cronicler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 beyler xp service pack 1 nasıl kurulur?[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 next'e basılır.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ra_d bilmiyorum benim mi cıvıklığım üstümde yada böyle bir cevap beklemiyor muydum neydi ama hala gülüyorum. Ne diyim sen beni güldürdün Allah' ta seni güldürsün. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Isletim sistemin orijinal ise arkadaslarin dedigi dogru yapman gereken herhangi birsey yok, orijinal degil key degistiren bir program + cracklenmis SP1 ile halletmistim ben sorunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Crack XP ile zor bir iş SP1 yüklemek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 XP version ne senin. 13691565 icq, ordan yardım edebilirim anca burdan olmaz :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Şöyle bir çözümde var tabi. Windows xp dosyalarına sp1a'yı entegre ediosun. Bootable cd yapıosun. Sp1a'lı bir winxp yükleme cdin oluo. Böylece windows XP'yi tekrar yüklemek gerektiğinde direk sp1a ile birlikte yüklenmiş oluo. Tabi geçerli bir cdkey girerek yüklenirse :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bakalim okuyalim bilgilenelim[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 cronicler biraz bilgi ver orjinal mi kopyamı, versiyon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar