ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ehehe cok iiydi walla .. Rıza'nın salih'e werdii hediye "Strongholdé du ama crusader deil ... Gordunuz mu ?[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 zauahah izlemedim ama çok komik oldugunu düşünebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 AHAHAHAHA hiç güleceğim yoktu[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dsad bende ızledım koptum :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Puaha... "canım ya en sevdii strateji oyununu vermiş.." muaha[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hehe çok güzeldi ya ,)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehuehu bolece hem okicak,hem caliscak hem de stronghold oynayacaklar ..[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Neyseki güzel bir oyun seçmişler bari. Araştırmışlarda strateji oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Araştırsalar yeni bi oyun koyarlardı yada devamını felam koyarlardı adamlar orda buldukları oyunu almışlar bence :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 euhahuhdfs [hline]is everywhere.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bari oynarkende gösterdiler mi tanıtımı falan :P[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 salihemi vermişti yoksa kızamı vermişti :) ama kız oradan snrm en sevdiiim oyun ay ne güzel fln yapmıştı süperdi :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Reziller bide oyun KOPYA koskoca ağanın piçine kopya oyun almak yakışıyormu? Ayrıca bide bu miç gidip ağanın bacısına kopya oyun vererek "gözümde orjinal oyun kadar değerim yok" demek istiyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 iste bu bu endam bu ses blackchaos seni maria mercedes'te jön olarak kullanmak istiyoruz ii para war ? sfsdfsdf Ya ağanın piçi de yine de dusun bi bakiim oralarda orjinal oyun bulunur mu ben ankarada stronghold'un orjinalini bulamıyom ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahahahhaha yuh artık yaaa !!![hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 oooo razor burayada gelmiş obaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 solid? orcun?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tanıdık topii yapmayın olm burayı ! Aaaa mehmet naber assdfsdfsdf[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yok değilim.Ama razor nereye gitsem geliyor önce sandwaveste buldu beni sonra pepelekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahah lol[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahuah süper ya =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sen kediye kaşıkla vuruyor ve kısa pantolon la gezitorken ben buralarda msj yazıyodum :)[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 mauahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ehehe[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar