Closter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 beyler lvl sistemini yapiorum ama playerlarda olmuo bana yardimci olun pls Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 komutmu cali$miyo playerlarda eger oyle ise hangi dosyada bilmiyorum ama [PLEVEL 1] yazar altinda da komutlar yazar oraya ekliceksin yazmak istedigin komutu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Load edilen herhangi bir scripte [plevel 1] level hede diye eklerseniz calisir, illa tables'daki komutlara eklemeniz gerekmiyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F_o_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya onu yaptim ben simdide playerlar exp alamiyo bi yardim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.