TrIceCold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Merhaba Arkadaşlar, bana göre dünyanın en güzel PvP online oyunu olan Eve-Online için sizlere bir duyurum var. Eğer sizde bu oyunu kalıcı olarak oynamak niyetinde iseniz, refini tarafından kurulmuş olan DreamSmiths Kuruluşuna bir gözatınız derim. Yaşasın Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 :) trice dönmüssün sanirim (yada ben seni görmüorum uzun süredir bilemicem hangisiyse artik) hosgeldin tekrar[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Dreamsmiths ve PvP Keske dogru olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ds ve pvp dememiş ki zaten arkadaş :) en iyi pvp oyunu diye eve için demiş, karıştırmayalım foxx :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 valla biz varız daha 8 kişiyiz ama olsun.(ki cogu trial olarak girmiş ve bırakmış kişiler). Bize katılın(15 gun oynadıktan sonra).İstediğinizi yaparsınız :).. Fallen angels :).. hehe..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Tamam sidik yarisida basladi, Allah sonumuzu hayir etsin. Yarin reklamlar falan da baslar kanalda. Ama iyi yonden bakmak gerek en azindan kanal canlanir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 J.H.E.N.R sirketindede yakşalık 15 türk olarak iştirak etmekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yaw ben bu arada JHERN'deki türkleri anlamıom, önce bir şirkette birleştiniz, hah dedim bireysel olarak süper oldu adamlar uğraşıo bişiler yapıo falan. Sonra bi dönem geçti herkes gene 5 Şirkete bölündü, nedir derdiniz kuzum sizin yau :D Hadi DRM işlevleri yüzünden dağınık bi durumda...ehue ama siz hep idealleri bağrındınız durdunuz. Neymiş o zaman. Türk birliği falan yalanmış galiba? Yaw bunu kim demişti ya zamanında...kim demişti...hatırlicak gibiyim...kimdi ya...aaaa yoksa benmiydim :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 TurkSquad var bildigim 14 kişi olmuslar su an hich sorunsuz oynuo adamlar catir catir..[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 konu disi olucak ama creel imza sahaneymis nasil olduda dikkat etmedim ben bu lafa[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 filmin sonunda android harrison forda soyluyordu dimi? :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Zenith, 23 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Yaw ben bu arada JHERN'deki türkleri anlamıom, önce bir şirkette birleştiniz, hah dedim bireysel olarak süper oldu adamlar uğraşıo bişiler yapıo falan. Sonra bi dönem geçti herkes gene 5 Şirkete bölündü, nedir derdiniz kuzum sizin yau :D Hadi DRM işlevleri yüzünden dağınık bi durumda...ehue ama siz hep idealleri bağrındınız durdunuz. Neymiş o zaman. Türk birliği falan yalanmış galiba? Yaw bunu kim demişti ya zamanında...kim demişti...hatırlicak gibiyim...kimdi ya...aaaa yoksa benmiydim :D :D :D 4 aylik acc'lerden Turk birligi olmaz. Herseyin zamani gelecek. Hepsi geli$ip hazirlaniyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: under_the_runes, 23 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: filmin sonunda android harrison forda soyluyordu dimi? :) eed deniscim bende draven patide topic acmish sayesinde hatirladim sahane laf harbiden.. zenith sen gidip kazi yapsana kardesim böle pvp neine sen anlaman ne die laf ation bahkemm.. sove turksquadida karistirma keserim bi taraflarini söliim :P[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar