Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona vs Chelsea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barça 2-0 diyorum dakika 29:08
edit : 33:16 - hay be 1-0 oldu :([signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?

[Bu mesaj Zeppelin tarafından 23 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
devre bitti 0-1.
ya bu chelsea ne şanslı bi takımdır tek kale oynayan barça'ya bi kontra salak bi defans oyuncusu orda kornere veya taça atabilir çok rahat kendi kalesine attı off chelsea şimdi kapan allah kapan öff ya.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
Yahu o kadar hızlı gelen topa o hızda kayan bir defans oyuncusu ayarlayamayabilir normaldir yani yüklenmeyin bu kadar adama :) O adam olmasa da atıcaktı ama arkada Joe Cole.
Yazık oluyor Barcelona'ya ama olsun banane ben Chelsea kazansın istiyorum zaten :P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
içimden dedim bu maxi lopez çakacak diye ve çaktı oh be devamı gelsin devamı!
bu arada kim bu adam ya ilk defa görüyorum daha önceden bilgisi olan varmı bu adam hakkında ?[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 23 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Maxi Lopez attı bu arada uncla Maxi Lopezi soliim sna :D barca Maxi Lopezi larsson 6 ay sakat die arjantin takımı river plate den aldı :D[signature][hline]Saygılarımla....
Xeir................
Mesaj tarihi:
walla yanlıs bilmiosam hızlı we teqniq ama tm olaraq emin diilim tabi bi de genc
,,,,[signature][hline]Saygılarımla....
Xeir................
Mesaj tarihi:
eet ehe

ya deco geçen maç 2 gol attı diye her uzaktan attığı yerden top girecek sanıyor
5 tane saydım sırf 2. yarıda ehe[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..."
  • Yeni Oluştur...