker Rage - 2/2 points Increases the duration of your Berserker Rage ability by 6 seconds. Protection Talents (0 points) Değerlendirmelerinizi yazarsanız sevinirim snırım bu kez bişeye benzedi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Improved Berserker Rage - 2/2 points Increases the duration of your Berserker Rage ability by 6 seconds. Bu 2sini pas gecebilirsin derim.deathwish ve zerker rage ikisi beraber kullanilabildigi icin zaten fear dan korkma derim. Sweeping strikes i deniyebilirsin .Bu arada hala tek stance te kaliyorsun dikkat edersen. Kesinlikle ona dikkat et[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Abi yol gösterin o zaman diyorum sadece open betada oynayabildim. Bİldiklerinizi yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar