Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye'de problemler nasil cozulebilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uleknın adam gibi silkinmesi için once çok iyi bir hükümet hükümetin karşısındada çok iyi bir muhalefet olmalı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
Türkiye de problemleri anca kendin çözersin kimse senin yerine çözmez[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 22 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
bir laf etmissin efendiler topikinde sonra da "aaa ne guzel demisim lan ben" diye bunu ayrı bir topge tasımıssın. super.

dogru aynen oyle yaptim. hosuma gitti bu fikir, ve ayri bir topic yaptim. Halen de boyle dusunuyorum, keske herkes boyle dusunseydi diyorum kendi kendime ;)
Mesaj tarihi:
Yanlış... Bu dizelerle çözülmez sorun. Ha nasıl çözülür derseniz formülü var bunun...

PV=nRT

Evet evet doğru bildiniz...
(bkz: paran varsa ne rahat)
[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 22 Şubat 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
bu anca ŞİRİNLER de olabilir...

gorunce aklıma geldi bi kanala almıslar sirinleri sirin baba koye geri donuyor: selamın aleykum sirinler
sirinler: aleykum selam sirin baba.
sirin babanın kapısında yazan: cumaya gittim donucem

neyse bu kısmı gectikten sonra:
turkum
dogruyum
calıskanım

sen uyguladın ben uyguladım da herkese uygulatamazsın.dedigin seyin teorisi uzerine konustugumuzda kesinlikle duzelir diyebiliriz ama simdilik bu surtunmenin ortadan kaldırılıp enerjinin kaybının sıfır olmasını saglamak gibi birsey.
illa ki cıkar ters biriler
turk olan dogru ve calıshkan olsaydı polise hapishanelere avukatlara adaleti saglayan bir sisteme gerek kalırmıydı dewlet icinde
haa bu sistemler bunu yapmak icin ugrasabilir ama bu sistemlerin su an bazı kısımlarının kendisine faydası yok
Mesaj tarihi:
Saykı sevki doğruluk...
Bunlarla değilde, 200-300 milyar dolarcık olsa yarına kurtulur Türkiye.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
said:
navyamphs, 23 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Saykı sevki doğruluk...
Bunlarla değilde, 200-300 milyar dolarcık olsa yarına kurtulur Türkiye.

hyr yine kurtulmaz onuda yerler :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Ben kimseye zorla bir sey yaptirilsin dememistim ama o yone cekmeye calisanlar olmus. Yanlis.

Kendi iradesiyle bu toplum bu prensipleri anladigi, idrak ettigi zaman, cok sey degisir. Bir cok kisi bu maddelere uyuyor zaten, kimse bir seye zorlamadigi halde.
Mesaj tarihi:
said:
mrproblem, 23 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 22 Şubat 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
bu anca ŞİRİNLER de olabilir...

gorunce aklıma geldi bi kanala almıslar sirinleri sirin baba koye geri donuyor: selamın aleykum sirinler
sirinler: aleykum selam sirin baba.
sirin babanın kapısında yazan: cumaya gittim donucem

normali :

sirin baba nerde obur sirin ?
cumaya gitti

bide sarkilari

laylaile illahlah allahuekber diye gidiyor :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 22 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
eğitim şart
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
said:
demirbilek2, 22 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Uzerinde dusunun bi bu maddelerin, ve ulkenin sorunlariyla karsilastirin:

rusvet...dogruluk bitirir
teror.....sevgi,saygi bitirir
ekonomik acik....caliskanlik bitirir
suc......dogruluk,sevgi,saygi bitirir
saglik....sevgi,saygi,caliskanlik bitirir
emeklilik.....saygi bitirir
egitim...sevgi,caliskanlik bitirir

baska neler vardi bilemiyorum. Yani bu kadar basit maddeler, dusunun uzerinde.

Hic kimse uymuyor diyorsaniz, ben uyuyorum bundan sonra, en az 1 kisi var yani. Eminim baskalari da var.

