demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Cok basit aslinda cozum, hic bir politika, ideoloji, parti, sunculukla bunculukla falan ilgisi de yok bunun. Yillarca her sabah okudugumuz, gozumuzun onunde duran ama gormedigimiz, uzerinde dusunmedigimiz su dizeler: Dogruyum Caliskanim Kucuklerimi korur Buyuklerimi sayarim.... butun is bu kadar basit, su dort maddeye harfi harfine yarin sabahtan itibaren her gun 70milyon kisi hepsi birden uymaya baslarsa 10 sene sonra bu ulkede problem kalmaz. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 22 Şubat 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bi bırak...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 :D Yalan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Abi allah için böyle bir şeyi söylüyorsun da, yani mantıklı mı sence? yapılabilir mi? Düşün bir.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sorun kalmaz mı? sadece bunlarla mı? heh.. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu anca ŞİRİNLER de olabilir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaw bunca sene kimse yapmamıs... ve turk mantalitesini hepimiz biliriz... bu ulkeyi ben mi kurtarıcam.... bu ulkedeki vatandas bole dsundugu surece hicbisey olmas!! ewt ben kuratıcam derse duzelir.. herkes kendi ustune duseni yaparsa duzelir bence... kısacası kafa yapısını dgstirmek gerekio herkesin:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kaplıcaya git termal iyi gelir şaka bi yana iş o kadar basit değil bence[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 adam sadece bir utopia'dan bahsetmiş "ben bunu yapıcam" dememiş ki :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Uzerinde dusunun bi bu maddelerin, ve ulkenin sorunlariyla karsilastirin: rusvet...dogruluk bitirir teror.....sevgi,saygi bitirir ekonomik acik....caliskanlik bitirir suc......dogruluk,sevgi,saygi bitirir saglik....sevgi,saygi,caliskanlik bitirir emeklilik.....saygi bitirir egitim...sevgi,caliskanlik bitirir baska neler vardi bilemiyorum. Yani bu kadar basit maddeler, dusunun uzerinde. Hic kimse uymuyor diyorsaniz, ben uyuyorum bundan sonra, en az 1 kisi var yani. Eminim baskalari da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 keşke...bizde az okumadık o marşı..8 sene[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: alukard666, 22 Şubat 2005 20:52 tarihinde demiş ki: .. herkes kendi ustune duseni yaparsa duzelir bence... :) Iste bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 katılıyorum gayet basit bencede keşke olabilse.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bir dakika bir dakika. Herkes kendi üzerine düşeni demişsiniz. Kimin üzerine ne düşüyor ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Çözülemez[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Benim üzerime tembellik düşer hah[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ütopik[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bence çözülür..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 toplum o kadar basit yapılı bir olgu değil, toplumu oluşturan bireyler de sadece kurallara uyan, çalışan, ideal vatandaşlar da değil. mahkumu, psikopatı, serserisini de öbür "ideal" bireylere dahil ve hiç bir kanun tek model insan yaratamaz, insanın olduğu yerde kötülük vardır. ama eğitimli ve bilinçli insanların çoğunlukta olduğu bir toplum yaratabilir misiniz? şu anki koşullarda ve türkiyede maalesef hayır.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 nasıl çözülür bi söylesene ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benim üzerime angelina jolie düşüyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sacma bir laf etmissin efendiler topikinde sonra da "aaa ne guzel demisim lan ben" diye bunu ayrı bir topge tasımıssın. super.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: DynamicK, 22 Şubat 2005 22:28 tarihinde demiş ki: benim üzerime angelina jolie düşüyor hah buna içerim işte; "şlup"[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Eternal, 22 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Çözülemez +1 Tek kelime. Bumudur Evet bence budur .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 eğitim şart[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar