Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihat Sezonu kapattı.

Kobe_

Öne çıkan mesajlar

İspanya'da attığı gollerle Real Sociedad'ı sırtlayan ve Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan milli futbolcumuz Nihat Kahveci, şanssız bir sakatlık yaşıyor.. Seville maçında ayağı çime takılan yıldız oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi..

Real Sociedad'ın cumartesi Seville'i 1-0 mağlup ettiği maçın ilk yarısında çime ayağı takılan Nihat Kahveci'nin sol dizindeki bağların yırtıldığı belirtildi.

Real Sociedad Kulüp doktorları, Nihat Kahveci'nin ne kadar sürede iyileşeceğinin 1 hafta içerisinde netlik kazanacağını ifade ettiler. Kulüp doktorlarının yaptığı açıklamada, Nihat Kahveci'nin dizinde şişlik olduğu ve bu nedenle tam teşhis için önce şişliğin inmesinin gerektiği belirtilirken, Nihat'ın tahminen 6 ay futboldan uzak kalacağı kaydedildi. Nihat Kahveci'nin ligde 13 golü bulunuyor.

cp.
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok üzüldüm. nihat'ın başka takıma satılmaması için eylem yapan r.sociedad taraftarları da nasıl üzülmüştür... :(
geçmiş olsun nihat.. inşallah en kısa zamanda sahalara dönersin..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kobe_, 21 Şubat 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
Seville maçında ayağı çime takılan yıldız oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi..

nasıl sakatlandığını görmedim ama çim yüzündense, ş.saraçoğlu'nun sahası çok bozulmuş, daha sezon başı yenilediler ve yağmurdan,kardan etkilenmesin diye de muşamba örtüyolar çimlerin üstüne.. nası bu duruma geldi bilmem.. bu stada böyle saha yakışmıyo... yakın bi zamanda herhangi bi futbolcu bu yüzden sakatlanırsa şaşırmam..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

milli takım için büyük bir kayıp[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Real Soc. Nihat ı bu sene içinde satmaya çalışacaktı - ki satmazlarsa kendi kontratı bitince gidecek - Sakatlık dolayı talebi azalacaktır bu yüzden R. Soc. fiyat kıracaktır.

Kısacası en kötü ihtimal yazın ben Nihat ın takım değiştirmesini bekliyorum.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede en cok sevdigim futbolcu nihattir ardindan tuncayin futbolunu cok beyeniyorum. bu iki oyuncunun cok iyi yerlere gelmesini isterim. ozllikle su an nihatin yurt disinda olmasi ve benimde bir besiktasli olmam nedeni ile kendisine hayranim resmen. bence bu yada gelecek sezon avrupanin koklu ve buyuk bir klubunde oynayacaktir. tuncy da oynayacak gibi. ana nihatin sakatliginada gercekten cok uzuldum.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...