Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asmalı Konak'ta Stronghold reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe cok iiydi walla .. Rıza'nın salih'e werdii hediye "Strongholdé du ama crusader deil ... Gordunuz mu ?[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
Puaha... "canım ya en sevdii strateji oyununu vermiş.." muaha[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
ehuehu bolece hem okicak,hem caliscak hem de stronghold oynayacaklar ..[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Araştırsalar yeni bi oyun koyarlardı yada devamını felam koyarlardı adamlar orda buldukları oyunu almışlar bence :)[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
salihemi vermişti yoksa kızamı vermişti :)
ama kız oradan snrm en sevdiiim oyun ay ne güzel fln yapmıştı süperdi :lol:[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Reziller bide oyun KOPYA
koskoca ağanın piçine kopya oyun almak yakışıyormu?
Ayrıca bide bu miç gidip ağanın bacısına kopya oyun vererek "gözümde orjinal oyun kadar değerim yok" demek istiyor.[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
iste bu bu endam bu ses blackchaos seni maria mercedes'te jön olarak kullanmak istiyoruz ii para war ? sfsdfsdf
Ya ağanın piçi de yine de dusun bi bakiim oralarda orjinal oyun bulunur mu ben ankarada stronghold'un orjinalini bulamıyom ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
tanıdık topii yapmayın olm burayı ! Aaaa mehmet naber assdfsdfsdf[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
ahah lol[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
Ehehe[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...