Rusvet=dogruluk bıtırmez sen memuruna aclık sınırının altında kalan bır maas verır bu maasla ıkı yakasını bır araya getırtmessen adam ne kadar dogru olursa olsun bır noktada kıtlenıcektır mecburen rusvete basvurucaktır hergun basına 2000 farklı adam gelıcek ve saglıksız kosullarda calısıcak 3 30 paraya olduuu

teror=ıstedıgın kadar sevdırt para konusur ve parayıda yabancı devletler saglar o orgutlere teroru ancak 2 yolla yenebılırsın ya dıplomatık yolla yada parayla yanı uzlaşma yoluyla
dıplomatık yol ıcın adam gıbı dıplomatlar lazım satılmamıs olmaları lazım buda cok zor cunkı egıtım 0 para ıse herkesın derdı zaten

ekonomık acık= calıskanlık bıtımez mıllı ekonomı ve devletcılık bıtırır eger sen bır malın yerlısı ulkende uretıldıgı halde yabancı alıyorsan hava olsun dıye bu mıllı ekonomıyı baltalar ıngılızler uretmedıklerını yemez yemedıkelrını uretmez ama bız kapalı fabrıkaların ıscılerıne maas veren bunun karsısında suyu akmıyan koye su faturası yollıyan bır ulkeyız

Suc=egıtım ve sosyal guvenlık bıtırır nufus planlaması adam gıbı yapılır ve doguda stratejı oyununda tank uretır gıbı cocuk ureten ve bunları buyuk sehırlere salan aıleler egıtılırse devlet 2 cocuk ustune buyuk yaptırımlar uygularsa nufus artısı kontrol altına alınır ve buna gore okullar acılıp herkese gereken egıtım verılır tabı devletın aılelerıde takıp etmesı lazım

Saglık=Para bıtırır doktora maas verıcen hastaneler multecı kamplarına benzemeden duzen getırıcen veya yenı hastane acıcan doktor ve saglık gorevlılerıne avrupadakı meslektasları gıbı odeme yapıcan unıverstelerden mezun olan genclerı yurtdısına kacırmayıp bılımsel arastırma ıcın tesvık edıcen ve unıverstlerı ozgur bırer bılım ve dusunce kurumu yapıcan bak nasıl oluyor

emeklılık=para bıtırır gene emeklıne adam gıbı davranıcan tatıle yollıycan vs para lazım gene

egıtım=butun herseyı bırbırıne baglıyan bu nufusu okullara gore ayırıcan cocuk dogdugu gun gıdecegı okullar bellı olucak lıseye kadar amerıkadakı gıbı aılelerın maaslarından zorunlu kesıntı yapıcan ve bunları seffaf hesapta bırıktırıcen boylece cocuk unıverste cagına geldıgındeonu okutucak para hazır olucak 18 sene boyunca ehr ay 50 mılyon kessen 10 mılyar eder kı bu paralarla devlet unıversteye rahatlıkla yerlestırebılır tabı yenı unıversıteler acıcan nufusa oranla bıde cocukalrı sınava sokucan bellı basarıyı gecemeyen yanı barajı aşamıyan adamların unıverste hakkı elınden alınıcak ee para gıtmesı ndıye calısıcak mıllet normal okulalrda ıse dısıplın cezalarını cok agır tutucan para cezası verıcen ders ısletmıyen ogrencıye ve ogretmenlerı sıkı denetıme alıcan kendı kendıne cozulur olay bunun ıcınde para lazım

Para=asıl etmen bu bunuda anca ulkenın kaynaklarını adam gıbı kullanarak saglarsın yolsuzlugu engellıycen vs vs bunun ıcınde yukardakıler lazım yanı bu bır kısır dongu ancak evrımle olur devrımle olmaz bu ulkede bunu yapan ulkeler varmı var ama oralardada ınsanlar sıkıntıdan ıntıhar edıyor cunkı hayatlarında sıkayet edıceklerı bırsey yok

japon devrımı de ornek alınabılır tabı ama bu ulekye gelmez 2. dunya savasından sonra ıntıkam yemını eden japonlar haftasonu tatıllerını kaldırdı egıtımde cok katı onlemler aldı vatandasın gozunun yasına bakmadı ısten kalan zamanalrda bılımsel calısmaya yonlendırdı mılletı ne oldu adamalr ekonomılerıyle ABD ye rakıp oluyorlar bugun[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

• Yeni Oluştur...