palanor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaşlar Wow Update EngB bir türlü blizzard downloader dan indirilemiyor! Sizce bu sorunun nedeni nedir?? Oyunu bugün aldım kurdum update i çekeniyorum ağlıcam 256 Adsl bağlantım var :''''((( Yardım[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 www.filemirrors.com giriyorsun WoW-1.2.3-enGB-patch.exe yazıyorsun ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Allah senden razı olsun :) [signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] [Bu mesaj palanor tarafından 25 Şubat 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu en son patch mi? forumda adı gecen değişikliklerin falan oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu patch'in boyutu ne kadar? üni'den indirip yollayayım boyutu büyükse. bağlantıyı sömürmek lazım :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 en son 1.2.4 bu arada şu an patch i kuruyorum.o değişiklikler sonra gelcek[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 15 saniye sürmedi. ufacık bir şey.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Mirage, 25 Şubat 2005 10:34 tarihinde demiş ki: 15 saniye sürmedi. ufacık bir şey. iyiyimiş :) Blizzard downloaderi cok kotu cunku, habire upload ediyor, downloadın hızını cok dusuruyor. Aslında modem ayarlarından upload ı dusurunce cozum oluyormus ama ben kurcalamak istemiyorum. nezaman biseyleri kurcalasam bozuluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 blizzard downloader girmedi hiç devreye. oyun içinden patching dedi baktım inmiş bile.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Mirage, 25 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki: blizzard downloader girmedi hiç devreye. oyun içinden patching dedi baktım inmiş bile. dahada iyiyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Son updatede neler değişecek yazıldı mı forumumuza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet http://forum.paticik.com/view.php?id=118528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Server kaçta açılacak umutla bekliyorum 1.2.4 ufacık bişi sorunsuz inio allahtan abi filemirrors şip şak indirdi blizzard downloader hal etmiş[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 12 de açılcak server.Ve her hafta Cuma günleri saat 08:00-12:00 arası 4 saat bakım yapılcak...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 12de açılcak cuma namazından kaçmamız için düzenlenmiş komplolardan biri neden çarşamba değilde cuma?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: palanor, 25 Şubat 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Server kaçta açılacak umutla bekliyorum 1.2.4 ufacık bişi sorunsuz inio allahtan abi filemirrors şip şak indirdi blizzard downloader hal etmiş Bende Blizzard downloader falan çıkmadı...Ben oyuna login olmaya çalıştım direk indirdi...Nie ki?[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 :)[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar