arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla ne pepsi ne de coca cola ayırt edicek haldeyim, hangisi daha çok bedava veriosa onu alıorum ehuehu, umarım öbür kolaları alacak kadar düşmem :D[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 patentler ücret karşılığı yenilenebiliyor biliyorum:) ayrıca 7 fark derken Mesela 100gr kola içerisinde 11-13gr hede var deniyor ve sadece 12gr hede gerçek tadı veriyor:) ama patenti alırken 11-13gr olarak ortalama sayı verdiği için. 12gr da bunun içine dahil oluyor böylece öyle incik değişiklikler yapamıyorsun. 0001 arttırınca gene dahil oluyor ya 14 yada 10 gr koyman lazım onunda tadı bozuyor. Yoksa herkez değiştirir değiştirir kullanır patenler az bi alanı kapsar ha mesela başvururken 5-100gr arası hede dersen başkalarının patent hakkını ihlal etmekten geri çevirirler ve yanlış patent sunmaktan ceza bile ödersin (var böyle bişi)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Ocak 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Ocak 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kısacası Coca cola tekkellemiş tadı kımseyede wermıo herkese de sır dıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 içindekiler belli olcak da bizimkiler lisanslı die taklit etmicek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azrail5 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 [Bu mesaj Zed tarafından 25 Şubat 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 inanmayın işiyolar içine o yüzden tadı güzel geliyor size[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shymalan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 vierie vuram sana bısey olmasın ![signature][hline]______88______88_______________________ ____888888____888888_____8888__________ ______88______88___88___88__88_________ ______88__88__88___88___888888_________ ______88__88__88___88___88_____________ ______8888____88___88____8888__________ _______________________________________ _______________________________________ __88____________________________88_____ __88____________________________88_____ __88____________________________88_____ __888888_____8888_____88888__88888888__ __88___88___88__88___88_________88_____ __88___88___888888____8888______88__88_ __88___88___88___________88_____88__88_ __888888_____88888___88888_______888___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Colayi sevmem isimde olmaz Ama Pepsi biraz eziliyor..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Xanthe's signature Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) konuyu salla, ben imzaya koptum :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 prof. unuz nereden biliyormuş bunu?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:165/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cola değilde coke iyidir. Patenti falanda yok.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Lord_Taurus, 05 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D . onu coca cola yapmış bilmion mu? sırf coca cola'dan insanlar sapmasın die..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ilginç şeyler tabi bunalr..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yanlışı doğruyu bilmemde her türlü coca-cola.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 24 Şubat 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Aslında işin gerçeği yapılan anketlerde ; hani gözünüzü kapatırlar ve 3 ayrı bardaktan içirirler hangisi daha iyi diye. İşte bu anketlerde Pepsi en çok tercih edilen oluyormuş yani coca cola tamamen yaptığı psikolojik baskı içeren reklamlarla ruhumuza işlemiş.Gönlün geçirdiği ile kalbin düşündüğü bir değil ![signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 coca-cola'yı şahsen tercih etmemin nedeni sadece tadıdır reklam vs. ilgisi yoktur çünkü pepsi bana çok şekerli geliyor içimindende anlayan anlar zaten.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kolada 3 markada seçicilik yapmam Pepsi Cola Turka Birde Coka colami ne idi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cola Turka içiyom bende ki nasılsa zamanla alışır severim demiştim şimdi alıştım ve sevdim para yabancıya gitmesin. Cola konusunda bir diğer ilginç durumda arkadaşlar Dünya üzerinde petrol sınırlı olması dolayısıyla fiyatı yüksektir daha doğrusu insanlar hep yüksekliğinden şikayetçidir ama bi varil kola aynı orandaki petrolden pahalı ve sınırlı sayıdada diyemeyiz.Bence çok ilginç bi durum[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Evet cok iyi söylemisin bunu hiç düsünmemistim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Dorsia, 25 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: eh tabi ama insanlar petrolü içemiyor, kolayla da motoru çalıştıramıyor... Bence petrolle kola fiyatını karşılaştırma... Ayrıca petrol OPEC in elinde devletler bu fiyatı belirliyor vs. vs. Ayrıca scarce good iyi allocation olması lazım bunun için de demand ne kadar olursa olsun price ceiling gerekebiliyor... ABD de de yarım litre su 1.25 dolar bir kutu kola 75 cent.... Bunu napacaz şimdi? O çok normal su hayatı idame eder.Kola edemez, sadece kola içerek suyun yerini karşılayamazsın ! Yapay birşeyin fiyatı doğal ve nadir olanında fazla buda normal değil. Sen kendin söylüyorsun kola motoru çalıştırmaz,bizde petrol içemeyiz diye.Ama biz başka bişede içebiliriz kola zaruri değil motoru ise petrol dışında (alternatif enerjileri saymıyorum güneş enerjisi vb. çünkü bunlar randımanlı değil) başka bişey çalıştırmaz.Yani kola bağımlılık yapmış ve bunu kullanarak yüksek fiyatta satılıyor birinin dur demesi lazım..Ahada didim " Dur !"[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 [signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 koka kola pepsiyi ezer, ve asit kıvamı daha iyidir ben kolaya kola demem asiti inceden yakmayınca diyip olaya popülist yaklaşırım hatta şimdide entellektüel yaklaşığ coca cola ezer diyorum.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phradrel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Geç free marketı. Bi de ordda monopoly i öğretiyorlar ona bakcan asıl. Artı Siyasette de bir polyarchy olayı vardır ki Amerikayla özdeşleşmiştir. Yani o patent olayı da yalandır.. [Bu mesaj phradrel tarafından 25 Şubat 2005 07:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 off yeter yahu su economy 1 de ben bunlari ogrendim abi havasini atam olayi...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Dorsia, 25 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: eh tabi ama insanlar petrolü içemiyor, kolayla da motoru çalıştıramıyor... Bence petrolle kola fiyatını karşılaştırma... Ayrıca petrol OPEC in elinde devletler bu fiyatı belirliyor vs. vs. Ayrıca scarce good iyi allocation olması lazım bunun için de demand ne kadar olursa olsun price ceiling gerekebiliyor... ABD de de yarım litre su 1.25 dolar bir kutu kola 75 cent.... Bunu napacaz şimdi? oo fuluinsi ingiliş[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar