Pyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 maxi lopez, river plate den gelmı$ adam baya ii ya ama tabi diger maclarını fln hıc görmedım.bi macla da super demek dogru olmaz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 biter, beter olsun chelsea[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 +1 beter olsun chelsea inşallah ingiltere'de turu geçecek skoru alır barça. gecenin kahramanıda direk Maxi Lopez eklemeden geçemeyeceğim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 10-1 olmadigina dua etsinler. Birilerinin kicina ba$ina carpti hep.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bide elerse barça varya o zaman çok güleceğim o mourinho denen kendini beğenmişe, kıl herif..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hadi ordan[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bunca yildir mac izlerim asla bir takimin bu kadar acizlige du$tugunu gormedim. 10 ki$i ceza alaninin icinde savunma yapmaya cali$an bir Chelsea... Yazik harcanan paralara. Demek ki mactan once `bidi bidi` etmeyle mac kazanilmiyormu$.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 barça vermez artık orda maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 10 kişiyle 2-1 gollü mağlubiyet bence avantaj chelsea için... ingilterede turu geçecektir...[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iki tane sevdiğim takımın karşı karşıya gelmesi biraz sevinç birazda hüzünle izledim ama maç başlamadan önce ispanyol tarafım ağır basmıştı nede olsa onlarda akdenizli.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 barca lıyım ama chelsea nin durdurulamaz yükselişini kesemicekler bence drogba atılmasaydı aptal herif bu maç 0-2 biterdi ah barcam ah dün arsenal yaktı bugun sız yakıodunuz allahtan drogba duydu beni[signature][hline] rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: SilphatosIce_, 23 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: go barça go, eto çakacak bekleyin. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 barca ezdi. wissy nın dedıgı gibi chelsea yi bu sene ilk kez bu kadar aciz bir şekilde gördüm. terry yine takımı kurtardı derim. 3-4 rahat olurdu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mourinho'nun mantığı düz mantık aslında nasıl bu kadar başarılı oldu anlamıyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: uncla, 24 Şubat 2005 10:23 tarihinde demiş ki: mourinho'nun mantığı düz mantık aslında nasıl bu kadar başarılı oldu anlamıyorum. Anlasan Chelsea nin başında Mourinho değil sen olurdun zaten :D[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 drogba atılınca herşey bitti zaten bu maçta.neyse 2-1 iyi skor yine camp nou'da en azından gol atarak bir fark yedik. barçalı arkadaşlar bakıyorum çok heveslenmiş sevinmişler,kolay değil tabi chelsea bu :) stamford bridge'te geçeriz biz bu turu.2-1'lik skor avantaj bence gol yemeden bitiririz ingiltere'de maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şu lanet Çelsi yenildi ya helal olsun Barçaya[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Walla bnce erken sewiniosunuz,, bnce Jose Maurinho ikinci macı alır,,[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Erken Barca golu bitirir i$i Londra'da. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Walla o iş zor ama tabe belli de olmaz,[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Barca alir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mourinho iel luceescu nun akrabao lma şansları var mı? yada herhangi bir kan bağı? olmadı ruh ikizi :-P Maçın başıdna ofsayt diye kesilen bir pozisoyna bir de drogba nın karşı karşıya kaçırdığı poziyonlar gol olsaydı chelsea 3 defa gelip 3 ünden de golle dönecekti. İngilterede barçanın işi zor chelsea nin bu sezon en fazla elde ettiği skor 1-0 :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Barça orada da alır. çünkü chelsea nou campta barca nasıl oynadıysa chelsea de öyle oynamalı. hücum adamları konusunda barçayı zorlayabilir diyeceğim robben ve duff var. barçada ise tam 6 tane, 2 tanede yedek var. bu 8 kişi dünyadaki en iyi hücum oyuncularından oluşuyor. Yani gol atmaları zor olmuyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar