Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve-Online ve Büyük Türk Kuruluşları

TrIceCold

Öne çıkan mesajlar

valla biz varız daha 8 kişiyiz ama olsun.(ki cogu trial olarak girmiş ve bırakmış kişiler).
Bize katılın(15 gun oynadıktan sonra).İstediğinizi yaparsınız :)..
Fallen angels :)..
hehe..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yaw ben bu arada JHERN'deki türkleri anlamıom, önce bir şirkette birleştiniz, hah dedim bireysel olarak süper oldu adamlar uğraşıo bişiler yapıo falan. Sonra bi dönem geçti herkes gene 5 Şirkete bölündü, nedir derdiniz kuzum sizin yau :D Hadi DRM işlevleri yüzünden dağınık bi durumda...ehue
ama siz hep idealleri bağrındınız durdunuz.

Neymiş o zaman. Türk birliği falan yalanmış galiba?

Yaw bunu kim demişti ya zamanında...kim demişti...hatırlicak gibiyim...kimdi ya...aaaa yoksa benmiydim :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zenith, 23 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Yaw ben bu arada JHERN'deki türkleri anlamıom, önce bir şirkette birleştiniz, hah dedim bireysel olarak süper oldu adamlar uğraşıo bişiler yapıo falan. Sonra bi dönem geçti herkes gene 5 Şirkete bölündü, nedir derdiniz kuzum sizin yau :D Hadi DRM işlevleri yüzünden dağınık bi durumda...ehue
ama siz hep idealleri bağrındınız durdunuz.

Neymiş o zaman. Türk birliği falan yalanmış galiba?

Yaw bunu kim demişti ya zamanında...kim demişti...hatırlicak gibiyim...kimdi ya...aaaa yoksa benmiydim :D :D :D

4 aylik acc'lerden Turk birligi olmaz. Herseyin zamani gelecek. Hepsi geli$ip hazirlaniyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
under_the_runes, 23 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
filmin sonunda android harrison forda soyluyordu dimi? :)

eed deniscim bende draven patide topic acmish sayesinde hatirladim sahane laf harbiden..

zenith sen gidip kazi yapsana kardesim böle pvp neine sen anlaman ne die laf ation bahkemm..

sove turksquadida karistirma keserim bi taraflarini söliim :P[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...