Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 barça 2-0 diyorum dakika 29:08 edit : 33:16 - hay be 1-0 oldu :([signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? [Bu mesaj Zeppelin tarafından 23 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Barca kendi kalesine attı ve 0-1[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 off belletti of kendi kalesine attı adam ya tek kale oynayan barça gol chelsea.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şimdi chelsea bir defansa çekilir ki sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 devre bitti 0-1. ya bu chelsea ne şanslı bi takımdır tek kale oynayan barça'ya bi kontra salak bi defans oyuncusu orda kornere veya taça atabilir çok rahat kendi kalesine attı off chelsea şimdi kapan allah kapan öff ya.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yahu o kadar hızlı gelen topa o hızda kayan bir defans oyuncusu ayarlayamayabilir normaldir yani yüklenmeyin bu kadar adama :) O adam olmasa da atıcaktı ama arkada Joe Cole. Yazık oluyor Barcelona'ya ama olsun banane ben Chelsea kazansın istiyorum zaten :P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hayııır chelsea kazanmamalı bu adamlarda sürekli yenilmeli ya! avrupa'da tuttuğum tek takım zaten barça elenmesin :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 barça söke söke alır bu maçı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 go barça go, eto çakacak bekleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 go barçam go! Drogba kırmızı kart YUPPİ ![signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fantasy ligde niye yenilemediniz takımlarınızı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 içimden dedim bu maxi lopez çakacak diye ve çaktı oh be devamı gelsin devamı! bu arada kim bu adam ya ilk defa görüyorum daha önceden bilgisi olan varmı bu adam hakkında ?[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 23 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 AHAHA GOL beter ol chelsea[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 beter olsun beteerr devamı gelsin ya noolur maxi lopez'den bi tane daha bekliyorum saldır barça![signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Maxi Lopez attı bu arada uncla Maxi Lopezi soliim sna :D barca Maxi Lopezi larsson 6 ay sakat die arjantin takımı river plate den aldı :D[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Barca alır ama bn Jose Maurinho yu sewiodum ya[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 river plate'den aldığını bende duydumda özellik olarak soruyorum nasıl bi golcü vs. ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 GOOL ETO[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ETTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO ![signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 GOOOOLLLLL eto'o attı 2-1[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 etoo atar demiştim 2-1 bu arada spiker ya koyu barça taraftarı yada baya para yatırmış barçanın galibiyetine[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 walla yanlıs bilmiosam hızlı we teqniq ama tm olaraq emin diilim tabi bi de genc ,,,,[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fazla barçalı olmasından çok chelsea'den nefret eden çok desek daha doğru olur bence :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eet ehe ya deco geçen maç 2 gol attı diye her uzaktan attığı yerden top girecek sanıyor 5 tane saydım sırf 2. yarıda ehe[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 maxi lopez'ede bayıldım tam eto'o tarzı fırsatçı adam iş yapar ikisi arkalarındada ronaldinho oh.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar